2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben hasta diye bikaç gündür yıkamadım ondan artmış olabilir ozaman, toparladı gibi yıkayım artık ben de

Sabahtan beri toplasan 2 saat uyumadı . Akşam 6 da 10 dk uyumuştu, şuna bak saat 12 yi geçmiş (( hla uyumdı her yolu denedik

Bebeğimin kakası ilk zamanki olanlardan biraz katılaştı sanki, ilk zamanlar sulu suluydu şimdi biraz daha kıvamlı gibi. Ara sıra çok zorda kalırsam akşam yatmadan önce 1 biberon 90 ml olmak kaydıyla mama veriyorum ama o mu yapmıştır ki? Gün boyu anne sütü veriyorum geceleri de olmak üzere.. Anlayamadım bu yüzden daha çok ıkınıyor sanki Bir huzurlu uyku uyuyamıyor bebeğim hep ıkınma hep inleme

Vegaferon a başladım bugün bakalım belki sıkıntı yaşamazsam bununla devam ederim. Olmazsa hamileyken kullandığımı alırım artık.

Sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde kabızlık pek yaşanmıyor da mama kabızlığa sebep olabiliyormuş. Takip ettin mi mama verdiğin zamanlar mı katılaşıyor yoksa hep mi olmaya başldı? Bir de sen nasıl besleniyorsun belki onunla alakalıdır

Sormak istedim. Eve gelen ebe ozel mi yada saglik ocagi yolladigi vs mi?

Saglik sigortam karsiliyor ucretini, ozel oluyor sanirim. Ama ben para veriyorum ayrica. Orada da saglik ocaklari mi eve ebe yolluyor? Burada biz doguma yakin gittigimiz hastaneden oturdugumuz muhite yakin yasayan ebelerin nolarini aliyoruz, arayip birini ayarliyoruz.

Canm isilik için sudocremin pişik önleyicisini mi kullanıyorsun yoksa aynı markanın başka kremleri mi var? Çünkü bizimkinin yüzünde de başladı kırmızı kırmızı..

Aslında kabızlık değil, öyle tamamen katı da değil ama ilk zamanlar daha bir suluydu. Mamayı çok sık vermiyorum, çok mecbur kalırsam ancak. O da 10 gün öncesine kadar hiç vermişliğim yok. 2 gündür farkettim anlayamadım pek.. ben de yediklerime hiç dikkat etmiyorum, bu aralar çikolataya çok dadandım acaba o yapar mı ki

Kizlar Ben kizimi emzirirken gogsumden sut fiskirarak geliyor. Kizimin bogazinda kaliyor, kiz tikaniyor surekli. Bunu onlemek icin ne yapabilirim?
Ucunu sıkarak emziriyorum... az gidiyomus annem oyle diyor.. ona ragmen bazen tikaniyo..bide heyecanli emince.cesmeden icer gibi sesler geliyor zaten..
Bende korkuyorum bogulacak diye..cok cok sertse..emzirmeden once sagiyorum canim..

Canm isilik için sudocremin pişik önleyicisini mi kullanıyorsun yoksa aynı markanın başka kremleri mi var? Çünkü bizimkinin yüzünde de başladı kırmızı kırmızı..
Kullanmıyorum henüz canım. Aldım dursun dedim. İnşallah hiç lazım olmaz. Küçük bir kutu. Üstünde yazıyor işte Pişik, kızarıklık... Vs için bebek bakım kremi diye

Ya o kadar moralim bozuk ki. Çok sıkıldim artik. Gece 12.30 civarı emdi, doktor 2 saatte bir emzir gece uyandir demisti. Yarim saattir ugrasiyorum uyanmiyor çocuk. Uykusi var demek ki. Uyuyan çocuğu uyandirmaya calismaktan yoruldum artik uyumayinca zaten tepem atiyor yorgumluktan, hazır uyudugu günler de uyandirmaya calisirken tepem atiyor oturup agliyorum yani

Kizlar Ben kizimi emzirirken gogsumden sut fiskirarak geliyor. Kizimin bogazinda kaliyor, kiz tikaniyor surekli. Bunu onlemek icin ne yapabilirim?

Emzirmeden once tazyik yumusayana kdr sagip, yari oturur pozisyonda bebeğin karni karnimda olacak şekilde emziriyirum

B bence91 Biz koala gibi yaşamaya başladık devamlı gogsumde inan bazen bebekler doymadan değil anneyi istiyor sudocrem bu atada ben de kullanıyorum yüzünü cizdiginde kızarıklık vs olduğunda yanık pişik herşeye iyi geliyo cunku

Mama yapmıştır muhtemelen.bende veriyorum mama ve benimkide çok zor yapıyor.mamanin sindirimi zordur ve kabız yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…