- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
kızlar sakın bıdaha ben yazmıcam butarz bısey gerek yok yanls anlasılmaya benm yuzumden lutfen hepımız gorusumuzı söyledık ya canım T tanem-tane20 evet benım msjlarımdan oyle dusundu arkadasımız da gecen haftalardanBana da laf çarpıtmışsın ben @Kartanesii8892 huyunu ve gecmiste yaşadığı bir iki olayi bildigim ve bende bu tarz baski yapilmasindan hoslanmadigim icin gosteris meraklisi dedim kiza herkesin gelini şikir şikir altinlarla dolasiyor sen dolaşmıyorsun imreniyorum millete diye baski yapiyor kendine gore hakli olabilir ama gelin bunu sevmiyorsa bunun icin yüklenilmez vs. vs.
Valla kizlar devlete aldim ama aldigimada bin pisman oldum randevuyu ne nst soktu ne ultrasonundan bisey anladim ne dedigim saatte girebildim bir de demesin mi seninki sezeryanmis gun alman lazim burda ameliyat yapilmiyor tadilatta egitim arastirma hastanedi birde zaten orda dogum yapmayacaktim ama yapsam su haftamda kalakaldiydim persembe kendi dr ma randevu aldim oraya gidecegim yorulduguma mi yanayim neye yanayım bilemedim
Normali 10 muş benim 33 olmuş doktor da beklemek istiyodu ama artınca bi yüzü düştü takalım artık dedi kadın doğum doktorum da takılabilir artmış hemen tekrar git demişti bide benim ilk gebeliğim taktırmazsam ve ilerlerse bu sefer 2. Bi gebeliğim olursa o zaman ne olucak diye düşünüyorumGeçmiş olsun bir kaç doktora daha danışsaydın kesin takilmasi gerekiyormu Allah şifa versin
Düşüncelerimiz hemen hemen aynı ama ben emrivaki olayını sevmem dedim ya kız çocuklarına bilezik ve annesine de herhangi bir hediye alınır bizde adettendir ama annem gidip ben kafama göre alayım demez Nur kızım(yengem) bizde böyledir bebeğe bilezik sana da hediye alacağız kuyumcuya ne zaman çıkalım sen beğen ben ödeyeyim der he yengemin biri bilezik aldı bebeğine diğeri künye olsun dedi, biri kendine kolye aldırdı diğeri küpe aldırdı ama kendileri beğendiler takmayacakları istemeyecekleri bişiy olmasın diye, @Kartanesii8892 nin kv ona sormuyor neyi beğenirsin gel birlikte seçelim demiyor ben gidip alayım diyor bence sorun bu sadece, yoksa keşke benim bebeğime de alsalar bende isterim :))Kiz yeterki gosteris yapsin beni altina kaplasinlar hicde kizmam zaten altin isi gosteristir yatirim amacli olunca ceyrek tam falan alinir yani tenine bi zarar verecegini dusunmuyorum etrafimda birsuru bileklik takan var bebek dort bes aylikkenden beri takiyor hicte cikarmiyorlar kolundan emitasyonmu bu alerji yapsin veya kessin dograsin hadi seni anliyorum baya kinlenmissin iyi birsey bile yapsalar altindan hemen birsey arayacak duruma gelmisin de yorumlari okudum herkes dusman kesilmis kv dene gosteris meraklisi diye laf etmisler benim torunum olacak bende yere goge sigdiramam en şaşalisini alirim
Hatta bizlerde öyleyiz gosterisi seviyoruz kimse bana gösteriş için degil demesin bu cocuklar birtane besiktede büyüyebilirdi ama biz naptik gittik oda aldik anne yani aldik bebek arabasini goze hitap edenini aldik ücyuz besyuzede vardi burda goruyorum
Kimsenin kimseden kalir yani kalmamiş herseyin markası aliniyor bezinden tut pisik kremine kadar en dogali zeytinyagi ama herkesin aldigi marka bir herkes kiyafetini e bebekten almiş niye pazardan şunu şunu aldim diyen yok alsa bile paylaşmiyor herkes herseyin en gosterislisini aliyor hastane cikisindan tut yuz ortusune kadar isim yazili ama kendimiz yapinca sorun degil kv geldimi gosteris meraklisi diyorlar yazik gercekten bu bebekleri dogurarak bizde birer kv adayi olduk rabbim herkesede. Nasip etsin o gunleride birazdaha. Hosgorulu davranilsa daha hoş olur belkide ben yanliş dusunuyorum kusura bakma biraz uzun oldu hakkini helal et
