2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Özellikle bulgur pilavı yemelisin. Süt yapar ve sağlıklı
Bulgur candır :))
Allahin bulguru nelere iyi geliyor cilde sekere kolstrole kilo vermeye tok tutmaya süte enerji verir zinde tutar sindirim sistemine sinirlere bagrsaga bulgur diyip gecmemek gerek velinimet

Maşallah bebeğine canım

yüzdelik dilim canım, bakanlığın verilerine göre. Mesela kilosu sisteme göre yüzde 50 persentilde ise kendiyle aynı yaşta ve ayda olan çocukların yüzde 50 sinden daha kilolu, yüzde 50 sinden daha zayıf demek

sağol canım, bgn daha iyiyim şükür. Bundan sonra daha sakin kalmaya çalışıcam inş

Ya benim canım bulgur pilavı çekiyor resmen aşeriyorum bebeğe gaz yapar diye 2 aydır yemedim hiç sizler yiyor musunuz
ben az önce bulgur pilavı ve fasülye yedim :) haşlama suyunu döktüm, yemeği de tabağıma susuz koydum, onun dışında ben pek dikkat etmiyorum, şükür aşırı gazlı bi bebek değil ama farkedersem keserim

maşallah canım
Göz muayenesini biz de yaptırmamıştık, 3 yaş demişlerdi oğlumda. 2 yaş civarı babasının traş kolonyasını gözüne döktüğü için apar topar gitmiştik, o vesileyle muayene de olmuştu..kilosu anne sütü olduğu taktirde hiç sıkıntı deil diyor bildiğim tüm doktorlar , bence sıkıntı yapma kendine hiç. Zaten yürümeye başlayınca eriyorlar..
İsilik için ne dedi?? Benim oğlanın yüzü de fosur fosur kabardı, ev 24 derece civarı, öpen de yok. Neden olur nasıl geçecek bilmiyorum. Arada yüzüne akan sütlerle siliyorum okadar. Sana ne tavsiye etti??

S Sevimlipanduf süt , erik suyu, kayısı suyu, lahana bunlar gaz yapar dedi doktorumuz .
Ben de kahvaltıda süt içerim . Kesiyorum artık
kayısı suyu mu?? Ben de süt olsun diye hoşaf içiyorum bol kayısılı.. salmışım çayıra mevlam kayıra :))

Bana da emzirirken su içilmez süte geçer sütün beslemez denişlerdi de sanki su mideye hiç inmiyor direkt memede kalıyor
aynen yaa, her ağzımıza giren direk memeye ulaşsaydı ohhhooooo :))

Sormak istedim. Eve gelen ebe ozel mi yada saglik ocagi yolladigi vs mi?

Bizimki malum gazdan inliyor bazı zamanlar çok da dikkat ediyorum yediklerime gaz yapar dediler diye düşün 2 aydır bulgur yemedim :)) ama gene gazlı gene gazlı :))

Evet çok korkunç olurdu :)))

Dünkü isyan işe yaradı. Oğlum bugün babannesiyle parka gitti. Temel tatile çıkmış gibi oldum.

Benim bildigimde bulgur sut yaparmis. Ben yiyorum. Ama gazimiz da yok diyemem. Pirincte nisasta oldugu icinde sut kesiyor diye ge iyor internette
Pirinç pilavı yedim bak ya oyle miymiş hiç duymamıştım, süt yapıyor ama aynı zamanda gaz da yapıyor olmasından dolayı uzak durdum

S skelebeks bizim isilik yeni başladı
. Serin tutun dedi. Netten araştırdım l hergün duş diyor. Yapmaya başladık. Yüzündeki kızarıklıklar da her duştan sonra azalıyordu, farkediyordum.
Sudokrem önerdi çok olursa. Ne olur ne olmaz aldım .

Tutuşta sıkıntı yok canim gogsude tamamen aliyor kahveyerini bu memeyi cekistiriyor oraya buraya agliyor tekmeliyor cildiriyor
Bizde aynını yaşıyoruz ve genellikle gaz yuzunden oluyo memeden cekiyorum hemen gaz cikariyo devam ediyo yada kaka yapma çabasında oluyo yapiyo oh der gibi devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…