Maşallaaahhh size
Sorun bende değil yani rahatladım
Teşekkür ederim canım❤
MaşallaaahhhBu da benim 34 haftalık gobusum... 1 hafta onceki
Ehehe yazık ya
Valla iyi böyle Hatta son ayki halinden korkmaya başladım ben. Şimdiden penguen gibi yürüyorum
BellaCiao kader arkadaşım benim meşhur çatlaklarımı nasıl unutursun. Göbek büyüdükçe genişliyorlar üstelik. 3-4 çizgim var nurtopu gibi. Kabullendim ama artık napalım.
Benim de öyle tan simitlerin olduğu yer minik minik kızardı 1 aydır falan
Bu da benim 34 haftalık gobusum... 1 hafta onceki
Beyazlaşınca göze bu kadar batmaz sanırım unutur gideriz diye ümit ediyorum. Tabi devam etmezsek çatlamayaYanlız olmadığıma sevindim kızlarbu yolun sonu ne olacak acaba daha ne kadar çatlayacağız acep
Maşallah canım
Evet kilo almadı o ama göbek sarkmamışLoveAndMarriage hamileykende tek göbüşü vardı zaten onun ya. Kıskandım ama görünce
Bu arada Göbüşlere maşallah kızlarAtmayanlardan da bekliyoruz saklamayın boşuna minişleri
Benim çok yorulduğumda ayakta kaldığımda karnımın alt tarafında ağrı oluyor canımEvet beni gören de sanki heran doguracam sanıyor baya aşağıda karnım. Bide sırtında kasılmalar aşağıda ağrılar bunlar sizdede oluyormu. Gerçekten sanki heran doğuracakmışım gibi geliyor
Çok yoruyo insanı moral bozukluğu hep hamilelikten korkuyorum bebek büyütmek kolay derdim gerçektende öyle,inşallah guzel bir sekilde cabucak gecer.Bazen bende sabrimin azaldığını hissediyorum
Maşallaaahhh size
Ehehe yazık ya
Valla iyi böyle Hatta son ayki halinden korkmaya başladım ben. Şimdiden penguen gibi yürüyorum
BellaCiao kader arkadaşım benim meşhur çatlaklarımı nasıl unutursun. Göbek büyüdükçe genişliyorlar üstelik. 3-4 çizgim var nurtopu gibi. Kabullendim ama artık napalım.
Canım meltem mobilyadan aldin sanirim, magazada görmüştüm. Biz de oradan aldik beşiğimizigüle güle kullanın inşallah
Kızlar bu arada bugün kontrolümüz vardı, artik haftada 1 gidecegiz kontrole
Bugün doktora göğüs ucu kremlerini sordum, ne zaman başlayayim kullanmaya die, doğum öncesi onermedigini, göğüs ucuyla uğraşmanın doğumu tetikleyip baslatacagini söyledi doktorum.. bilginiz olsun
Bu da benim 34 haftalık gobusum... 1 hafta onceki
Kuveti aldin mi.buraya iki tane getirmisler birini aldim hemen.burada acayip sicak
Cuttingcorners misil misil uyusun ipekcik ,aklima birsey takildi ,etrafi cook kalabalik bir tarafini acik birakacaksin Demi have akimi almasi icin ,
Kolay gelsin canım bizimkilerde bu hafta başlar artık :)Evde temizlik var atlayarak okudum hep yine de dayanamayıp giriyorum
melike222 kız ben atlamışım ya seninkinin döndüğünü sürpriz yapmış desene
Bende kaç gündür döndü herhalde hareketleri değişti diyordum kendi kendime. Şimdi annem karnımda elini bi gezdirdi tam olarak doktora son gittiğimiz pozisyonunu tarif etti bence böyle duruyor diye. Hafif yan makat geliş. Eğer hala aynıysa annemi tebrik edicemben baya baya kendimi kandırıyorum herhalde döndü diye
Tahmin etmesi zor değil canım çok güçtür Allah kolaylık versin doğunca bol bol ye canının çektiklerini ❤Dedigin gibi olabilir.suan diyetten dolayi normal cikiyor.cok zormus seker olmasi yiyecegim seyler cok kısıtlı o yuzden ogun bile atliyorum bazen.bi yonden iyi oldu 10 haftadir kilom ayni.dogum yapsam baya kilo vermis olcam sanirim
Sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım ❤Kızlar beşiğimiz geldi kurulumu yapıldı ☺
Canım sen hangi ildeydin?
Canım maaşallah kuzunagüzel haberlerle gelmişsin, biz seninle baştan aynıydık hafta olarak şimdide birkaç gün fark var sanırım,onda da bir şey olmaz canım kuzum geriden gelmesine rağmen düzenli kilo alıyor değil mi? Minyon olacak vuslatımız ama bizim kızlar da bir asi bir kararsız dönüp duruyorlar baksana annesi..
Canım yatmayla bir ilgisi yok dönmenin bebeğin mizacı nasılsa o şekilde davranıyor bence yani yüzde 3 lük dilimde olursak da makat gelişliler olarak doğunca kızlarımızı tebrik edelim yani
Kuzum dikkatli olmak güzel ama o kadar çok da kendini dinleme benimde öyle oluyor bayadır o baskıyı hissediyorum ki ben deli yürüdüm başlarda şimdi de spor yapıyorum bazen sancı da oluyor devamı gelmediği sürece takmıyorum
Daha vakit var canım pozisyona girecek bence
Sevindim canım merak ettim seni en azından için rahatladı
Güle güle kullanın canım ölçüleri kaça kaç?
Bu ilacı kuzum tüp bebek aşılama dahil birçok defa verdiler.Doktorum özellikle şöyle al demedi canım ben oral kullanıcam vajinal kullanamam bu göbişle
Teşekkür ederiz canım
Teşekkürler canım 45x90cm yazıyor sitede
Gııı totoyu nee ettin formulü söylede bende uyguluyayım
Hamilelikten hepimizin durumu inanki aynı canım.Sinirlerim laçkalaştı yine zaten sulu gözüm,bebiş iki gündür az oynuyo hafif mide bulantım ve ağrım var ara ara da kasıklarıma ağrı giriyo, sıcak su torbası koydum ayağımın altına yatıyorum, yoruldum çoookkk hayatta karşılaşdığım bütün zorluklara tek başına göğüs germekten yoruldum, bi gün de imdadıma koşan olmadı,aman sen dur biz yapalım diyen olmadı, varsa yoksa bide üstüne herşey benden beklendi, bazen diorum yandığımındünyasında bi kaderim gülmedi eller gibi diye, düşünün ıspanağı suya koydum kalkıp yıkayıp pişirmeyi aklım kesmiyo, en basitinsen bunu bile yapacak kimse yok
Bi anlasamGııı totoyu nee ettin formulü söylede bende uyguluyayım
Hamilelikten hepimizin durumu inanki aynı canım.
Yapanımız olsa bile bizim gibi dört dörtlük değil o bile göze batıyor.
Az kaldı canım şükredip sabretmekten başka yapıcak birşeyimiz yok❤
Bir bakmışsın kuzun doğmuş buhünleri unutmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?