2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Oo masallah doldurmuş

Ooo bir sürü almışsınız canım bizde daha hiçbir şey yok :) sağlıkla kullansın inşallah çok güzeller
Aynen canım. Daha bunlar küçükken giyebilecekleri. Bir sürü ileri yaşta giyebileceği şeyler. Amin cümlemizin ki inş canım. Ben de ciciler alıcam içim gidiyor :)

Oldu canım çok şükür iyi babamın yanındaydım şimdi eve geçtik. Teşekkür ederim
Bunla geçmiş olsun canım inş. Anjiyo ztn artık ultroson gibi kullanılıyor. Teşhis amaçlı daha çok.

Oo masallah doldurmuş
Aynen canım sağolsun:) kayınvalidem hepimizden heveslidir. Evine beşiği de aldı :) o bakacak ya ben çalışırken:)) benden önce düzecek her şeyi.

Eklentiler

• BB6169CE-77AC-4D43-A6F0-917A5A78EFAD.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba bende günde 2 kez yapıyorum clexan bu mutasyonlardan dolayı tüp bebek önermediler mi?
Tüp bebekle pgtli embriyo bebeğim zaten. Genler pıhtılaşma konusunda bozuk benim, yoksa kromozom kısmı normal. Senin hangi genlerinde? Günde 2 fazla değil mi

Tüp bebekle pgtli embriyo bebeğim zaten. Genler pıhtılaşma konusunda bozuk benim, yoksa kromozom kısmı normal. Senin hangi genlerinde? Günde 2 fazla değil mi
Benim tek gen mutasyonu vardı pgt de sağlıklı embriyo bulunamadı ilk denemede toplam 7 tane vardı zaten bu normal yolla oldu inş sağlıklıdır geçen hafta amniyosentez yaptırdım bekliyorum sonucunu, daha öncede kan sulandırıcı kullandığım için tromboz tehlikesine karşı 2 tane yapıyorum

Bu aralar herkes iştah açıklığından bahsediyor. Bende şu an ne yesem diye mutfaktayım mesela :)

Slm kizlar aksamdan beri ne kasildim ya. hic nefes alamiyorum siz de var mi kasilma

Günaydın kızlar.
Kaç gündür giremiyorum. Ankara’ya geldik kızımla doktora resmen check-up’a girdik. KBB nefroloji göğüs gastroloji hepsine muayene olduk. 3 gündür çok yorulduk. Bu arada bende hasta oldum epeyce. Burnum akıyor ve tıkalı. Boğazım yanıyor. Kendi evimizde de değiliz pek bişey yapamıyorum. Bu arada tekmelerin dozu arttı iyice :)) hazırlıksız yakalıyor kerata neye uğradığımı şaşırıyorum.

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım Bende güne burnum tıkalı boğazım yanar vaziyette uyandım Çok mutsuzum ne yesem ne içsem bilemedim

Günaydın.cok geçmiş olsun hamile halinle baya uğraşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…