- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
bizim aramızda sorunlar olmuştu canım.gecenlerde epey. takılmasını bekledıkleronı bıldıgımden strese gırdım cok sizlwrin dedıgınız gb olsa sorun yok gercekten hatta esım de bılıyordu bu durumu konustuk telefonda o açtı konuyu takmamızı beklerler ama bız soylerız guzel dılle falan dedı oyle olacak artık cokgosterıs sevıyorlar burda bana her gezmede tak dencegnden emın oldugum ıcın strese girdim hadı buyuyunce takarım ama smdı kıyamam onun cıldıne tek stresım buydu sagol canım tavsıylerın ıcın❤Onların da cani ciğeri sonuçta bebeğe zarar verdiğini tahriş vs ettiğini görürlerse neden takmanda ısrar etsinler ki canım bence doğum öncesi niye bunu aldınız vs diye bahsini açıp agzinizin tadını bozmayın yani gönlünden o kopmuş eskilerde hep bilezik adeti var bileklik falan belki kendince basit geliyordur.ilk zamanlar takar sonra kaldırırsın beğendiğin bisey alırsın onun da gönlü olur
çok güzelmiş güle güle kullanKızlar bu terlikten sipariş verdim, yorumları çok güzel. Lohusa olunca kalın çorap giydiriyor ya anneler zorla :)) en azından terliğim kapalı olsun dedim.. ayy ayak numaram da çıkmış, görmeyeydiniz iyiydi :))
Bence bu sefer sen abartıyorsun kuzum takdim diye değil sonuçta koza bileşik erkeğe tam yapılır genelde bizde de , sonradan onu satıp bebeğin ihtiyacı olan bisey alınması için benim annemler de Alya kuşuma bileşik aldılar ama takmıyor tapılmaz zaten ben künyeye bile karşıyım bebeğe olmaz yani mevlitte bile koluna takmadı yastığına iğneyle taktiArkadaşlar benim canım çok sıkkın yaanlıs mı bılıyotum Bilmiyorum ama küçücük bebeğe bilezik takılır mı ?? Hadi künye Neyse biz şimdi künye alacağız eşimle ama biraz büyüyünce takacağım onu bile Kayınvalidem bilezik almaya gidiyorum dedi Alya'ya. takmamı ıstıcekler heralde ben anlamyrm kenarda dursun dıye de neden alsın amaç ne burda ben mı bılmıyorum takılır mı hadı kunye neyse o sabıt durur kı onu bıle hemen onermıyorlar bılezık nedır hassas tene kafayı yıcem hergun yenıbısey??? lütfen aydınlatın benı
Kuzum haklısın tabii ki zaten taktığım nokta takmamı bekliyorlar bu detayı bilmesem Ben neden takayım duruma onlarda goruyorum da bebege kucuck bebege takıyorlar ve bana da dendı takmamı ıstyorlar sorun orda yanı yoksa yapıca tabıkı babanne olarak ıstedgını sadece takmamı ıstcekler her dk bubenı sınır edıyr bılezık oyuzden sacma gelyr ama sonrasnda bozsam da buna da takılır ısteBence bu sefer sen abartıyorsun kuzum takdim diye değil sonuçta koza bileşik erkeğe tam yapılır genelde bizde de , sonradan onu satıp bebeğin ihtiyacı olan bisey alınması için benim annemler de Alya kuşuma bileşik aldılar ama takmıyor tapılmaz zaten ben künyeye bile karşıyım bebeğe olmaz yani mevlitte bile koluna takmadı yastığına iğneyle takti
Aaaa ablanin evlenecwk yasta cocugumu var. CnmÇok ilginç karşılıyorum bu durumları annemin 10 tane torunu var 11. Bende hepsi için şey der canımın canı der, ablamın da torunu oldu yeğenim evlendi şimdi ablam da öyle diyor torun bir başka seviliyormuş diye nasıl bu kadar kayıtsız kalabiliyorlar hiç anlayamıyorum merhametsizlik gibi geliyor bana, benim kv 3. Torunu benim bebeğim olacak zerre mi umrunda olmaz bir insanın ben şimdi nasıl bebeğimi sevdireyim onlara göstereyim ki
