Aslında kabızlık değil, öyle tamamen katı da değil ama ilk zamanlar daha bir suluydu. Mamayı çok sık vermiyorum, çok mecbur kalırsam ancak. O da 10 gün öncesine kadar hiç vermişliğim yok. 2 gündür farkettim anlayamadım pek.. ben de yediklerime hiç dikkat etmiyorum, bu aralar çikolataya çok dadandım acaba o yapar mı ki
Çikolata gaz yapar ama kabızlık yapar kı bilmiyorum :/ belki ekmek ya da mayalı şeyleri çok tüketiyorsan onlardan olabilir bilemedim.. ne marka mama kullanıyorsun meraktan sordum
Kullanmıyorum henüz canım. Aldım dursun dedim. İnşallah hiç lazım olmaz. Küçük bir kutu. Üstünde yazıyor işte Pişik, kızarıklık... Vs için bebek bakım kremi diye
Bbence91
Biz koala gibi yaşamaya başladık devamlı gogsumde inan bazen bebekler doymadan değil anneyi istiyor sudocrem bu atada ben de kullanıyorum yüzünü cizdiginde kızarıklık vs olduğunda yanık pişik herşeye iyi geliyo cunku
Yaa bende sudocremin pişik önleyicisi var sanırım o işe yarar mı acaba bilemedim yarın ufak bi bölgede deniyim bakalm teşekkürler :) bizimkide devamlı göğsümde işte :/
Çikolata gaz yapar ama kabızlık yapar kı bilmiyorum :/ belki ekmek ya da mayalı şeyleri çok tüketiyorsan onlardan olabilir bilemedim.. ne marka mama kullanıyorsun meraktan sordum
Kızlar bebekler uykuda gazdan sürekli ıkındığında ne yapıyorsunuz
Ben ya kucağa alıyorum ya da yüzüstü çevirip başını bekliyorum.
Çıkar çıkar bitmiyor bu bağırsak gazı
Yaa bende sudocremin pişik önleyicisi var sanırım o işe yarar mı acaba bilemedim yarın ufak bi bölgede deniyim bakalm teşekkürler :) bizimkide devamlı göğsümde işte :/
Ay sorma ya sessiz uyuyamıyor bile artık uykusunda bile ıkınıyor ne bitmez gazmış ya o ıkındıkça benim içim parçalanıyor resmen neredeyse hiç uyumadım bütün gece bebeğin ıkınmasından
Kızlar ben bebeğime hiç oyuncak vs almadım sıra da gelmedi vakit de olmadı aslında neyse e bebekte oyuncaklarda indirim var ne alabilirim bi kaç çıngırak attım sepete başka neler olabilir
Ya o kadar moralim bozuk ki. Çok sıkıldim artik. Gece 12.30 civarı emdi, doktor 2 saatte bir emzir gece uyandir demisti. Yarim saattir ugrasiyorum uyanmiyor çocuk. Uykusi var demek ki. Uyuyan çocuğu uyandirmaya calismaktan yoruldum artik uyumayinca zaten tepem atiyor yorgumluktan, hazır uyudugu günler de uyandirmaya calisirken tepem atiyor oturup agliyorum yani
canim niye uyandiriyorsun ki birak uyusun. Dun benim kizim gece 11 bucuktan sabah 6 bucuga kadar uyudu, bende uyandirmadim. Oglumuda uyandirmazdim ama ikisinin gelisimide hep ortalamanin uzerindeydi. Uyusunda buyusun demisler :) uyku en az beslenmek kadar onemli. Ama senin bebegin miydi uzamis sariligi olan? Ondan mi kaldiriyorsun yoksa:/
Genelde oturarak emziriyorum ama ona ragmen tazikli bir sekilde geliyor yazik minik hemen tikaniyor, sonra bir sure hic agzini bile acmiyor rahatsizligindan oglumda cok nadir olurdu kizda hep oluyor sansina:)
Ucunu sıkarak emziriyorum... az gidiyomus annem oyle diyor.. ona ragmen bazen tikaniyo..bide heyecanli emince.cesmeden icer gibi sesler geliyor zaten..
Bende korkuyorum bogulacak diye..cok cok sertse..emzirmeden once sagiyorum canim..
Evet benim kizdada ayni sesler geliyor, hic konforlu bir durum degil. Benim gogusler hep yumusak, kiz emince sut geliyor birden. Bende bir siseye tutup biriktirip ogluma mi versem sivi altin diyorlar ya ziyan olmasin
Benim kaynanam ince bulgur var ya onu ye surekli derdi haslayip sut yapar diye. Bende acemi anne olarak ne duysam yapardim yeter ki sutum olsun diye her gun yiyordum istisnasiz. Oglumda cok gazliydi ondanmi acaba
Valla canım ben hafif kızarıklık olduğunda sivilce fln çıktığında yüzünü cizdiginde sürüyorum hep ertesi güne geciyo pişik de öyle ben bu kremi çok seviyorum ondan :) bana ebem ilk 3 ay alışacaksın memeyi doymak için olduğunu anlayana kadar böyle oluyorlar dedi sonrada gelse emse diyr bakacaksin dedi öyle olmasını umuyorummm
malesef bizlerde de var 1 saat buluyo genelde sabahları başlıyor uzun bi süre ikiniyo kizariyo bozariyo epey çıkabilirse cikartiyo çok zorlandığı yerde ağlamaya basliyo artık o noktada alıyorum bacaklarını ileri geri yapıyorum hee gün yaşıyorum ama bunu
canim niye uyandiriyorsun ki birak uyusun. Dun benim kizim gece 11 bucuktan sabah 6 bucuga kadar uyudu, bende uyandirmadim. Oglumuda uyandirmazdim ama ikisinin gelisimide hep ortalamanin uzerindeydi. Uyusunda buyusun demisler :) uyku en az beslenmek kadar onemli. Ama senin bebegin miydi uzamis sariligi olan? Ondan mi kaldiriyorsun yoksa:/
Evet canim uzamis sariligi var benimkinin ama doktorumuzun uykuya bakis acisi farkli galiba ya. Simdi 2 saatte bir, 2. Ayi doldugunda 3 saatte bir,3.ayi doldugunda 4 saatte bir kaldircakmisim yani oyle yatirayim ne zaman uyanirsa olayi yok adamda:/ ama bu aksam da ayni olursa ben de uyandirmiim en iyisi ya 2 cocugunda da ayni sekilmis bak seker dusmesi fln yasamamislar sonucta kendimi gectim cocuga yazik harap oluyor
PPuddingmuf
benim de tazyikli canim oncesinde tazyik gecene kdr sagiyorum. Sagdigimi da ya emmesi sonrasi kasikla veriyorum ya da buzluga atiyorum. Bir de karin karina emziriyorum. Hafif uzanip, karinlarimiz birbirimiz3 bakiyor boyle olunca akiyor agzinda fazlasi
Evet canim uzamis sariligi var benimkinin ama doktorumuzun uykuya bakis acisi farkli galiba ya. Simdi 2 saatte bir, 2. Ayi doldugunda 3 saatte bir,3.ayi doldugunda 4 saatte bir kaldircakmisim yani oyle yatirayim ne zaman uyanirsa olayi yok adamda:/ ama bu aksam da ayni olursa ben de uyandirmiim en iyisi ya 2 cocugunda da ayni sekilmis bak seker dusmesi fln yasamamislar sonucta kendimi gectim cocuga yazik harap oluyor
Canim Sanada yazik bebegede. Birak uyusun zaten iyice acikinca uyanir sende dinlen uykusuzluk cok kotu. Sariligi gecer ins canim baska doktorada gorundunuzmu