2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlar sakın bıdaha ben yazmıcam butarz bısey gerek yok yanls anlasılmaya benm yuzumden lutfen hepımız gorusumuzı söyledık ya canım T tanem-tane20 evet benım msjlarımdan oyle dusundu arkadasımız da gecen haftalardan Nilufer_3457 oyle dusunme bana kızdı o canım genel konustu kırılmayn benım yuzumden

Maalesef devlette gerekli özenli muayene yapılamıyor yaşadığım yerde özel hastane yok
Şehir hastanesi kalabalık üniversite hastanesinde ücretli muayene oluyor saat 16.00dan sonra odaya geçtim Allah nAsio ederse doğumu orda yapacağım
Boşuna yoruldun canım yaa

Geçmiş olsun bir kaç doktora daha danışsaydın kesin takilmasi gerekiyormu Allah şifa versin
Normali 10 muş benim 33 olmuş doktor da beklemek istiyodu ama artınca bi yüzü düştü takalım artık dedi kadın doğum doktorum da takılabilir artmış hemen tekrar git demişti bide benim ilk gebeliğim taktırmazsam ve ilerlerse bu sefer 2. Bi gebeliğim olursa o zaman ne olucak diye düşünüyorum

Düşüncelerimiz hemen hemen aynı ama ben emrivaki olayını sevmem dedim ya kız çocuklarına bilezik ve annesine de herhangi bir hediye alınır bizde adettendir ama annem gidip ben kafama göre alayım demez Nur kızım(yengem) bizde böyledir bebeğe bilezik sana da hediye alacağız kuyumcuya ne zaman çıkalım sen beğen ben ödeyeyim der he yengemin biri bilezik aldı bebeğine diğeri künye olsun dedi, biri kendine kolye aldırdı diğeri küpe aldırdı ama kendileri beğendiler takmayacakları istemeyecekleri bişiy olmasın diye, @Kartanesii8892 nin kv ona sormuyor neyi beğenirsin gel birlikte seçelim demiyor ben gidip alayım diyor bence sorun bu sadece, yoksa keşke benim bebeğime de alsalar bende isterim :))

Gecmis olsun ..hic bilgim yok ama.. baska drada gorun takilmasi gerekiyorsa taktir canim...kalici hasar daha kotu

canım alınması hıcbızaman sorun olmadı ama dedıgın gb basında da dedım ıstedıgım seyı alabılırdı veya takıcaz gb cumlleler kurulmayablrdı. emrıvakı işte butunyle benım uzuldugum ve benden sureklı takmam beklenecek mınnacık o tene tek sıkntılarım bundandı ve gercktn takılır mı.bılmedgmden sızlerle paylasmak ıstemıstım sagolasın sen de yorumlarn ıcın❤

Allah şifanı versin canim icine sinmiyorsa başka dr gorusleride al hangisi senin icin daha uygunsa onu yaptir her operasyonun riskleri var yan etkileri var bunlari goze almalıyız insallah hersey senin icim guzel olsun

Gecmis olsun ..hic bilgim yok ama.. baska drada gorun takilmasi gerekiyorsa taktir canim...kalici hasar daha kotu
Öyle ama takılırken de hasar görebilir diye korkuyorum başka bi kadın doğum doktoru da büyüse de taktırma demişti faydası olmuyo bence diye

sen onlara kızgın olduğu için her yaptıkları batar canım :)) hiç sıkma canını, zaten büyük olur, düşer de kaybolur sizin hatıranız diye takmıyoruz babanesi der geçersin geçen bi oturmada arkadaş kızına takmıştı, 1 yaşında. Ayy nasıl tatlı olmuş var ya, ama kız çıkarıp çıkarıp oynuyor, babası ‘kızım düşürüp kaybediceksin ‘ diye alıp koynuna soktu, gülüştü herkes. Valla ortamdaki herkes çok cool tiplerdi, ama hiç gösteriş diye algılamadık çok tatlıydı :)

biz çorbacıya gidince ben işkembe yada kelle paça içerim eşim mercimek yada tavuk :)
bizde de aynı durum var :) hatta ben lisedeyken amcamla işkembe içme yarışı yapmıştık. 7 tabak içmiştim :)))

canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin. Şimdi nasılsın?

çok güzelmiş güle güle kullan
sağol canım

evet canım bu amaçla yapılanlar ayırt edılıyor gercekten coktatlı mınnos oluyor oyle ama benım tamamen yenıdogdugunda takmamı ısteyeceklerınden cnku en kucugune bakılıyodu takmazsam yıne sorun olr dye trıbe gırmıstım. Artk oyle kucuk alındıysa da solıcem dedigın gb çiziyor dusuyor vs yoksa buyudugunde takarım ortamına gore @skelebeks

Eğer takılması gerekiyorsa Allaha sığınıp taktir canım insallah hic bisey olmaz sanada yavruna da.eğer taktirmadiginda sana daha çok sıkıntı olacaksa.
Bu arada benimde 21ocak doğum görünüyor aynı bebeklerimiz gunu

Evet taktırsam sonra pişman olmaktanda korkuyorum ama mantığım da taktırmamı söylüyo çok arada kaldım ...Ne güzel aynı günmüş ben de hep bakıyodum kimin kaç günü kaldı kimin bana yakın diye günü daha yakın olanlara da özeniyodum

Tammda canim her konu ayri gecmiste kv öyle yapti diye bilezik konusundada hemen yargilamamak gerek sen öyle dedikçe kiz dahada doluyor zaten kinli biliyorum bende yaşadiklarini senin oyle demende tuz biber olmuş

Herkese merhabalar :) bir kaç gündür annemlerde kalıyorum foruma bakamadım yazılanlara da yetişemedim. Bu bikaç günde bebeğin kapı süsünü, lohusa tacımı ve terliğimi yaptık. Bebeğe altın takmakla ilgili konuşulmuş bütün mesajları okumadım da benim kv de evlenirken seçtirmişti ama torunlara takarken seçtirmedi hiç. Kız torunlara hep küpe almıştı bizimki erkek diye tahmin edemiyorum ama beğenmediğim bişey alırsa da takmayıp saklarız napalm

Geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin

O buyumeden cok cektım senın agrın oluyır mu bılmem ama ben kıvranıyordum ve bebegı 8 aylıkken alın demıstım baktı olmuyor gergun hastanedeydım enson doktor seruma bı ılac koydurdu ogunden berı cok sukur agrımadı hatta bobregım kanamıstı bıle .. baska doktorlarada gıtmenı tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…