Gecmis olsun ..hic bilgim yok ama.. baska drada gorun takilmasi gerekiyorsa taktir canim...kalici hasar daha kotuKızlar benim moralim çok bozuk gebelik dolayısıyla sağ böbreğimde büyüme vardı bugün kontrole gittim doktor büyümesi artmış kateter takılması lazım dedi ama ben çok korkuyorum taktırıp kötü olanlar var erken doğum olabilir idrar yolu hasarlanabilir kateter kayabilir yada böbreğim iltihap kapabilirmiş ama taktırmazsam böbreğimde geridönüşsüz hasar olabilirmiş ne yapıcam bilmiyorum taktırsam bi dert taktırmasam bi dert çok sinirim bozuldu
canım alınması hıcbızaman sorun olmadı ama dedıgın gb basında da dedım ıstedıgım seyı alabılırdı veya takıcaz gb cumlleler kurulmayablrdı. emrıvakı işte butunyle benım uzuldugum ve benden sureklı takmam beklenecek mınnacık o tene tek sıkntılarım bundandı ve gercktn takılır mı.bılmedgmden sızlerle paylasmak ıstemıstım sagolasın sen de yorumlarn ıcın❤Düşüncelerimiz hemen hemen aynı ama ben emrivaki olayını sevmem dedim ya kız çocuklarına bilezik ve annesine de herhangi bir hediye alınır bizde adettendir ama annem gidip ben kafama göre alayım demez Nur kızım(yengem) bizde böyledir bebeğe bilezik sana da hediye alacağız kuyumcuya ne zaman çıkalım sen beğen ben ödeyeyim der he yengemin biri bilezik aldı bebeğine diğeri künye olsun dedi, biri kendine kolye aldırdı diğeri küpe aldırdı ama kendileri beğendiler takmayacakları istemeyecekleri bişiy olmasın diye, @Kartanesii8892 nin kv ona sormuyor neyi beğenirsin gel birlikte seçelim demiyor ben gidip alayım diyor bence sorun bu sadece, yoksa keşke benim bebeğime de alsalar bende isterim :))
Allah şifanı versin canim icine sinmiyorsa başka dr gorusleride al hangisi senin icin daha uygunsa onu yaptir her operasyonun riskleri var yan etkileri var bunlari goze almalıyız insallah hersey senin icim guzel olsunKızlar benim moralim çok bozuk gebelik dolayısıyla sağ böbreğimde büyüme vardı bugün kontrole gittim doktor büyümesi artmış kateter takılması lazım dedi ama ben çok korkuyorum taktırıp kötü olanlar var erken doğum olabilir idrar yolu hasarlanabilir kateter kayabilir yada böbreğim iltihap kapabilirmiş ama taktırmazsam böbreğimde geridönüşsüz hasar olabilirmiş ne yapıcam bilmiyorum taktırsam bi dert taktırmasam bi dert çok sinirim bozuldu
Öyle ama takılırken de hasar görebilir diye korkuyorum başka bi kadın doğum doktoru da büyüse de taktırma demişti faydası olmuyo bence diyeGecmis olsun ..hic bilgim yok ama.. baska drada gorun takilmasi gerekiyorsa taktir canim...kalici hasar daha kotu
Teşekkür ederim canım öyle yapıyım en iyisiAllah şifanı versin canim icine sinmiyorsa başka dr gorusleride al hangisi senin icin daha uygunsa onu yaptir her operasyonun riskleri var yan etkileri var bunlari goze almalıyız insallah hersey senin
icim guzel olsun
sen onlara kızgın olduğu için her yaptıkları batar canım :)) hiç sıkma canını, zaten büyük olur, düşer de kaybolur sizin hatıranız diye takmıyoruz babanesi der geçersinArkadaşlar benim canım çok sıkkın yaanlıs mı bılıyotum Bilmiyorum ama küçücük bebeğe bilezik takılır mı ?? Hadi künye Neyse biz şimdi künye alacağız eşimle ama biraz büyüyünce takacağım onu bile Kayınvalidem bilezik almaya gidiyorum dedi Alya'ya. takmamı ıstıcekler heralde ben anlamyrm kenarda dursun dıye de neden alsın amaç ne burda ben mı bılmıyorum takılır mı hadı kunye neyse o sabıt durur kı onu bıle hemen onermıyorlar bılezık nedır hassas tene kafayı yıcem hergun yenıbısey??? lütfen aydınlatın benı
bizde de aynı durum var :) hatta ben lisedeyken amcamla işkembe içme yarışı yapmıştık. 7 tabak içmiştim :)))biz çorbacıya gidince ben işkembe yada kelle paça içerim eşim mercimek yada tavuk :)
canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin. Şimdi nasılsın?kızlar 1 saat kadar önce düştüm ellerim ve bir dizim parçalandı ama karnım bir yere değmedi.
