2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim de öyle tan simitlerin olduğu yer minik minik kızardı 1 aydır falan

Yanlız olmadığıma sevindim kızlar bu yolun sonu ne olacak acaba daha ne kadar çatlayacağız acep

Bu da benim 34 haftalık gobusum... 1 hafta onceki

Maşallah canım

Yanlız olmadığıma sevindim kızlar bu yolun sonu ne olacak acaba daha ne kadar çatlayacağız acep

Maşallah canım
Beyazlaşınca göze bu kadar batmaz sanırım unutur gideriz diye ümit ediyorum. Tabi devam etmezsek çatlamaya

LoveAndMarriage hamileykende tek göbüşü vardı zaten onun ya. Kıskandım ama görünce

Bu arada Göbüşlere maşallah kızlar Atmayanlardan da bekliyoruz saklamayın boşuna minişleri
Evet kilo almadı o ama göbek sarkmamış Korselere bakıyorum da bu aralar

Evet beni gören de sanki heran doguracam sanıyor baya aşağıda karnım. Bide sırtında kasılmalar aşağıda ağrılar bunlar sizdede oluyormu. Gerçekten sanki heran doğuracakmışım gibi geliyor
Benim çok yorulduğumda ayakta kaldığımda karnımın alt tarafında ağrı oluyor canım

Beyfendinin bakım malzemeleri yerleştirildi
Çok şanslı bu bebekler kızlar ben kendime almadığımı ona aldım normalde 2-3 euroluk şampuan kullanıyorum ona 10 euro’luk şampuan aldım

Eklentiler

• C149AB93-F548-4EE4-BBBB-89CE2BF7FE51.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 58
  • 61340886-C52A-426E-9DC6-EA1783431C26.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 65

Bende öyleyim yürüyemiyorum

Evet canım öyleymiş aslında biz mobilyacılar çarşısından almıştkk markasının sonradan farkına vardıkteşekkürler canım sizde güle güle kullanın benimde kontrollerim haftada 1
Bu da benim 34 haftalık gobusum... 1 hafta onceki

Maaşallah canım size de
Kuveti aldin mi.buraya iki tane getirmisler birini aldim hemen.burada acayip sicak

Canım ben banyo setini internetten almıştım o yüzden almadım
Cuttingcorners misil misil uyusun ipekcik,aklima birsey takildi ,etrafi cook kalabalik bir tarafini acik birakacaksin Demi have akimi almasi icin,

Teşekkür ederim canım şuan sadece yıkadım taktım zaten bir tarafını indiricem anne yanı gibi olacak açık olacak yani bir tarafı

Kolay gelsin canım bizimkilerde bu hafta başlar artık :)
Bana yatış totoyu zor kaldırıyorum
Baya büyük süpriz oldu bugün bize
3-4 gün önce çok sarsıçı hareket etti meğer dönüyormuş sıpa,bende sırtını doğum pozisyonu olarak sola verdi kanala gidiyo heralde diye seviniyodum taa ki doktora gidene kadar
Doktor bile gülüyo bugün normalde ters olanlar bu haftalarda döner sizde tam tersi olmuş diyo
Seninde durum aynı çıkarsa hiç şaşırmam
Dedigin gibi olabilir.suan diyetten dolayi normal cikiyor.cok zormus seker olmasi yiyecegim seyler cok kısıtlı o yuzden ogun bile atliyorum bazen.bi yonden iyi oldu 10 haftadir kilom ayni.dogum yapsam baya kilo vermis olcam sanirim
Tahmin etmesi zor değil canım çok güçtür Allah kolaylık versin doğunca bol bol ye canının çektiklerini ❤

Kızlar beşiğimiz geldi kurulumu yapıldı ☺
Sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım ❤

Çok sağol teşekkür ederiz teyzesi
Çok şükür kilo alımı devam ediyor canım
Doktorumuz her kontrolde özellikle belirtiyor.
Kilo alımı durur,kan akımı bozulur,suyu azalırsa acil alırım diye.
Gerilik olayını duyduğumuzda kızım tam 745grdı dünya başıma yıkılmıştı hemen alıcak diye.
Allaha çok şükür bugünlere gelmek nasip oldu
Bilimsel bir makalede okumuştum bebekler boylarının genin babadan,kilolarınınkini anneden alırlarmış.
Bizde eşimle ne çok uzunuz ne çok kilolu
Benim kızın öyle dönme huyu yoktu nasıl becerdi çözemedim :)
Seninki son gidişinde makat gelişmiydi canım
Doktorum özellikle şöyle al demedi canım ben oral kullanıcam vajinal kullanamam bu göbişle

Teşekkür ederiz canım

Teşekkürler canım 45x90cm yazıyor sitede
Bu ilacı kuzum tüp bebek aşılama dahil birçok defa verdiler.
İlk defa oral kullanıldığını duydum

Eki Görüntüle 2243376
Totom yok olmuş çıldırıyorum
Göbüşüm bana kocaman geliyor ama resimde minicik
Gııı totoyu nee ettin formulü söylede bende uyguluyayım
Hamilelikten hepimizin durumu inanki aynı canım.
Yapanımız olsa bile bizim gibi dört dörtlük değil o bile göze batıyor.
Az kaldı canım şükredip sabretmekten başka yapıcak birşeyimiz yok❤
Bir bakmışsın kuzun doğmuş buhünleri unutmuşsunuz

Bi anlasam
Aman zaten şuna bak resimde tahta gibiyim hiç göze hitap etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…