2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben oglumun dogumundan itibaren kivrandirici agrilarim vardi erteledim gitmedim artik 3 aylik oldugunda oglum ölüyordum agridan bi gittim butun uzman asistan kim varsa başıma toplandi meger pankreatit olmusum degerim olduresiye yuksek 3 aylik bebego birakip 5 gun ac susuz yattim hastanede o da safra tasi varmis o yapmis boyle bi agri dunyada yok esinede tekrar gecmis olsun onunda mi safra tasi var

Kesinlikle canım huzur olsun hiç bir zaman eşya altın bunlara tamah etmedim ediyor olsaydım eşimle evlenmezdim zaten, benim de eşimin Doğum günümde aldığı minicik bir vav harfi kolyem var gece gündüz hep boynumdadır öyle hoşuma gidiyor ki maddi değeri de küçük bişiy ama benim için çok değerli, ya aslında ben senin gelin gittiğin aile gibi bir ortamdaydım yani annemler abim ve kardeşim gelinlerimiz aynı binadalar ama annem babam yaşlı benim kimseyle uğraşacak halleri yok hatta annem gelmeyin ya ben ortalığı toparlayamıyroum sonra diyor :)) ama bir hastalık zor bir durum olduğunda herkesin kenetlenmesi çok güzel gelinimiz 24 haftalık acil Doğum yaptı hastanede kim kalacak tartışması yapıyorduk herkes kalmak istiyor destek olmak istiyor bi de böyle yengemler dememe bakma ablamdan ayırt etmem abim ben 7 yaşındayken evlenmiş mesela çocuğum düzgün hatırlamıyorum bile ben nasıl görümce olayım şimdi :)) böyle bir aileye gelin gitmeyi isterdim açıkçası, eşimin işi müsait olsa annemlerin oraya taşınsak her şey o kadar iyi olur ki, ama eşimi de anlamaya çalışıyorum benim ailemin birliği karşısında tek kaldı çok ezildi gerçekten herşeyi tek başına yaptı ailesi gelmedi tek başıma istemeye giderim dedi bi de oraya taşınırsak ben kendimi iç güveysi hissederim diyor şimdi annemlerin bebek için aldıklarına bile almasınlar benim zoruma gidiyor benim ailem hiç bişiy yapmazken sizinkilerin almasına üzülüyorum diyo

eyvah eyvah kız eşin takım tutar mı fanatk mı benmkı acayp koyu gs bn de fb nolcak bılmem sürekli benimle inatlaşıyor oğlumuz olursa Galatasaraylı yap ama kızımı Fenerli yapacağım diyorum ben de
benim eşim de gs ben fenerliyim. ilk babalar gününde oğluma ve eşime polo da özel tasarım tshirtler oluyor ya onlardan yaptırdım sarı kırmızı. kollarında baba aslan ve yavru aslan yazıyordu. eşim tshirtten çok oğlunun gs olmasına izin vermeme sevinmişti.

beni tanıyan arkadaş ve kuzenler çççooook şaşırmıştı. ben de baba oğul maça gitsinler ben de kafamı dinleyeyim o sürede demiştim benim planı duyan eşim biraz bozuldu ama ne yapayım önce kendimi düşünüyorum

biz çorbacıya gidince ben işkembe yada kelle paça içerim eşim mercimek yada tavuk :)
Ayy ne güzel ya :)) benim koca da yalvarır bana gidelim sen tavuk suyu içersin diye ama asla gitmem önünden geçerken bile kokuyor oralar :) Allah’tan ayda bir şehir dışı var da eşim gidiyor kendi sarımsaklı sarımsaklı içip geliyor rahatlıyor :)))

Bunu söyleyeceğim ki akşama Keşke bileklik alsaydınız bunu takmayacağız En azından bilekliği biraz büyüyünce takardık diyeceğim yani umrumda değil...
Bence kafaya takma alsin ne olacak surekli cocugun kolunda kalacak diye birsey yok sonucta, mevlidinde takarsin sonra kolunu tahris ediyor deyip cikarirsin, bebegine yatirim olarak kalir kenarda...

kızlar 1 saat kadar önce düştüm ellerim ve bir dizim parçalandı ama karnım bir yere değmedi.
şimdi karnımın üst tarafında ağrı başladı offf stresten mi yoksa bişey mi oldu.
yrn rapor için gideceğim doktora.

