Insay canım haber et mutlakakızlar biliyorsunuz 3 4 gundur bı tansıyon sıkıntım var , doktor randevumu öne cektım bugun ogleden sonra gıdecegım doktora , umarım bebısko cok ıyıdır
valla yavas yavas dokuluyoruz herkesde bı sorun basladı rabbım yardım etsın hepımıze:)) günaydın :)Oncekinde duzdu son muayenede tersti..ama doner demisti..dondumu noldu :) bence benimki her saat donuyocilgin kizim karnimi salliyo surekli...) takipteyim bakalim...
Ama olabilecek seyler demekki ..herkeste bir seyler olmaya basladi
Gunaydin bu arada
aldım canım ya emzıkle beraber aldık geçen geldiler. hatta dün aksam bebek arabalarına bakıyorduk hepsiburadada. annebebek bölümüne girdim bir de ne göreyim eşime gösterdim dedım bekleyeydık iyiydi fazla çıkacagı varmıs. sağol kuzum düşündüğün için❤@Kartanesii8892 avent göğüs kalkanı almadıysan hepsıburadan al canım 63 tl suan bugun ıcın bende ordan aldım
https://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf157-02-gogus-kalkani-2-li-p-AILEAVNT9430141 satıcıda aynı bu
aynen faturayı mutlaka alalım en ıyısııAkşam aradım çağrı merkezini. Telefona çıkan hiçbir şey bilmiyosiz doğumdan sonra faturanızı alın bizi arayın şikayet kaydı açarız takibi öyle yapılır fazla alınan bedel varsa size geri ödenir falan dedi. En iyisi faturalara dikkat etmek ve saklamak
ederım canım bakalım nasıl cıkacakİnşallah herşey yolundadır canım haberdar et bizi
çok geçmiş olsun canım. çok iyi anlıyorum seni ben 5.ayımdayken zincirleme kaza ıle arkadan çarptılar bize de kafama darbe almıştım ambulansla götürmişlerdi tek düşündüğüm bebeğimdi agrım coktu korkudanmıs şoktanmıs ve mr flm cekememıslerdı 24saat ölürsem korkusuyla gözetımdeydmdün akşam işten eve giderken arkadaşın arabasının lastiği patladı. yedek lastiği taktık 200m sonra o da patladı. çekici çağırdık. eşim geldi bizi aldı. o arada çok gerildim sanırım yolda kasıklarım ağrımaya başladı. eve gelince merdivende sancılar belimden vurmaya başladı. dedim bebek geliyor. nefes egzersizi yaptım uzanıp dinlendim şükür sorunsuz geçti.
dün akşam işten eve giderken arkadaşın arabasının lastiği patladı. yedek lastiği taktık 200m sonra o da patladı. çekici çağırdık. eşim geldi bizi aldı. o arada çok gerildim sanırım yolda kasıklarım ağrımaya başladı. eve gelince merdivende sancılar belimden vurmaya başladı. dedim bebek geliyor. nefes egzersizi yaptım uzanıp dinlendim şükür sorunsuz geçti.
Hayırlı cumalar nasılsın arkadaşımGünaydın hanımlaaar hayırlı cumalaar
Güzel haberlerini bekliyoruz canımkızlar biliyorsunuz 3 4 gundur bı tansıyon sıkıntım var , doktor randevumu öne cektım bugun ogleden sonra gıdecegım doktora , umarım bebısko cok ıyıdır
Geçmiş olsun arkadaşım tez zamanda şifa bulursun inşallahKizlar gunaydinnn... bademciklerim iltihaplandı sanırım. Felaket ağrıyorlar.
Bebiş kıyafetleri yıkamayanlar bende henuz yıkamadım. Haftasonu insallah yapabilirim. Böyle hasta kalirsam o da zor görünüyor.
allaha emanetiz artıkGeçmiş olsun canım bende çok gerginim bu sefer ilçede kadın doğum doktorunun tayini çıkmış sırt ve bel ağrılarım var bişey olsa napcam bilmiyorum
sağol canım.çok geçmiş olsun canım. çok iyi anlıyorum seni ben 5.ayımdayken zincirleme kaza ıle arkadan çarptılar bize de kafama darbe almıştım ambulansla götürmişlerdi tek düşündüğüm bebeğimdi agrım coktu korkudanmıs şoktanmıs ve mr flm cekememıslerdı 24saat ölürsem korkusuyla gözetımdeydmve o an sadece kızımı düşündüm
teşekkür ederim.Çok gecmis olsun canım
Evet oyüzden zaman yaklaştıkca yapmamız gerek bir sancıyla herşey değişir vallahi sen bıranonce yap en azından çantamız hazır olsun ev vs ılla temzlenır bız hastanedeyken ıhtıyaclar dısında hersey hallolur. dediğin gb gelişim de önemli erken gelebiyor bebek miadını dolduruncasağol canım.
çok rahattım hiç hazırlığım yoktu dün ki korku bana yetti. beğenip almak için beklediğim kıyafetleri sipariş verdim. izne çıkınca yıkayıp ütüleyeceğim. devam ederse valizimi bile hazırlarım. bu bebek önden gidiyor bakalım ne zaman gelecek.
canım biraz pahalıdır ama kararsızsan bir de mamas papasa bak. daha kullanmadık tabi ama olumsuz yoruma denk gelmedim ben hiçhayırlı cumalar buarada dualarımız kabul olsun. Ben bebek arabasında hala karsrsızım pier cardin twiste karar vermiştim nette 700tl dha uygun burdakı magazalara.çok kaba da degıldı vs netten alırız dıyoduk ama sonra wellgro marka ya yöneldim bir yakınımda görüp o çok memnunmuş. renk secenegı cok hosuma gitmişti.baktım ama yapılan olumsuz yorumlar da kafamı kurcaladı. bütün markalarda ılla kı kötü yorumu yapan olmus nasıl karar verıcem buna bılmem en iyisi yorumlara bakmamak sonu yok herşeyde oldugu gb
ben de çokta şee etmiyeyim deyip yiyorum sonra vicdan azabı çekip gidip test yaptırıyorum acaba şu yumurtadan gelen hastalıktan kaptım mı ki diyeher 2 3 haftada bır ranch sos alıyoruz eve mayonezden zıyade , bitersede su eklıyorum dibine kadar sömürüyorum acıkcası ketcap bırazdaha fazla gıdıyor bı bucuk 2 ay fln , cokta see etmeye gerek yok bence
aynen bazen oyle oluyor olsun :) bende haftanın basından berı bebek cantasını alacktım dedım cuma gunun beklıyımaldım canım ya emzıkle beraber aldık geçen geldiler. hatta dün aksam bebek arabalarına bakıyorduk hepsiburadada. annebebek bölümüne girdim bir de ne göreyim eşime gösterdim dedım bekleyeydık iyiydi fazla çıkacagı varmıs. sağol kuzum düşündüğün için❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?