- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
kız ben kendım bazen kullanıyordum o mendılden uzun zman oldu kullanmadım ama bebegımın kıyaftlerınde hıc bısey karısmadı renklı desenlı beyazlar oluyor ya mesela yazıları figur vs o beyazları beraber attm duz beyazlarla attıgım da oldu hıc karısmadı. renklılerde de benzer olarak attm.mesela kırmızı lacı. moru fln ayrı ayrı sttm ama o yazılar desenler fln mendıl kullanamsan da gecmıyor beyazlara. ama mendılım olsa beyazla kırmızıyı bıle bır atardmbu cok zıt renkler falan olan esyaların rengı bırbırne karsımasın dıyeymıs canımbende mesela bı hastane cıkısı var tulumun yarısı beyaz yarısı lacıvert lcıvert beyaza gcermı dıye bı korktum onun ıcın dırek bunuda atıyorsun renkler bırbırne karısmıyormus
Hadi gözün aydin canim darisi çalisan diger annelere aldin mi raporunuKızlarrr , bugün son mesai günümm .... Bundan sonra işe dönmeyi düşünmüyorum Rabbim zor durum yaşatmasın tabiki :) bi yandan havalara uçucam bir yandan da üzülüyorum öyle yada böyle 9-10 aydır buradayım alışmışım epey birr :) pazartesi günü de annemlere gidicem pek takıp edemeyebilirim önümüzdeki hafta :) telefondan da zorayacak benı alısmısım pc den herkesı tek tek okumayaartık olduğu kadar o yuzden ben sımdıden kilo bildirmini de yapayım kaynamasın arada ay sonu geldı nerdeyse zaten 70 kılo ıle yola devam @Ytmz 'cim
benımde beyazla koyu zıt renk var malesef hafıf gecıslı tonlar olsa bencede karısmaz ama dırek byeazla lacıvert beyazla kırmızı korktum acıkcası karısmaz dımı hala endıselyımkız ben kendım bazen kullanıyordum o mendılden uzun zman oldu kullanmadım ama bebegımın kıyaftlerınde hıc bısey karısmadı renklı desenlı beyazlar oluyor ya mesela yazıları figur vs o beyazları beraber attm duz beyazlarla attıgım da oldu hıc karısmadı. renklılerde de benzer olarak attm.mesela kırmızı lacı. moru fln ayrı ayrı sttm ama o yazılar desenler fln mendıl kullanamsan da gecmıyor beyazlara. ama mendılım olsa beyazla kırmızıyı bıle bır atardm
pazartesı yazıcak doktorum ısyerıne teslım edıcem ınsallahhh :) 4 de son bitiyoorHadi gözün aydin canim darisi çalisan diger annelere aldin mi raporunu
Tamam canım saol :)Suan camasirlarin kiri yokki 30 derece 30 dk yeter bence hem cok yipranmaz giymeden bebek daha
Allah allah işk kez duydumbu cok zıt renkler falan olan esyaların rengı bırbırne karsımasın dıyeymıs canımbende mesela bı hastane cıkısı var tulumun yarısı beyaz yarısı lacıvert lcıvert beyaza gcermı dıye bı korktum onun ıcın dırek bunuda atıyorsun renkler bırbırne karısmıyormus
Tamam canım bende 30 derece 30 dk olan kısa prog. Da yıkayayım :)bence cok sıkmada yapma canım 600 devırde sıktırcam ben hafıf ıslaklıgını alsın yeter bence mınnacıklar zaten buzus buzus olmasınlar ıyıcene bende 28 dk var onda 30 derece de yıkarım
ben rossmandan aldım belkı mıgrostada vardır ama nettende alabılırsın 10 tlye aldımAllah allah işk kez duydumnerde bulabilirim bende alayım bari lazım olur belki :) gerçi benm koyu renk yok hiç genelde açıl renkler. Ay nasıl yıkıcam hepsini birliktemi atıcam ayırayımmı. Sanki hiç çamaşır yıkamamış gibiyim
yok canım karısmaz bence buyuk kıyaftlerde bıle ıseyarıyor mendıl cekıyor renklerı. zten benzer renkler ıcın kullanma bosa gtmesın beyazlarla renklılerı berabrr atarken kullan oh hepsı toptan:) ben de alıcam sureklı kıyaft degstrcez ugrasamam ayrı ayrı yıkamayı valla enguzeli mendıl cıddenbenımde beyazla koyu zıt renk var malesef hafıf gecıslı tonlar olsa bencede karısmaz ama dırek byeazla lacıvert beyazla kırmızı korktum acıkcası karısmaz dımı hala endıselyım
çıktım canım, hepsi birden çok zorlamaya başladı çünküİzne çıktın mı canım. Geçmiş olsun annene
Neyi var seninde ağırlaştığın zamana denk gelmiş
Hadi inşallah bakalim iyi tatiller şimdidenpazartesı yazıcak doktorum ısyerıne teslım edıcem ınsallahhh :) 4 de son bitiyoor
Sürekli degil ama arada bende sızı şeklinde hissediyorum benim bebekte en son dönmemişti dahaKızlar vajinamın kemikleri ağrıyor 2-3 gündür, hani spor yapınca oralar bile hamlar ya. Ama bebek baskı yapmıyor.. Doğuma mı hazırlıyor acaba kendini vücut? Var mı aynı şeyleri yaşayan??
Battaniyeleri kiyamadim ben ya butun kiyafetleri yikadim utuledim battaniyeler baya çok yikayincada kötü olacak diye yikamadim daha bi diyorum öyle kullanayim bir diyorum zararı olur tozu gidecek kadar yika napacam bilemedim dikimden gelenleri yikadimda hazir aldiklarimiz duruyorben rossmandan aldım belkı mıgrostada vardır ama nettende alabılırsın 10 tlye aldımvalla bende öyleyim gelişine bam bam bam yanı naapalımm bazı seylerı ayırırm 2 3 parca olurdaa 14 dk da bı tozunu attırırmmm artık bakıcam bısey de yok suan pek yıkancak gıbıı ya annemlere gıdeyım orda da bıraz alısverıs yapıcam artık gelınce ne var ne yok girişcem
yıka gıtsıınn elbet yıakancak onlar bebıs kuscak edecek yere dusecek kıy annesı kıy daha nelere kıyacaz oyle :)))Battaniyeleri kiyamadim ben ya butun kiyafetleri yikadim utuledim battaniyeler baya çok yikayincada kötü olacak diye yikamadim daha bi diyorum öyle kullanayim bir diyorum zararı olur tozu gidecek kadar yika napacam bilemedim dikimden gelenleri yikadimda hazir aldiklarimiz duruyor
Cocuk icin kiyamadim ya bikerelik bile olsa guzel kullandin diyeyıka gıtsıınn elbet yıakancak onlar bebıs kuscak edecek yere dusecek kıy annesı kıy daha nelere kıyacaz oyle :)))
Battaniyeleri kiyamadim ben ya butun kiyafetleri yikadim utuledim battaniyeler baya çok yikayincada kötü olacak diye yikamadim daha bi diyorum öyle kullanayim bir diyorum zararı olur tozu gidecek kadar yika napacam bilemedim dikimden gelenleri yikadimda hazir aldiklarimiz duruyor
Elektrikli mi cnm acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?