Ayy canım yaaa geçmiş olsun, karnımız büyüdüğü için gerçekten dengemizi kaybediyoruz bazen bana da oluyor, istersen bi git doktora için rahat eder

ya nasıl düştün gecmıs olsun emınsın dmı darbe fln olmadı kuzum ya dısarda kaydın mı neoldu stresten olablr bak dedıgın gb

Gecmis olsun canim cokmu siddetli dustunki ondanmi
Oldu acile git istersen kadin dogumcu vardir o baksin hareketleri nasıl bebisin

Ayy canım yaaa geçmiş olsun, karnımız büyüdüğü için gerçekten dengemizi kaybediyoruz bazen bana da oluyor, istersen bi git doktora için rahat eder
ayaklarım büyüdüğü için kocaman dağcı botlarım var onları giyiyorum. botların kancaları birbirine geçti normalde durup çıkarabiliyordum ama bu durumda beceremedim. şimdi eve gideceğim duruma göre gideceğim doktora.

Gecen pazartesi devlette merdivenlerden cikiyorum demire tutuna tutuna o halde bende dusuyordum geriye zor toparladim hiç canimiz kalmadi bilmiyorum sizlerdemi oylesiniz ozellikle
Merdiven cikarken biri dokunsa dusecem hoş dokunmadan dusuyordum ya :-((

Gecmis olsun canim..agrin stresten olabilir.. ama hareketlerinde azalma gorursen muhakkak git

Benim bebisin babaannesi de dibimizde ama bir cop almadi , teklif etmedi,plani da yok tam tersi kendi derdinde kendi bize masraf cikarmaya calismakta benim erkek olacak nasipse, oglana bilezik alcam dese bile alma demem o yuzden

En azından bi doktoruna yazsan falan sorsan yarını beklemeden. Geçmiş olsun

kızlar halımız bu bakalım nasıl bısey cıkacak bılac tasarım yolladılar bana bn bnu sectım odadakı renklerı barındırıcak halıda ve tacında ışıltılar olcak zemın rengı acık grı taç pudra harf de mınt yesılı:)

Eklentiler

• 20181203_132234.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 55
Benim bebisin babaannesi de dibimizde ama bir cop almadi , teklif etmedi,plani da yok tam tersi kendi derdinde kendi bize masraf cikarmaya calismakta benim erkek olacak nasipse, oglana bilezik alcam dese bile alma demem o yuzden
Çok ilginç karşılıyorum bu durumları annemin 10 tane torunu var 11. Bende hepsi için şey der canımın canı der, ablamın da torunu oldu yeğenim evlendi şimdi ablam da öyle diyor torun bir başka seviliyormuş diye nasıl bu kadar kayıtsız kalabiliyorlar hiç anlayamıyorum merhametsizlik gibi geliyor bana, benim kv 3. Torunu benim bebeğim olacak zerre mi umrunda olmaz bir insanın ben şimdi nasıl bebeğimi sevdireyim onlara göstereyim ki

Bende öyleyim canım dengemi çok toparlayamıyorum zaten penguen gibi yürüyorum bacaklarımı aça aça

Bu arada biz bide makarna kesicez(eriste)
Bizim orda kesli cevizli yogurtlu peynirli her cesidi yapilir..biri gelirse aniden koyuveririz :))
kolaygelsın canımm çok iyi düşünmüşsünüz lezzeti ile bir başka gerçekten burda da keserler heryıl kv.ler kokusu bıle bır baska oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…