- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Cok tatli teyzesi ay parcasi gibi oglum masallah rabbim nazarlardan saklasin hepimizin bebekleriniMaşallah yakışıklı oğluna canım... o ne tatlılıktır öyle...
Allahin bulguru nelere iyi geliyor cilde sekere kolstrole kilo vermeye tok tutmaya süte enerji verir zinde tutar sindirim sistemine sinirlere bagrsagaÖzellikle bulgur pilavı yemelisin. Süt yapar ve sağlıklı
Bulgur candır :))
Bana da emzirirken su içilmez süte geçer sütün beslemez denişlerdi de sanki su mideye hiç inmiyor direkt memede kalıyorben de emzirirken bol su içiyorum, büyükler De aman içme çoçuğun kulağına kaçar diyorlar :))
İyi akşamlar hanımlar...
Kızıma bir Dr. Hanım buldum . Evime yakın, ilk defa gittik ve memnun kaldım şükürler olsun ki .
Göz muayenesini gereksiz buldu
İsterseniz 3.ncü ayı dolsun öyle yaptırın dedi, bir de 3 yaşında bir göz muayenesi yapılırmış.
Kilosunu çok buldu ama ya
Gazını çıkarabiliyor kızım ama yine de damla önerdi. Uyurken kızım başını çok geri veriyor, eşim bu durumu sordu. Nefes alamıyor olabilir dedi, burun spreyi önerdi.
Sütünü emzirdikten sonra sağ dedi . Ama o süt bebeğin hakkı, onu da bebeğine ver dedi. Bunu nasıl yapacam ki. Emmek istediği zaman sütü olursa eğer , dolaptakini nasıl verecem ne ara verecem yani .
Kalça Usg İçin haftaya dedi .
3.ncü ayında kalbine bakılacak tekrardan kuzumun ya. İnşallah herşey yolunda gider.
Ayrıca kızımın gece uykusu için çok iyi dedi. Artık yeni doğan değil. 40 ını doldurdu mu bırak geceleri uyusun, yalnız yine de 5 saati geçirme dedi.
Özel bölgesi için gazı alınmış zeytin yağı önerdi...
Vücudunda isilik başlangıcı mevcut. Üşütmesin derken şu olana bak ya
Ben valla ilk kez duydum emzirirken sisem yanimdadir ayni andada iciorum valla :)Bana da emzirirken su içilmez süte geçer sütün beslemez denişlerdi de sanki su mideye hiç inmiyor direkt memede kalıyor
yüzdelik dilim canım, bakanlığın verilerine göre. Mesela kilosu sisteme göre yüzde 50 persentilde ise kendiyle aynı yaşta ve ayda olan çocukların yüzde 50 sinden daha kilolu, yüzde 50 sinden daha zayıf demekHımm iyi bari uyku konusunu bende öyle yapıyorum canım. Afrika’daki annelerde emziriyor doğru bir düşünce. Biz fazla pimpirikliyiz sanırım :)) bende çenesi güçlendi diye düşündüm de emin olamadım :)
Canım teşekkür ediyorum bilgi için. Dediğin şeye bende bakayım bi.
Maşallah bebeğine canım. Persentil nedir
Maşallah bebeğine canım
sağol canım, bgn daha iyiyim şükür. Bundan sonra daha sakin kalmaya çalışıcam inşAyniseyleri eltimde yasadi cnm ikinci olunca ilkine bagirip kiziyordu sonra pismanlik normal bi durum uykusuzluk yorgunluk biz birtanesinin hakindan gelemiyoruz sen ikitaneyle ugrasiyorsun kendini kotu hissetme birazdaha sakin olmaya calis insan gozu dondumu naptini bilmiyor bende ilk zamanlar sinirim tepemde geziyordum cunku acemiyim gunluk yarim saat uykuyla duruyordum artik gozum acik ruya goruyordum cocuk delilerngibi kivrandigindan istemsizce sinirim tavan yapiyordu
ben az önce bulgur pilavı ve fasülye yedim :) haşlama suyunu döktüm, yemeği de tabağıma susuz koydum, onun dışında ben pek dikkat etmiyorum, şükür aşırı gazlı bi bebek değil ama farkedersem keserimYa benim canım bulgur pilavı çekiyor resmen aşeriyorum bebeğe gaz yapar diye 2 aydır yemedim hiçsizler yiyor musunuz
maşallah canımİyi akşamlar hanımlar...