Yeğenim biraz erken evlendi 24 yaşında ablamın oğlu askerden de gelince hemen evlenmek istedi görüştüğü kız vardı zaten :) ablam 46 yaşında, yani yeğenimin bile çocuğu oldu :))Aaaa ablanin evlenecwk yasta cocugumu var. Cnm
Aynen canim ben de anlayamiyorum dedigin gibi. Bir iseÇok ilginç karşılıyorum bu durumları annemin 10 tane torunu var 11. Bende hepsi için şey der canımın canı der, ablamın da torunu oldu yeğenim evlendi şimdi ablam da öyle diyor torun bir başka seviliyormuş diye nasıl bu kadar kayıtsız kalabiliyorlar hiç anlayamıyorum merhametsizlik gibi geliyor bana, benim kv 3. Torunu benim bebeğim olacak zerre mi umrunda olmaz bir insanın ben şimdi nasıl bebeğimi sevdireyim onlara göstereyim ki
Yok canimm ben benimkinin bosvermisligi icin soyledim.Yoksa senin yerinde olsam ve takilacak diye emrivaki yapar gibi gelse ben de senin gibi dusunurdum ki, benim tarzim olmadigini sevmedigimi bilmesine ragmen bana hediye aldigi kiyafetleri israrla giymiyorum oyle dusun. Bilezik alana kadar parasini verse sen istedigini ve ihtiyacini alsan daha mantikli geliyor bana hem:)Canım beni yanlış anlamadınız degıl mı aramızda olan sorunlardan sonra boyle oldum yoksa memnunıyetszlkle fln ılgısı yok malum mevzulardan dolayı
Kiz sen neden uzulup duruyon biri bisey almiyorlar diye dertlenir sen burnunu sokuyorlar diye dogdugu gun takmicaksinki zaten bilezigi o bilege uygun bilezik bulamaz zaten şoyle bir toparlanir 4 5 aylik olur ozaman ne guzel bilekligi bilezigi beni şaşirtiyorsun baksana şu bileziklerin guzelliklerine valla bilekliktan guzel duruyorlar ki duz klasik bilezik bile alsa sende suslu bir bileklik alirsin ne guzel olur emitasyon degil bileginide acitmaz yarada yatmaz alerjide olmaz herseyi bukadar ayrintili dusunmeyin yeterki hevesi altindan yana olsun kayinvaliden bilezik alacam dediginde bende isterim annesi olarak banada al de dahaArkadaşlar benim canım çok sıkkın yaanlıs mı bılıyotum Bilmiyorum ama küçücük bebeğe bilezik takılır mı ?? Hadi künye Neyse biz şimdi künye alacağız eşimle ama biraz büyüyünce takacağım onu bile Kayınvalidem bilezik almaya gidiyorum dedi Alya'ya. takmamı ıstıcekler heralde ben anlamyrm kenarda dursun dıye de neden alsın amaç ne burda ben mı bılmıyorum takılır mı hadı kunye neyse o sabıt durur kı onu bıle hemen onermıyorlar bılezık nedır hassas tene kafayı yıcem hergun yenıbısey??? lütfen aydınlatın benı
Masallah ozaman baya yas farki var dimi ablanla aranizda kuzum ablamla aramda 3yas var benimYeğenim biraz erken evlendi 24 yaşında ablamın oğlu askerden de gelince hemen evlenmek istedi görüştüğü kız vardı zaten :) ablam 46 yaşında, yani yeğenimin bile çocuğu oldu :))
