Sskelebeks
bizim isilik yeni başladı
. Serin tutun dedi. Netten araştırdım l hergün duş diyor. Yapmaya başladık. Yüzündeki kızarıklıklar da her duştan sonra azalıyordu, farkediyordum.
Sudokrem önerdi çok olursa. Ne olur ne olmaz aldım .
Bebeğimin kakası ilk zamanki olanlardan biraz katılaştı sanki, ilk zamanlar sulu suluydu şimdi biraz daha kıvamlı gibi. Ara sıra çok zorda kalırsam akşam yatmadan önce 1 biberon 90 ml olmak kaydıyla mama veriyorum ama o mu yapmıştır ki? Gün boyu anne sütü veriyorum geceleri de olmak üzere.. Anlayamadım bu yüzden daha çok ıkınıyor sanki Bir huzurlu uyku uyuyamıyor bebeğim hep ıkınma hep inleme
Evet bizim kadin dogm doktorda imom verdi istersen benim Kullandigim kan ilacini al kullan kadindogumcu vermisti hicbi sekilde yan etki cocukta yada kendimde gormedim kanimda 12 kusurlarda aslimda kan ilacina bile gerek yok ama ilk ucay kullanilacak dedi doktor maltofer
Bebeğimin kakası ilk zamanki olanlardan biraz katılaştı sanki, ilk zamanlar sulu suluydu şimdi biraz daha kıvamlı gibi. Ara sıra çok zorda kalırsam akşam yatmadan önce 1 biberon 90 ml olmak kaydıyla mama veriyorum ama o mu yapmıştır ki? Gün boyu anne sütü veriyorum geceleri de olmak üzere.. Anlayamadım bu yüzden daha çok ıkınıyor sanki Bir huzurlu uyku uyuyamıyor bebeğim hep ıkınma hep inleme
Sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde kabızlık pek yaşanmıyor da mama kabızlığa sebep olabiliyormuş. Takip ettin mi mama verdiğin zamanlar mı katılaşıyor yoksa hep mi olmaya başldı? Bir de sen nasıl besleniyorsun belki onunla alakalıdır
Saglik sigortam karsiliyor ucretini, ozel oluyor sanirim. Ama ben para veriyorum ayrica. Orada da saglik ocaklari mi eve ebe yolluyor? Burada biz doguma yakin gittigimiz hastaneden oturdugumuz muhite yakin yasayan ebelerin nolarini aliyoruz, arayip birini ayarliyoruz.
Sskelebeks
bizim isilik yeni başladı
. Serin tutun dedi. Netten araştırdım l hergün duş diyor. Yapmaya başladık. Yüzündeki kızarıklıklar da her duştan sonra azalıyordu, farkediyordum.
Sudokrem önerdi çok olursa. Ne olur ne olmaz aldım .
Canm isilik için sudocremin pişik önleyicisini mi kullanıyorsun yoksa aynı markanın başka kremleri mi var? Çünkü bizimkinin yüzünde de başladı kırmızı kırmızı..
Sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde kabızlık pek yaşanmıyor da mama kabızlığa sebep olabiliyormuş. Takip ettin mi mama verdiğin zamanlar mı katılaşıyor yoksa hep mi olmaya başldı? Bir de sen nasıl besleniyorsun belki onunla alakalıdır
Aslında kabızlık değil, öyle tamamen katı da değil ama ilk zamanlar daha bir suluydu. Mamayı çok sık vermiyorum, çok mecbur kalırsam ancak. O da 10 gün öncesine kadar hiç vermişliğim yok. 2 gündür farkettim anlayamadım pek.. ben de yediklerime hiç dikkat etmiyorum, bu aralar çikolataya çok dadandım acaba o yapar mı ki
Ucunu sıkarak emziriyorum... az gidiyomus annem oyle diyor.. ona ragmen bazen tikaniyo..bide heyecanli emince.cesmeden icer gibi sesler geliyor zaten..
Bende korkuyorum bogulacak diye..cok cok sertse..emzirmeden once sagiyorum canim..
Canm isilik için sudocremin pişik önleyicisini mi kullanıyorsun yoksa aynı markanın başka kremleri mi var? Çünkü bizimkinin yüzünde de başladı kırmızı kırmızı..
Kullanmıyorum henüz canım. Aldım dursun dedim. İnşallah hiç lazım olmaz. Küçük bir kutu. Üstünde yazıyor işte Pişik, kızarıklık... Vs için bebek bakım kremi diye
Ya o kadar moralim bozuk ki. Çok sıkıldim artik. Gece 12.30 civarı emdi, doktor 2 saatte bir emzir gece uyandir demisti. Yarim saattir ugrasiyorum uyanmiyor çocuk. Uykusi var demek ki. Uyuyan çocuğu uyandirmaya calismaktan yoruldum artik uyumayinca zaten tepem atiyor yorgumluktan, hazır uyudugu günler de uyandirmaya calisirken tepem atiyor oturup agliyorum yani
Bbence91
Biz koala gibi yaşamaya başladık devamlı gogsumde inan bazen bebekler doymadan değil anneyi istiyor sudocrem bu atada ben de kullanıyorum yüzünü cizdiginde kızarıklık vs olduğunda yanık pişik herşeye iyi geliyo cunku