Ben yarın çantayı hazırlayacağım canım. Kıyafetlerini yıkamıştım zaten. Bence de artık hazırlasan iyi olur.kızlar merhaba. sürekli yazaıyorum umarım herkes iyidir. :))
hastane çantanızı hazırlandınız mı acaba. ben gurbetteyim. ne eşimn aile nede benm ailem burda değil. yani kmsemiz yok. annem ısrarla çantanı hazırla diyor. ne olur ne olmaz diye ama ben erken gibi hissediyorum bi yandanda erken dogumdan da korkuyorum ama bilemedim. aslında çanta içeriğide eksik. daha bebegn kıyafetlerini bile yıkamadım. çokmu rahat davranıyorum. sizler ne durumdasınız
Şikâyet almistir belki ondan davranislarina ceki duzen vermistir.Öncelikle mesajima bukadar detaylı cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Halla halla şuan siz anlatınca aynı doktora mi gittik diye bir suphede kaldım. 5 dk geç aldı kusra bakmayın sizi beklettik falan dedi Güler yüzle karşıladı.Çünkü bizi gayet güzel karşıladı Bursadan geldik diyince baya muhabbet etti, ilgilendi baya hatta idrar tahlilimde kan görmüş aradı kendisi bizzat gelin alttan bakalım bir sorun mu var diye. Banada biraz otoriter ve kilo alımına takik geldi zaten bir kez gittim doğumda konuşmadım 2. Gidisimde aynı şekilde davranırsa konuşacaktım. Siz böyle diyince içime kurt düşmedi değil. Olmadı bakayım senin dediğin doktora falan da.
canımm farketmemısım msjını hıc ben. gözunaydın annesıı cok kılolu olmasını ben de istemiyorım önce saglık zaten tabıkı önceliğimiz ama bılemeyız de bırden alır göbişli cıkar belkı. düşünsene 4,5 kılo oldugunu ay ben cokzorlanırdım kendım ztn bır damlaym:)Kızlar bende çıktım doktordan , tansiyon takibi 1 hafta boyunca tahliller yapıldı sonuçları pazartesi göstercem olmadı tansiyon ilacı başlarız dedi , 1800 gram 43 cm bebeğim minnik bir bebiş olacak benimkisi :) çok şükür durumlar şimdilik iyi tahlillerde güzel çıksın inşallah pazartesi rapor alcam
Doktordan memnunsan devam et derim sonuçta herkes memnun kalacak veya kimse memnun kalmicak diye bir durum yok sana iyi gelen bana iyi gelmeye bilir belliki size guzel davranmişÖncelikle mesajima bukadar detaylı cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Halla halla şuan siz anlatınca aynı doktora mi gittik diye bir suphede kaldım. 5 dk geç aldı kusra bakmayın sizi beklettik falan dedi Güler yüzle karşıladı.Çünkü bizi gayet güzel karşıladı Bursadan geldik diyince baya muhabbet etti, ilgilendi baya hatta idrar tahlilimde kan görmüş aradı kendisi bizzat gelin alttan bakalım bir sorun mu var diye. Banada biraz otoriter ve kilo alımına takik geldi zaten bir kez gittim doğumda konuşmadım 2. Gidisimde aynı şekilde davranırsa konuşacaktım. Siz böyle diyince içime kurt düşmedi değil. Olmadı bakayım senin dediğin doktora falan da.
Yememelisin canım. İçlerinde katkı maddeleri var ve zararlı. Özellikle mayonezde çiğ yumurta kullanılıyor. Yeme sabret.kızlar size bir sorum var, ketçap mayonez yiyor musunuz? ben birkaç defa yedim ama vicdan azabı çektim ardından, canım da istiyor. yiyen var mı?
Elektrikli mi cnm acabaEvet canım aynısı ben çok beğendim sallaniyor sallanmasini istemiyorsan sabitleme aparatı var hem oturma hem yatak pozisyonu oluyor kullanışlı bişey :)
Siz de mi aynı muameleyle karşılaştıniz yoksa;( bende tavsiye üzerine gittim aslında ama yinede bi sormak istedim bilen veya giden arkadaşlar var mı diye?Şikâyet almistir belki ondan davranislarina ceki duzen vermistir.
