- 22 Kasım 2010
- 11.440
- 20.622
- 598
Safra yolları temiz cikti neden kaynaklandığını bulamiyorlar. 3 sene once antibiyotik kullandığı bi dönemde olmustu o da ağır gelmis tetiklemiş olabilir dediler ama simdi hcbsy yok. Renkli tomografi batin ultrason safra kesesi ultrasonu hepsi normal. Renkli ultrasonda pankreasinda şişme ve su cikiyor iste. Amilaz pilaz değerleri cok yüksekti bugun düşmüş biraz. Normal sınırlara gelmesini bekliyorlar taburcu etmek icin. Ama niye olur vs net bsy soylenemiyoBen oglumun dogumundan itibaren kivrandirici agrilarim vardi erteledim gitmedim artik 3 aylik oldugunda oglum ölüyordum agridan bi gittim butun uzman asistan kim varsa başıma toplandi meger pankreatit olmusum degerim olduresiye yuksek 3 aylik bebego birakip 5 gun ac susuz yattim hastanede o da safra tasi varmis o yapmis boyle bi agri dunyada yok esinede tekrar gecmis olsun onunda mi safra tasi var
İnce kilim gibi canım halı yoksa dokuma halı gibi benim de beğendiklerim oldu instagramda da sipariş edemedim ince istemiyorumkızlar halımız bu bakalım nasıl bısey cıkacak bılac tasarım yolladılar bana bn bnu sectım odadakı renklerı barındırıcak halıda ve tacında ışıltılar olcak zemın rengı acık grı taç pudra harf de mınt yesılı:)
Bizde kestik yazdan kuruttuk, ama cevizli keşli deyince sen nerelisin ya bizde de cevizli keşli yapılır merak ettim :)) (Sinopluyum ben )Bu arada biz bide makarna kesicez(eriste)
Bizim orda kesli cevizli yogurtlu peynirli her cesidi yapilir..biri gelirse aniden koyuveririz :))
ya nasıl düştün gecmıs olsun emınsın dmı darbe fln olmadı kuzum ya dısarda kaydın mı neoldu stresten olablr bak dedıgın gb
Gecmis olsun canim cokmu siddetli dustunki ondanmi
Oldu acile git istersen kadin dogumcu vardir o baksin hareketleri nasıl bebisin
En azından bi doktoruna yazsan falan sorsan yarını beklemeden. Geçmiş olsun
Bende sinopluyumBizde kestik yazdan kuruttuk, ama cevizli keşli deyince sen nerelisin ya bizde de cevizli keşli yapılır merak ettim :)) (Sinopluyum ben )
Allah allah benimki hadi safra tasindanmis kanali tikamista olmus esinin bulunmamasi daha kötü olmus ya Allah sifa versinSafra yolları temiz cikti neden kaynaklandığını bulamiyorlar. 3 sene once antibiyotik kullandığı bi dönemde olmustu o da ağır gelmis tetiklemiş olabilir dediler ama simdi hcbsy yok. Renkli tomografi batin ultrason safra kesesi ultrasonu hepsi normal. Renkli ultrasonda pankreasinda şişme ve su cikiyor iste. Amilaz pilaz değerleri cok yüksekti bugun düşmüş biraz. Normal sınırlara gelmesini bekliyorlar taburcu etmek icin. Ama niye olur vs net bsy soylenemiyo
Bizde kestik yazdan kuruttuk, ama cevizli keşli deyince sen nerelisin ya bizde de cevizli keşli yapılır merak ettim :)) (Sinopluyum ben )
Kizlar profil ismimden de anlasilacagi gibi bende sinopluyum :) neresindensinizBende sinopluyum
Ben aslinda hamur isi sevmem ama..manti mesela sevmem..ama.kesme makarnayi yiyorum..cok guzel oluyo gercekten @Kartanesii8892
Aman kizlar cani ceken olur susalim
Ya hemşeri çıktık :)) ama bunu anlatmam lazım Sonra susacağım :) eşim Konyalı, Sinop’un cevizli mantısı meşhurdur üçgen yapılıyor bizim oralarda neyse eşime çok bahsettim bundan ama hiç tepki vermiyor ben anlatıyorum çok güzel oluyor falan diye sonra dedi ki anlatıp duruyorsun ama cevizli mantı mı olur hamurun içine ceviz koyup nasıl uzerine yoğurt koyacaksın çok saçma değil mi diye sitem etmeye başladı sanmış ki kıyma yerine ceviz dolduruyoruz mantılara :))))Bende sinopluyum
Ben aslinda hamur isi sevmem ama..manti mesela sevmem..ama.kesme makarnayi yiyorum..cok guzel oluyo gercekten @Kartanesii8892
Aman kizlar cani ceken olur susalim
Gecmis olsun canim birsey olmamistir muhtemelen ama sen yinede takip et dedigin gibi kendiniteşekkür ederim kızlar eve gidiyorum bir süre kendimi takip edeceğim duruma göre gideceğim doktora.