Ya vallahi Zaten pek anlamam ben nebıleyım kucuck var sanıyorum dıkktımı cekmedı daha once hıc takacak muhabbetı de cok olunca gerılrım alıyorlar dıye degıl sırf tenı ıcın uzuldum negerk var dedım gorecegm canlı olarak bakalm nasl bsymıs. ayrıca asıl nedenının de gösterıs oldugunu bılıyorm.ondan gerılıyorum karısma mevzularından da önyargım.devam edıyor sanırım hayrlsyla dogursam da rahatlasam artık çok şey üst üste gelince böyle sinirlerim bozuldu sürekli bana da bileziklerini tak basksı yapıldıKiz sen neden uzulup duruyon biri bisey almiyorlar diye dertlenir sen burnunu sokuyorlar diye dogdugu gun takmicaksinki zaten bilezigi o bilege uygun bilezik bulamaz zaten şoyle bir toparlanir 4 5 aylik olur ozaman ne guzel bilekligi bilezigi beni şaşirtiyorsun baksana şu bileziklerin guzelliklerine valla bilekliktan guzel duruyorlar ki duz klasik bilezik bile alsa sende suslu bir bileklik alirsin ne guzel olur emitasyon degil bileginide acitmaz yarada yatmaz alerjide olmaz herseyi bukadar ayrintili dusunmeyin yeterki hevesi altindan yana olsun kayinvaliden bilezik alacam dediginde bende isterim annesi olarak banada al de daha)
Amin cnm. Sebebinin bulunamaması cok kotu aniden yakaliyo boyle. Yediklerine dikkat etmesi lazım diyet verecekler. Normalde ileri yas hastalığı ama bizi buldu iste. Allah beterinden korusun ne diyelimAllah allah benimki hadi safra tasindanmis kanali tikamista olmus esinin bulunmamasi daha kötü olmus ya Allah sifa versin
Kiz yeterki gosteris yapsin beni altina kaplasinlar hicde kizmam zaten altin isi gosteristir yatirim amacli olunca ceyrek tam falan alinir yani tenine bi zarar verecegini dusunmuyorum etrafimda birsuru bileklik takan var bebek dort bes aylikkenden beri takiyor hicte cikarmiyorlar kolundan emitasyonmu bu alerji yapsin veya kessin dograsin hadi seni anliyorum baya kinlenmissin iyi birsey bile yapsalar altindan hemen birsey arayacak duruma gelmisin de yorumlari okudum herkes dusman kesilmis kv dene gosteris meraklisi diye laf etmisler benim torunum olacak bende yere goge sigdiramam en şaşalisini alirimYa vallahi Zaten pek anlamam ben nebıleyım kucuck var sanıyorum dıkktımı cekmedı daha once hıc takacak muhabbetı de cok olunca gerılrım alıyorlar dıye degıl sırf tenı ıcın uzuldum negerk var dedım gorecegm canlı olarak bakalm nasl bsymıs. ayrıca asıl nedenının de gösterıs oldugunu bılıyorm.ondan gerılıyorum karısma mevzularından da önyargım.devam edıyor sanırım hayrlsyla dogursam da rahatlasam artık çok şey üst üste gelince böyle sinirlerim bozuldu sürekli bana da bileziklerini tak basksı yapıldıe smdınkonu kucucuk bebek olunca ıster ıstemez takyrmnkafama tak derlerse
Bak bu durumda kötü canım haklısın çok hem de tabii aynı durumda olsam ben de yapmıyorlar derdım dıyoruz yanı hepımız ıcımzden gecer demesek de normal olan seyler vardır ama mlesef ben abartıyıı sevmyprum birileriyle yarış için yapılmasını sevmiyorum. bunu blyrm cunku bundetay olmasa eyvallah keske ortaları olsa keskee@Kartanesii8892 benimkiler ne takcak ben de onu merak ediyorum..bizim oralarda geline takilir.. annem ablam filan alicak..begenim diye beni bekliyolar :) kv daha bir cöp almis degil... iyiligine iyidir sesi cikmaz... saf.iyi yurekli bir kadin ama hic ole selerde isi yok..) surekli orim edim diyo..cirkin biseler ördu zorla..onlar gelince bile giydirmem yani.. insan bana sorar model gosterir biliyo sevmedigimi :)
Vesselam zararlari yok ama yararlarida olmadi..dugun zamanida olmasi gerektigi kadar oldu... ama sorsan bayiliyolar oylede duruyolar kuru sevgimaddi degil beklentim insan nasil heves etmez almaz bilemiyorum..