canım söylediklerine katılıyorum Biz eşimle doktordan çok memnunuz Kendisi biraz Havalı gibi görünüyor aslında yani nasıl desem adam böyle konuşması da cool yani kişiliği öyle Eşim çok seviyor ama kuzeni eşini götür memiş havalı deyip dış gebelik geçiren bir arkadaşım var mesela o da bıkac kez gıttı ama eşi de takılmıs dr.a elektrıgım uymadı deyıp halbukı seveni cok işinde de ehil ama elektrık bazen tutmuyor gercekten. ne beklentıyle gıttıgın onemlı demıstım ben de arkadasa. sorunsuz hamıle gıtse takılmazdı ama.dısgebelk olunca ıster ıstemez batmıstır yanı hersey canı skkın dıye. bana deseler bedava dogurcan dr.umu asla bırakıp acıbademe bıle gtmemDoktordan memnunsan devam et derim sonuçta herkes memnun kalacak veya kimse memnun kalmicak diye bir durum yok sana iyi gelen bana iyi gelmeye bilir belliki size guzel davranmiş
Bizim doktorunda çok hastasi var ama ben memnun degilim ilgisinden bu doktor kötü anlamina gelmiyor benim beklentilerimi karşilamadı ama allah vergisi çokta hastası var demekki onlarîn beklentilerini karşilamiş benden sana tavsiye o bahsettiginiz doktor başkasîna kotu geldi diye ki sen memnun kalmissin degiştirme belki o arkadaşin met ettigi doktorda senin hoşuna gitmeye bilir canim doktor çok önemli memnunsan arayişa girme derim
Çok çok teşekkür ederim vermiş olduğun tavsiye için. Devam edebilmem için 2. Gidisime göre karar vermeyi planliyorum. Benim icinde doktor çok önemli. Tabikide herkes herkesten memnun kalacak diye birşey yok. Sunuda düşünürüm hep onlarda insan ruh halleri piskolojileri hergun aynı olmayabilir. O yüzden 2 kez görüştükten sonra genelde karar veririm. Umarım doktor doktor gesmek zorunda kalmam çok zaman kalmadı çünküDoktordan memnunsan devam et derim sonuçta herkes memnun kalacak veya kimse memnun kalmicak diye bir durum yok sana iyi gelen bana iyi gelmeye bilir belliki size guzel davranmiş
Bizim doktorunda çok hastasi var ama ben memnun degilim ilgisinden bu doktor kötü anlamina gelmiyor benim beklentilerimi karşilamadı ama allah vergisi çokta hastası var demekki onlarîn beklentilerini karşilamiş benden sana tavsiye o bahsettiginiz doktor başkasîna kotu geldi diye ki sen memnun kalmissin degiştirme belki o arkadaşin met ettigi doktorda senin hoşuna gitmeye bilir canim doktor çok önemli memnunsan arayişa girme derim
Aynen kuzum sonuçta koskoca hastanede görev yapiyorlar gideni olmasa barindirmazlar özelde doktoru pek herkesin begeni tarafi farklı oyuzden begendigin birini buldunmu bırakmicaksincanım söylediklerine katılıyorum Biz eşimle doktordan çok memnunuz Kendisi biraz Havalı gibi görünüyor aslında yani nasıl desem adam böyle konuşması da cool yani kişiliği öyle Eşim çok seviyor ama kuzeni eşini götür memiş havalı deyip dış gebelik geçiren bir arkadaşım var mesela o da bıkac kez gıttı ama eşi de takılmıs dr.a elektrıgım uymadı deyıp halbukı seveni cok işinde de ehil ama elektrık bazen tutmuyor gercekten. ne beklentıyle gıttıgın onemlı demıstım ben de arkadasa. sorunsuz hamıle gıtse takılmazdı ama.dısgebelk olunca ıster ıstemez batmıstır yanı hersey canı skkın dıye. bana deseler bedava dogurcan dr.umu asla bırakıp acıbademe bıle gtmem
Bi dene kuZum gözlemlerin olumlu olursa devam edersin beklentin karsilamazsa ozaman diger tavsiyeleride gözden gecirÇok çok teşekkür ederim vermiş olduğun tavsiye için. Devam edebilmem için 2. Gidisime göre karar vermeyi planliyorum. Benim icinde doktor çok önemli. Tabikide herkes herkesten memnun kalacak diye birşey yok. Sunuda düşünürüm hep onlarda insan ruh halleri piskolojileri hergun aynı olmayabilir. O yüzden 2 kez görüştükten sonra genelde karar veririm. Umarım doktor doktor gesmek zorunda kalmam çok zaman kalmadı çünkü
