2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Safra yolları temiz cikti neden kaynaklandığını bulamiyorlar. 3 sene once antibiyotik kullandığı bi dönemde olmustu o da ağır gelmis tetiklemiş olabilir dediler ama simdi hcbsy yok. Renkli tomografi batin ultrason safra kesesi ultrasonu hepsi normal. Renkli ultrasonda pankreasinda şişme ve su cikiyor iste. Amilaz pilaz değerleri cok yüksekti bugun düşmüş biraz. Normal sınırlara gelmesini bekliyorlar taburcu etmek icin. Ama niye olur vs net bsy soylenemiyo

İnce kilim gibi canım halı yoksa dokuma halı gibi benim de beğendiklerim oldu instagramda da sipariş edemedim ince istemiyorum

Bu arada biz bide makarna kesicez(eriste)
Bizim orda kesli cevizli yogurtlu peynirli her cesidi yapilir..biri gelirse aniden koyuveririz :))
Bizde kestik yazdan kuruttuk, ama cevizli keşli deyince sen nerelisin ya bizde de cevizli keşli yapılır merak ettim :)) (Sinopluyum ben )

ya nasıl düştün gecmıs olsun emınsın dmı darbe fln olmadı kuzum ya dısarda kaydın mı neoldu stresten olablr bak dedıgın gb

Gecmis olsun canim cokmu siddetli dustunki ondanmi
Oldu acile git istersen kadin dogumcu vardir o baksin hareketleri nasıl bebisin

En azından bi doktoruna yazsan falan sorsan yarını beklemeden. Geçmiş olsun

teşekkür ederim kızlar eve gidiyorum bir süre kendimi takip edeceğim duruma göre gideceğim doktora.

Bizde kestik yazdan kuruttuk, ama cevizli keşli deyince sen nerelisin ya bizde de cevizli keşli yapılır merak ettim :)) (Sinopluyum ben )
Bende sinopluyum
Ben aslinda hamur isi sevmem ama..manti mesela sevmem..ama.kesme makarnayi yiyorum..cok guzel oluyo gercekten @Kartanesii8892

Aman kizlar cani ceken olur susalim

Allah allah benimki hadi safra tasindanmis kanali tikamista olmus esinin bulunmamasi daha kötü olmus ya Allah sifa versin

Bende sinopluyum
Ben aslinda hamur isi sevmem ama..manti mesela sevmem..ama.kesme makarnayi yiyorum..cok guzel oluyo gercekten @Kartanesii8892

Aman kizlar cani ceken olur susalim
Ya hemşeri çıktık :)) ama bunu anlatmam lazım Sonra susacağım :) eşim Konyalı, Sinop’un cevizli mantısı meşhurdur üçgen yapılıyor bizim oralarda neyse eşime çok bahsettim bundan ama hiç tepki vermiyor ben anlatıyorum çok güzel oluyor falan diye sonra dedi ki anlatıp duruyorsun ama cevizli mantı mı olur hamurun içine ceviz koyup nasıl uzerine yoğurt koyacaksın çok saçma değil mi diye sitem etmeye başladı sanmış ki kıyma yerine ceviz dolduruyoruz mantılara :))))

İnce kilim gibi canım halı yoksa dokuma halı gibi benim de beğendiklerim oldu instagramda da sipariş edemedim ince istemiyorum
canımm senso_consept gir bak vıdeolarına antıbakterıyal leke sac tutmuyomus orda halının yapısı kalınlıgı gorunuyor vıdeoları var tam aradıgım tıptı cokkalın ıstemedım cok da ınce ıstemyordum Üstelik diğer sitelere göre da çok uygun Hatta ben 150*200 olarak anlastm fiyatı sonra fıyatı Aynı Kalsa 20 santim daha boydan Uzasa dedim Sağ olsun kırmadılar fark almıcaklr çok ilgilendi bayan. bayan ile iletişime geçiyorsun zaten. Sana güneş desenli bir tasarım çıkarır çok güzel olur

çok çok geçmiş olsun, bi şey yoktur inşallah

Son düzenleme:
Canım çok ayakta kaldıysan falan normal ben bi tezgâhımı toparlayama kadar gelip kopuyor stres yapma kasılma ve kasıkta baskı ağrı hissedersen beraberinde bi git baksinlar

Benim bebisin babaannesi de dibimizde ama bir cop almadi , teklif etmedi,plani da yok tam tersi kendi derdinde kendi bize masraf cikarmaya calismakta benim erkek olacak nasipse, oglana bilezik alcam dese bile alma demem o yuzden
Canım beni yanlış anlamadınız degıl mı aramızda olan sorunlardan sonra boyle oldum yoksa memnunıyetszlkle fln ılgısı yok malum mevzulardan dolayı

Onların da cani ciğeri sonuçta bebeğe zarar verdiğini tahriş vs ettiğini görürlerse neden takmanda ısrar etsinler ki canım bence doğum öncesi niye bunu aldınız vs diye bahsini açıp agzinizin tadını bozmayın yani gönlünden o kopmuş eskilerde hep bilezik adeti var bileklik falan belki kendince basit geliyordur.ilk zamanlar takar sonra kaldırırsın beğendiğin bisey alırsın onun da gönlü olur

bilememis erken konusmus...
Benim esimde karsli.. ama seviyor bizim yemekleri karalahana bile yemege basladi :)
Nilufer_3457 ben merkez..gurcuyum bu arada..lahana diyince yazmadan edemedimmancar misir ekmegiben

Canım çok ayakta kaldıysan falan normal ben bi tezgâhımı toparlayama kadar gelip kopuyor stres yapma kasılma ve kasıkta baskı ağrı hissedersen beraberinde bi git baksinlar
Kalmiyorum aslinda.genelde oturuyorum..
Usuttummu acaba diyorum ama
Surekli bi agri yok ..arada giriyo..
Takipteyim..) Ama cok rahatsiz edici degil..hic agrim sizim olmadigi icin en ufak sey dikkatimi cekiyor sadece

Geçmiş olsun Rabbim korumuştur elbet ama yine tedbirli olma acısından dinlen hareketlerine dikkat et ona göre gerekirse git acile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…