Kızıma bir Dr. Hanım buldum . Evime yakın, ilk defa gittik ve memnun kaldım şükürler olsun ki .
Göz muayenesini gereksiz buldu
İsterseniz 3.ncü ayı dolsun öyle yaptırın dedi, bir de 3 yaşında bir göz muayenesi yapılırmış.
Kilosunu çok buldu ama ya
Gazını çıkarabiliyor kızım ama yine de damla önerdi. Uyurken kızım başını çok geri veriyor, eşim bu durumu sordu. Nefes alamıyor olabilir dedi, burun spreyi önerdi.
Sütünü emzirdikten sonra sağ dedi . Ama o süt bebeğin hakkı, onu da bebeğine ver dedi. Bunu nasıl yapacam ki. Emmek istediği zaman sütü olursa eğer , dolaptakini nasıl verecem ne ara verecem yani .
Kalça Usg İçin haftaya dedi .
3.ncü ayında kalbine bakılacak tekrardan kuzumun ya. İnşallah herşey yolunda gider.
Ayrıca kızımın gece uykusu için çok iyi dedi. Artık yeni doğan değil. 40 ını doldurdu mu bırak geceleri uyusun, yalnız yine de 5 saati geçirme dedi.
Özel bölgesi için gazı alınmış zeytin yağı önerdi...
Vücudunda isilik başlangıcı mevcut. Üşütmesin derken şu olana bak ya
kayısı suyu mu?? Ben de süt olsun diye hoşaf içiyorum bol kayısılı.. salmışım çayıra mevlam kayıra :))S Sevimlipanduf süt , erik suyu, kayısı suyu, lahana bunlar gaz yapar dedi doktorumuz .
Ben de kahvaltıda süt içerim . Kesiyorum artık
aynen yaa, her ağzımıza giren direk memeye ulaşsaydı ohhhooooo :))Bana da emzirirken su içilmez süte geçer sütün beslemez denişlerdi de sanki su mideye hiç inmiyor direkt memede kalıyor
Benim bildigimde bulgur sut yaparmis. Ben yiyorum. Ama gazimiz da yok diyemem. Pirincte nisasta oldugu icinde sut kesiyor diye ge iyor internetteYa benim canım bulgur pilavı çekiyor resmen aşeriyorum bebeğe gaz yapar diye 2 aydır yemedim hiçsizler yiyor musunuz
yok artık, anam cahillik mutluluk resmen yaa :))Benim bildigimde bulgur sut yaparmis. Ben yiyorum. Ama gazimiz da yok diyemem. Pirincte nisasta oldugu icinde sut kesiyor diye ge iyor internette
Sormak istedim. Eve gelen ebe ozel mi yada saglik ocagi yolladigi vs mi?Benim kizimda oldu bu capaklanma. Eve gelen ebe steril suyu steril pamukla islatip gozun disindan icine dogru silmemi soyledi. Ve de serce parmagi sterilize edip goz pinarina masaj yapmami soyledi. Ve de sutumu damlatmami. Bunlari yaptigim halde 2 gun icinde gecmezse pediartini aramami soyledi gozu icin damla yazarmis. 3 gun sonra gecti bunlari yapinca.
Hani bulgur çok gaz yapıyordu Ya ondan yemedim hiç ama yarın hemen yapıp yiycem hoş yemiyorum da ne sanki gene gazlı gene gazlı :))Kiz bulgur cok sut yapar diyorlar cogu anne sabah aksam bulgur yiyor sut olsun diye
Biliyorum canım bunların hiç birini yemedim 2 aydırS Sevimlipanduf süt , erik suyu, kayısı suyu, lahana bunlar gaz yapar dedi doktorumuz .