bende o yuzden cok takmıyorum ne kadar buyuk cıkarması o kadar guc :) ve son 2 3 gundur denk gelıyorum bırı vardı en son bana 2800 demıslerdı dıye bı hafta sonra 3600 dogurmus, bırı daha oyle bebegım 3200 dedıler 4kılo dogdu dıye yanı gercekten de pek dogru degıl bu sonuclar ben soyle dusunyorum hanı bana en son 3 kılo deseler 2bucuk da olabılır 3bucuk da olabılır , benım arkadasım da gece dogum yaptı aynı doktora gıdıyoruz dun muayene ye gıtmsıtım onlarda doguma gelmıs bı sarıldık aglastık gece de dogum olmus Rabbım bızede nasıp eder o gunlerı gormeyı ınsallahh :)))canımm farketmemısım msjını hıc ben. gözunaydın annesıı cok kılolu olmasını ben de istemiyorım önce saglık zaten tabıkı önceliğimiz ama bılemeyız de bırden alır göbişli cıkar belkı. düşünsene 4,5 kılo oldugunu ay ben cokzorlanırdım kendım ztn bır damlaym:)
Aynen deniyicem. Bakalım isallah iyi biridir de devam ederim. Olmazsada diger tavdiyelere bakarım artıkBi dene kuZum gözlemlerin olumlu olursa devam edersin beklentin karsilamazsa ozaman diger tavsiyeleride gözden gecir
Haha evet ne güzel olucak ama değil mi :) hergn birnin haberini alırız artık :) ay evet beklesin inşallah amin :))herkes ard arda ya patır patır gelıcekler ınsallah ortalama haftada 2,3 dogum olur gbıme gelıyor sıraylabebişin anneannesini beklesin aynen az daha dayansın
Şimdiden kolay gelsin ozaöam canım :)) bu renk koyucu mendilde nedir ki almalımıyım ben sadece deterjan aldım ay cahil kaldm yine bi aydınlatırmısım benii :))ben annemlere kacagım dontukten sonra artık baslarım deterjanımı renk koruyucu mendılımıde aldım dönüşte ordan getırceklerımle toplu yıkarım artık :)
Bugün yıkıam bende ütüsüde bitince hafta içi hazırlarım. Birşey sorayım ozaman sanada. Kaç derecede yıkıcam makimadamda baby diye bi progrm var ama uzun ve 60derece. Bide hassas var oda tam sıkmıyor. Bide 30 dklık kısa profram var 30 derecede yıkıyor hamgisinde yıkayım sence :)Ben yarın çantayı hazırlayacağım canım. Kıyafetlerini yıkamıştım zaten. Bence de artık hazırlasan iyi olur.
Yok ben istanbuldayım tanimam o dr u tahmin uzerine konustumSiz de mi aynı muameleyle karşılaştıniz yoksa;( bende tavsiye üzerine gittim aslında ama yinede bi sormak istedim bilen veya giden arkadaşlar var mı diye?
Suan camasirlarin kiri yokki 30 derece 30 dk yeter bence hem cok yipranmaz giymeden bebek dahaBugün yıkıam bende ütüsüde bitince hafta içi hazırlarım. Birşey sorayım ozaman sanada. Kaç derecede yıkıcam makimadamda baby diye bi progrm var ama uzun ve 60derece. Bide hassas var oda tam sıkmıyor. Bide 30 dklık kısa profram var 30 derecede yıkıyor hamgisinde yıkayım sence :)
bu cok zıt renkler falan olan esyaların rengı bırbırne karsımasın dıyeymıs canımŞimdiden kolay gelsin ozaöam canım :)) bu renk koyucu mendilde nedir ki almalımıyım ben sadece deterjan aldım ay cahil kaldm yine bi aydınlatırmısım benii :))
bence cok sıkmada yapma canım 600 devırde sıktırcam ben hafıf ıslaklıgını alsın yeter bence mınnacıklar zaten buzus buzus olmasınlar ıyıcene bende 28 dk var onda 30 derece de yıkarımBugün yıkıam bende ütüsüde bitince hafta içi hazırlarım. Birşey sorayım ozaman sanada. Kaç derecede yıkıcam makimadamda baby diye bi progrm var ama uzun ve 60derece. Bide hassas var oda tam sıkmıyor. Bide 30 dklık kısa profram var 30 derecede yıkıyor hamgisinde yıkayım sence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?