2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar gunaydinnn... bademciklerim iltihaplandı sanırım. Felaket ağrıyorlar.
Bebiş kıyafetleri yıkamayanlar bende henuz yıkamadım. Haftasonu insallah yapabilirim. Böyle hasta kalirsam o da zor görünüyor.

valla yavas yavas dokuluyoruz herkesde bı sorun basladı rabbım yardım etsın hepımıze:)) günaydın :)

aldım canım ya emzıkle beraber aldık geçen geldiler. hatta dün aksam bebek arabalarına bakıyorduk hepsiburadada. annebebek bölümüne girdim bir de ne göreyim eşime gösterdim dedım bekleyeydık iyiydi fazla çıkacagı varmıs. sağol kuzum düşündüğün için❤

aynen faturayı mutlaka alalım en ıyısıı

çok geçmiş olsun canım. çok iyi anlıyorum seni ben 5.ayımdayken zincirleme kaza ıle arkadan çarptılar bize de kafama darbe almıştım ambulansla götürmişlerdi tek düşündüğüm bebeğimdi agrım coktu korkudanmıs şoktanmıs ve mr flm cekememıslerdı 24saat ölürsem korkusuyla gözetımdeydm ve o an sadece kızımı düşündüm

Çok gecmis olsun canım

Kizlar gunaydinnn... bademciklerim iltihaplandı sanırım. Felaket ağrıyorlar.
Bebiş kıyafetleri yıkamayanlar bende henuz yıkamadım. Haftasonu insallah yapabilirim. Böyle hasta kalirsam o da zor görünüyor.
Geçmiş olsun arkadaşım tez zamanda şifa bulursun inşallah

hayırlı cumalar buarada dualarımız kabul olsun. Ben bebek arabasında hala karsrsızım pier cardin twiste karar vermiştim nette 700tl dha uygun burdakı magazalara.çok kaba da degıldı vs netten alırız dıyoduk ama sonra wellgro marka ya yöneldim bir yakınımda görüp o çok memnunmuş. renk secenegı cok hosuma gitmişti.baktım ama yapılan olumsuz yorumlar da kafamı kurcaladı. bütün markalarda ılla kı kötü yorumu yapan olmus nasıl karar verıcem buna bılmem en iyisi yorumlara bakmamak sonu yok herşeyde oldugu gb

sağol canım.
çok rahattım hiç hazırlığım yoktu dün ki korku bana yetti. beğenip almak için beklediğim kıyafetleri sipariş verdim. izne çıkınca yıkayıp ütüleyeceğim. devam ederse valizimi bile hazırlarım. bu bebek önden gidiyor bakalım ne zaman gelecek.

Evet oyüzden zaman yaklaştıkca yapmamız gerek bir sancıyla herşey değişir vallahi sen bıranonce yap en azından çantamız hazır olsun ev vs ılla temzlenır bız hastanedeyken ıhtıyaclar dısında hersey hallolur. dediğin gb gelişim de önemli erken gelebiyor bebek miadını doldurunca

canım biraz pahalıdır ama kararsızsan bir de mamas papasa bak. daha kullanmadık tabi ama olumsuz yoruma denk gelmedim ben hiç

her 2 3 haftada bır ranch sos alıyoruz eve mayonezden zıyade , bitersede su eklıyorum dibine kadar sömürüyorum acıkcası ketcap bırazdaha fazla gıdıyor bı bucuk 2 ay fln , cokta see etmeye gerek yok bence
ben de çokta şee etmiyeyim deyip yiyorum sonra vicdan azabı çekip gidip test yaptırıyorum acaba şu yumurtadan gelen hastalıktan kaptım mı ki diye alırken dikkat edip azcık azcık yerim artık

aynen bazen oyle oluyor olsun :) bende haftanın basından berı bebek cantasını alacktım dedım cuma gunun beklıyım 10 tl ındırım yapmıslar 10 tl 10 tldır sonradan gordum bıde muslın 120*120 mycey ın 23 tl yapmıslar hepsını bıtanede onlardan alırdım ama gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…