Ben de kahvaltıda süt içerim . Kesiyorum artık
Gaz yapar dediler diye hiç bir bakliyat bulgur vs hiç yemedim benÖzellikle bulgur pilavı yemelisin. Süt yapar ve sağlıklı
Bulgur candır :))
Aynen ben de zaten dayanamıyorum içmeden :))Ben valla ilk kez duydum emzirirken sisem yanimdadir ayni andada iciorum valla :)
Bizimki malum gazdan inliyor bazı zamanlar çok da dikkat ediyorum yediklerime gaz yapar dediler diye düşün 2 aydır bulgur yemedim :)) ama gene gazlı gene gazlı :))yüzdelik dilim canım, bakanlığın verilerine göre. Mesela kilosu sisteme göre yüzde 50 persentilde ise kendiyle aynı yaşta ve ayda olan çocukların yüzde 50 sinden daha kilolu, yüzde 50 sinden daha zayıf demek
sağol canım, bgn daha iyiyim şükür. Bundan sonra daha sakin kalmaya çalışıcam inş
ben az önce bulgur pilavı ve fasülye yedim :) haşlama suyunu döktüm, yemeği de tabağıma susuz koydum, onun dışında ben pek dikkat etmiyorum, şükür aşırı gazlı bi bebek değil ama farkedersem keserim
maşallah canım
Göz muayenesini biz de yaptırmamıştık, 3 yaş demişlerdi oğlumda. 2 yaş civarı babasının traş kolonyasını gözüne döktüğü için apar topar gitmiştik, o vesileyle muayene de olmuştu..kilosu anne sütü olduğu taktirde hiç sıkıntı deil diyor bildiğim tüm doktorlar , bence sıkıntı yapma kendine hiç. Zaten yürümeye başlayınca eriyorlar..
İsilik için ne dedi?? Benim oğlanın yüzü de fosur fosur kabardı, ev 24 derece civarı, öpen de yok. Neden olur nasıl geçecek bilmiyorum. Arada yüzüne akan sütlerle siliyorum okadar. Sana ne tavsiye etti??
kayısı suyu mu?? Ben de süt olsun diye hoşaf içiyorum bol kayısılı.. salmışım çayıra mevlam kayıra :))
aynen yaa, her ağzımıza giren direk memeye ulaşsaydı ohhhooooo :))
Evet çok korkunç olurdu :)))yüzdelik dilim canım, bakanlığın verilerine göre. Mesela kilosu sisteme göre yüzde 50 persentilde ise kendiyle aynı yaşta ve ayda olan çocukların yüzde 50 sinden daha kilolu, yüzde 50 sinden daha zayıf demek
sağol canım, bgn daha iyiyim şükür. Bundan sonra daha sakin kalmaya çalışıcam inş
ben az önce bulgur pilavı ve fasülye yedim :) haşlama suyunu döktüm, yemeği de tabağıma susuz koydum, onun dışında ben pek dikkat etmiyorum, şükür aşırı gazlı bi bebek değil ama farkedersem keserim
maşallah canım
Göz muayenesini biz de yaptırmamıştık, 3 yaş demişlerdi oğlumda. 2 yaş civarı babasının traş kolonyasını gözüne döktüğü için apar topar gitmiştik, o vesileyle muayene de olmuştu..kilosu anne sütü olduğu taktirde hiç sıkıntı deil diyor bildiğim tüm doktorlar , bence sıkıntı yapma kendine hiç. Zaten yürümeye başlayınca eriyorlar..
İsilik için ne dedi?? Benim oğlanın yüzü de fosur fosur kabardı, ev 24 derece civarı, öpen de yok. Neden olur nasıl geçecek bilmiyorum. Arada yüzüne akan sütlerle siliyorum okadar. Sana ne tavsiye etti??
kayısı suyu mu?? Ben de süt olsun diye hoşaf içiyorum bol kayısılı.. salmışım çayıra mevlam kayıra :))
aynen yaa, her ağzımıza giren direk memeye ulaşsaydı ohhhooooo :))
Dünkü isyan işe yaradı. Oğlum bugün babannesiyle parka gitti. Temel tatile çıkmış gibi oldum.bilmem o unutur belki, ama bensürekli dua ediyorum rabbim sabrımı artırsın inş
rabbim sabrımızı artırsın canım. Sizinkiler de büyükle ilgilenseler keşke sürekli küçüğü senden Almaktansa
Pirinç pilavı yedim bak ya oyle miymiş hiç duymamıştım, süt yapıyor ama aynı zamanda gaz da yapıyor olmasından dolayı uzak durdumBenim bildigimde bulgur sut yaparmis. Ben yiyorum. Ama gazimiz da yok diyemem. Pirincte nisasta oldugu icinde sut kesiyor diye ge iyor internette
Bizde aynını yaşıyoruz ve genellikle gaz yuzunden oluyo memeden cekiyorum hemen gaz cikariyo devam ediyo yada kaka yapma çabasında oluyo yapiyo oh der gibi devam ediyoTutuşta sıkıntı yok canim gogsude tamamen aliyor kahveyerini bu memeyi cekistiriyor oraya buraya agliyor tekmeliyor cildiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?