Babam Sinop merkez, annem erfelek:)Kizlar profil ismimden de anlasilacagi gibi bende sinopluyum :) neresindensiniz
canımm senso_consept gir bak vıdeolarına antıbakterıyal leke sac tutmuyomus orda halının yapısı kalınlıgı gorunuyor vıdeoları var tam aradıgım tıptı cokkalın ıstemedım cok da ınce ıstemyordum Üstelik diğer sitelere göre da çok uygun Hatta ben 150*200 olarak anlastm fiyatı sonra fıyatı Aynı Kalsa 20 santim daha boydan Uzasa dedim Sağ olsun kırmadılar fark almıcaklr çok ilgilendi bayan. bayan ile iletişime geçiyorsun zaten. Sana güneş desenli bir tasarım çıkarır çok güzel olurİnce kilim gibi canım halı yoksa dokuma halı gibi benim de beğendiklerim oldu instagramda da sipariş edemedim ince istemiyorum
Saraydüzülüyüm bendeBabam Sinop merkez, annem erfelek:)
çok çok geçmiş olsun, bi şey yoktur inşallahkızlar 1 saat kadar önce düştüm ellerim ve bir dizim parçalandı ama karnım bir yere değmedi.
şimdi karnımın üst tarafında ağrı başladı offf stresten mi yoksa bişey mi oldu.
yrn rapor için gideceğim doktora.
Canım çok ayakta kaldıysan falan normal ben bi tezgâhımı toparlayama kadar gelip kopuyor stres yapma kasılma ve kasıkta baskı ağrı hissedersen beraberinde bi git baksinlarKizlar sabah beri belim ara ara agriyo ya..benim esim cok evhamli. Benden once dogurur. :)) .agzimi acsam yaz dra yada gidelim dra diyip duruyo...neyse israriyla yazdim.. normaldir agri dimi diye.."".o da umarim oyledir...dr da dinlen ve minoset al..gecmezse gel demis.""
Dr da benden telasli..ben gayet normal karsiliyorum amabilemedim.
Canım beni yanlış anlamadınız degıl mı aramızda olan sorunlardan sonra boyle oldum yoksa memnunıyetszlkle fln ılgısı yok malum mevzulardan dolayıBenim bebisin babaannesi de dibimizde ama bir cop almadi , teklif etmedi,plani da yok tam tersi kendi derdinde kendi bize masraf cikarmaya calismaktabenim erkek olacak nasipse, oglana bilezik alcam dese bile alma demem o yuzden
Onların da cani ciğeri sonuçta bebeğe zarar verdiğini tahriş vs ettiğini görürlerse neden takmanda ısrar etsinler ki canım bence doğum öncesi niye bunu aldınız vs diye bahsini açıp agzinizin tadını bozmayın yani gönlünden o kopmuş eskilerde hep bilezik adeti var bileklik falan belki kendince basit geliyordur.ilk zamanlar takar sonra kaldırırsın beğendiğin bisey alırsın onun da gönlü olurcanım evet benmm annem de bıleklık alacakmıs konustk demın sız almayın bosa bn alıcam ztn dedı begendgını alrım dedı dger yegenlerıme de almslardı. ama bılezıgı sureklı takmamı ıstıceklernı bıldıgım ıcın kızdım bebek tenı hassas sonucta stres oldugum konu o yoksa sızın gb olsa tabıkı sorun olmaz azcok bılıyorsun aramızdakı gergınlıklerıKayınvalidem de annem de birçok şeyde yardımcı oldular halımızı netten yaptırıyoruz annemin hedıyesı olacak o da sagolsun. Ama Size de hediye olması güzel bir şey Biz de eş alır genelde doğum hediyesi esım hatta ne ıstyosun dye takılıodu ben sıparıs vermem dedım. kı gerek de yok hamıle oldugumu ogrenınce almıstı ztn hamılelık hedıyesı. kendı bılır artık dogumıcın de alırsa
Ya hemşeri çıktık :)) ama bunu anlatmam lazım Sonra susacağım :) eşim Konyalı, Sinop’un cevizli mantısı meşhurdur üçgen yapılıyor bizim oralarda neyse eşime çok bahsettim bundan ama hiç tepki vermiyor ben anlatıyorum çok güzel oluyor falan diye sonra dedi ki anlatıp duruyorsun ama cevizli mantı mı olur hamurun içine ceviz koyup nasıl uzerine yoğurt koyacaksın çok saçma değil mi diye sitem etmeye başladı sanmış ki kıyma yerine ceviz dolduruyoruz mantılara :))))
Kalmiyorum aslinda.genelde oturuyorum..Canım çok ayakta kaldıysan falan normal ben bi tezgâhımı toparlayama kadar gelip kopuyor stres yapma kasılma ve kasıkta baskı ağrı hissedersen beraberinde bi git baksinlar
Mısır ekmeği ve yoğurt offf :))bilememis erken konusmus...
Benim esimde karsli.. ama seviyor bizim yemekleri karalahana bile yemege basladi :)
Nilufer_3457 ben merkez..gurcuyum bu arada..lahana diyince yazmadan edemedim mancar misir ekmegi ben
Geçmiş olsun Rabbim korumuştur elbet ama yine tedbirli olma acısından dinlen hareketlerine dikkat et ona göre gerekirse git acilekızlar 1 saat kadar önce düştüm ellerim ve bir dizim parçalandı ama karnım bir yere değmedi.
şimdi karnımın üst tarafında ağrı başladı offf stresten mi yoksa bişey mi oldu.
yrn rapor için gideceğim doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?