Alirlarsa sasiricam :)
Bana da laf çarpıtmışsın ben @Kartanesii8892 huyunu ve gecmiste yaşadığı bir iki olayi bildigim ve bende bu tarz baski yapilmasindan hoslanmadigim icin gosteris meraklisi dedim kiza herkesin gelini şikir şikir altinlarla dolasiyor sen dolaşmıyorsun imreniyorum millete diye baski yapiyor kendine gore hakli olabilir ama gelin bunu sevmiyorsa bunun icin yüklenilmez vs. vs.Kiz yeterki gosteris yapsin beni altina kaplasinlar hicde kizmam zaten altin isi gosteristir yatirim amacli olunca ceyrek tam falan alinir yani tenine bi zarar verecegini dusunmuyorum etrafimda birsuru bileklik takan var bebek dort bes aylikkenden beri takiyor hicte cikarmiyorlar kolundan emitasyonmu bu alerji yapsin veya kessin dograsin hadi seni anliyorum baya kinlenmissin iyi birsey bile yapsalar altindan hemen birsey arayacak duruma gelmisin de yorumlari okudum herkes dusman kesilmis kv dene gosteris meraklisi diye laf etmisler benim torunum olacak bende yere goge sigdiramam en şaşalisini alirim
Hatta bizlerde öyleyiz gosterisi seviyoruz kimse bana gösteriş için degil demesin bu cocuklar birtane besiktede büyüyebilirdi ama biz naptik gittik oda aldik anne yani aldik bebek arabasini goze hitap edenini aldik ücyuz besyuzede vardi burda goruyorum
Kimsenin kimseden kalir yani kalmamiş herseyin markası aliniyor bezinden tut pisik kremine kadar en dogali zeytinyagi ama herkesin aldigi marka bir herkes kiyafetini e bebekten almiş niye pazardan şunu şunu aldim diyen yok alsa bile paylaşmiyor herkes herseyin en gosterislisini aliyor hastane cikisindan tut yuz ortusune kadar isim yazili ama kendimiz yapinca sorun degil kv geldimi gosteris meraklisi diyorlar yazik gercekten bu bebekleri dogurarak bizde birer kv adayi olduk rabbim herkesede. Nasip etsin o gunleride birazdaha. Hosgorulu davranilsa daha hoş olur belkide ben yanliş dusunuyorum kusura bakma biraz uzun oldu hakkini helal et
Geçmiş olsun canımteşekkür ederim kızlar eve gidiyorum bir süre kendimi takip edeceğim duruma göre gideceğim doktora.
Yok yok ben seni anliyorum takiliyorum oyle..o kadar burnunu sokcaklarsa..ne altinlarini isterim.ne biseylerini :)Bak bu durumda kötü canım haklısın çok hem de tabii aynı durumda olsam ben de yapmıyorlar derdım dıyoruz yanı hepımız ıcımzden gecer demesek de normal olan seyler vardır ama mlesef ben abartıyıı sevmyprum birileriyle yarış için yapılmasını sevmiyorum. bunu blyrm cunku bundetay olmasa eyvallah keske ortaları olsa keskee
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.sen üzme stres yapma yavrunda etkilenmesinAmin cnm. Sebebinin bulunamaması cok kotu aniden yakaliyo boyle. Yediklerine dikkat etmesi lazım diyet verecekler. Normalde ileri yas hastalığı ama bizi buldu iste. Allah beterinden korusun ne diyelim
Geçmiş olsun bir kaç doktora daha danışsaydın kesin takilmasi gerekiyormu Allah şifa versinKızlar benim moralim çok bozuk gebelik dolayısıyla sağ böbreğimde büyüme vardı bugün kontrole gittim doktor büyümesi artmış kateter takılması lazım dedi ama ben çok korkuyorum taktırıp kötü olanlar var erken doğum olabilir idrar yolu hasarlanabilir kateter kayabilir yada böbreğim iltihap kapabilirmiş ama taktırmazsam böbreğimde geridönüşsüz hasar olabilirmiş ne yapıcam bilmiyorum taktırsam bi dert taktırmasam bi dert çok sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?