2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hareketli olmaları çok farkediyor bir de günlük kaka sayısı kızım hala günlük 3-5 arası kaka yapıyor birde eli ayağı hiç durmuyor uykuda gözleri kapalı kafasını kaldırmaya çalışıyor bizimki 3 haftada 400 Gr almış haftaya aşıları var o zaman tam 1 ay olacak en fazla 500 olur diye tahmin ediyorum

BiziMki biberonla besleniyor canim bu ay bizimki cok az 200 gram yalan olmasin 300 de olabilir cunku ben evde tartiyorum surekli degisiyor uc asa bes yukari o civarda aldi sut icimi eskiyle ayni azalma yok surekli agzina tepiyorum ama kilo yok ortada oyuzden uzulme ac kalmamistir

4. Ayımızı 5 gun geçmişti sağlık ocağı kontrolüne gittiğimizde yani 35 günde 1 kilo almıştı, şimdi 4,5 aylık benim bebiş, evet günde 3 kez ortalama kaka sayımız var ve hiç durmuyor sürekli dönmeye çalışıyor, evde marketteki patates soğan terazisinden var(eşim gıda sektöründe o getirmişti bebişi tartarız diye ) yarın bi tartayım bakalım üç aşağı beş yukarı kaç çıkacak anlıyorum, bi de bu ay 5. Ay sağlık ocağı kontrolümüz de yok

Geçmiş olsun canım tez zamanda düzelir inşallah kızın alerji olup olmadığı kültür sonucu ile mi anlaşılıyor

Biz iyiyiz şükür küçük uykuyu sevmiyor gündüz yatırıyorum yarım saat kirk dk uyuyor kalkıyor

Sağlıkları yerinde olsun ne diyelim boya gidiyor bizimkiler

canım benım kızımın besıgı 90a 190 yatarak emzırıyrm ben bıle kayboluyrm ıcınde o yönden avantajlyım ozman. sadece parmaklıkları asmak bıraz zor olabılıyor benm demek ıstedıgım de buydu ıste malesef zorlanmayanlardan cok zorlanna cocuklae da var bnu onlemek ıstıyorum

Masallah kuzum❤ ama her ay zaten bu civarlar almiyot mu senin minnak neden bu seger boyle deme ihtiyaci hissetti doktor anlamadim. Benim doktorum bana oyle demisti ince uzun olcak senin gibi yapi meselesi diye gecen ay

Kaka yapn cocuk daha iyi kilo alir diyokar ama degisiyi glb

Benimki niye böyle kaka yapmıyor. Dört ayına yirmisinde girecek günde bir kere yapıyor onda da bacaklarını kaldırarak ben yardım ediyorum yapamıyor.

Bu ara cocuklar uyumak istemiyor bizimkide asiri uykusu var dalamiyor uykum geliyo diye sinir oluyor uyanik kalmak istiyor surekli ellerini emecek agzina nebulursa sokacak omzumu isirmaya calisiyor

Bu ara cocuklar uyumak istemiyor bizimkide asiri uykusu var dalamiyor uykum geliyo diye sinir oluyor uyanik kalmak istiyor surekli ellerini emecek agzina nebulursa sokacak omzumu isirmaya calisiyor
Benimki de dalamıyor uyuyacağım diye kızıp ağlıyor hatta, son 2 gündür de baş parmağını emiyor emziğini atıp atıp çok şirin gorunuyor cuk cuk emiyor baş parmağını ama alışkanlık olur diye korkuyorum

Ben lisedeyken kiz arkadasim vardi halendaha parmagini emerek uyuyormus evlendiginde ilk gecesini dusunemiyorum adam napiyor bu der artik
Bizimki emmede degil kuzumda parmagini kiviriyor kasiyor gibi surtuyor sinir oluyor emzik veriyorum eliyle cikarmasini ogrendi ben veriyorum o cikariyor enson elini donuna koydum geri cikardi

olmaz canm bence kesıftenms hepsi.

Bizimki kundakladim acti ya
Bu bücürlerde deli gücü var masallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…