şimdi karnımın üst tarafında ağrı başladı offf stresten mi yoksa bişey mi oldu.
yrn rapor için gideceğim doktora.
sağol canımçok güzelmiş güle güle kullan
Kelle paça çorbası içmek benim işim :)))biz çorbacıya gidince ben işkembe yada kelle paça içerim eşim mercimek yada tavuk :)
Eğer takılması gerekiyorsa Allaha sığınıp taktir canım insallah hic bisey olmaz sanada yavruna da.eğer taktirmadiginda sana daha çok sıkıntı olacaksa.Normali 10 muş benim 33 olmuş doktor da beklemek istiyodu ama artınca bi yüzü düştü takalım artık dedi kadın doğum doktorum da takılabilir artmış hemen tekrar git demişti bide benim ilk gebeliğim taktırmazsam ve ilerlerse bu sefer 2. Bi gebeliğim olursa o zaman ne olucak diye düşünüyorum
Evet taktırsam sonra pişman olmaktanda korkuyorum ama mantığım da taktırmamı söylüyo çok arada kaldım ...Eğer takılması gerekiyorsa Allaha sığınıp taktir canım insallah hic bisey olmaz sanada yavruna da.eğer taktirmadiginda sana daha çok sıkıntı olacaksa.
Bu arada benimde 21ocak doğum görünüyor aynı bebeklerimiz gunu
Tammda canim her konu ayri gecmiste kv öyle yapti diye bilezik konusundada hemen yargilamamak gerek sen öyle dedikçe kiz dahada doluyor zaten kinli biliyorum bende yaşadiklarini senin oyle demende tuz biber olmuşBana da laf çarpıtmışsın ben @Kartanesii8892 huyunu ve gecmiste yaşadığı bir iki olayi bildigim ve bende bu tarz baski yapilmasindan hoslanmadigim icin gosteris meraklisi dedim kiza herkesin gelini şikir şikir altinlarla dolasiyor sen dolaşmıyorsun imreniyorum millete diye baski yapiyor kendine gore hakli olabilir ama gelin bunu sevmiyorsa bunun icin yüklenilmez vs. vs.
Geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesinIyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar tel tek alintilayamadim. Eşimin pankreatit rahatsızlığı var 3 sene once de tedavi görmüştü nüksetti tekrar hastalik. Çok şiddetli karin agrisi titreme vs yapıyor dun fenalaşmış is yerinde. Bir kac gun kalacak hastanede. Ben annemlerde kalıyorum onun ailesi de yaninda refakatçi olarak kalıyo dönüşümlü . Dun cok stres oldum cok kötüydü cunku cok şiddetli oldu kasılmalarım doğacak zannettim ama bugun daha az cok sukur
O buyumeden cok cektım senın agrın oluyır mu bılmem ama ben kıvranıyordum ve bebegı 8 aylıkken alın demıstım baktı olmuyor gergun hastanedeydım enson doktor seruma bı ılac koydurdu ogunden berı cok sukur agrımadı hatta bobregım kanamıstı bıle .. baska doktorlarada gıtmenı tavsıye ederımKızlar benim moralim çok bozuk gebelik dolayısıyla sağ böbreğimde büyüme vardı bugün kontrole gittim doktor büyümesi artmış kateter takılması lazım dedi ama ben çok korkuyorum taktırıp kötü olanlar var erken doğum olabilir idrar yolu hasarlanabilir kateter kayabilir yada böbreğim iltihap kapabilirmiş ama taktırmazsam böbreğimde geridönüşsüz hasar olabilirmiş ne yapıcam bilmiyorum taktırsam bi dert taktırmasam bi dert çok sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?