Hareketli olmaları çok farkediyor bir de günlük kaka sayısı kızım hala günlük 3-5 arası kaka yapıyor birde eli ayağı hiç durmuyor uykuda gözleri kapalı kafasını kaldırmaya çalışıyor bizimki 3 haftada 400 Gr almış haftaya aşıları var o zaman tam 1 ay olacak en fazla 500 olur diye tahmin ediyorumBu bebişler niye az alıyor bu ay yadiyorum nasıl büyüyecek bunlar daha çok küçük geliyor gözüme benim kız, bende meraklandım bak yarın evdeki patates tartısında bi tartacağım sağlık ocağından sonra 2 hafta olacak yarın
BiziMki biberonla besleniyor canim bu ay bizimki cok az 200 gram yalan olmasin 300 de olabilir cunku ben evde tartiyorum surekli degisiyor uc asa bes yukari o civarda aldi sut icimi eskiyle ayni azalma yok surekli agzina tepiyorum ama kilo yok ortada oyuzden uzulme ac kalmamistirAz önce doktordan geldik. Önümüzdeki ay tatile gideceğiz diye havuza denize girme konusunu sordum. Hava güzelse girer tabi niye girmesin dediTabi dedim yani niye girmesin Öyle zaman kısıtlaması vs hiçbir şey demedi. Tabii ki girer dedi. Tahmin ettiğim gibi bu ay da 300 gr almış. Boyu 4 cm uzamış. Baş çevresi de güzel. Kulaklarına baktı, solunumuna vs her şey güzel maşallah. Diş yerleri sertleşmiş artık geliyor dişler kaşıyıcı ver dedi. Zaten veriyorum bir süredir çok kaşıyor. Kilosunu pek beğenmedi. Önümüzdeki ay en az 500 gr almazsa mama başlarız dedi. Doyduktan sonra memeyi bırakıyor sırf denemek için biraz daha veriyorum bu sefer fazlayı çıkartıyor, doyuyor aslında dedim. Metabolizması hızlı olabilir mi dedim, olabilir dedi. Zayıf bir kız olacak herhalde dedi. He anasına çekmemiş diyemedim
Yarim olcek diyorlar canim icinde cikan koca kasigin yarisi dolacak sekilde artik kac cay kasigi yapar bilmiyorum
4. Ayımızı 5 gun geçmişti sağlık ocağı kontrolüne gittiğimizde yani 35 günde 1 kilo almıştı, şimdi 4,5 aylık benim bebiş, evet günde 3 kez ortalama kaka sayımız var ve hiç durmuyor sürekli dönmeye çalışıyor, evde marketteki patates soğan terazisinden var(eşim gıda sektöründe o getirmişti bebişi tartarız diyeHareketli olmaları çok farkediyor bir de günlük kaka sayısı kızım hala günlük 3-5 arası kaka yapıyor birde eli ayağı hiç durmuyor uykuda gözleri kapalı kafasını kaldırmaya çalışıyor bizimki 3 haftada 400 Gr almış haftaya aşıları var o zaman tam 1 ay olacak en fazla 500 olur diye tahmin ediyorum
Geçmiş olsun canım tez zamanda düzelir inşallah kızın alerji olup olmadığı kültür sonucu ile mi anlaşılıyorı
İyiyiz canım 2.numaram ishal pazardan beri dün de kaka yeşile döndü. Çok sayıda gaita tahlili yapıldı. Gizli kan çıktı dr inek sütü bazlı ürünleri kes tamamen dedi bakalım
Kültür sonucu çıkmadı sadece
Siz nasılsıınız oğluşlar iyi mi
Az önce doktordan geldik. Önümüzdeki ay tatile gideceğiz diye havuza denize girme konusunu sordum. Hava güzelse girer tabi niye girmesin dediTabi dedim yani niye girmesin Öyle zaman kısıtlaması vs hiçbir şey demedi. Tabii ki girer dedi. Tahmin ettiğim gibi bu ay da 300 gr almış. Boyu 4 cm uzamış. Baş çevresi de güzel. Kulaklarına baktı, solunumuna vs her şey güzel maşallah. Diş yerleri sertleşmiş artık geliyor dişler kaşıyıcı ver dedi. Zaten veriyorum bir süredir çok kaşıyor. Kilosunu pek beğenmedi. Önümüzdeki ay en az 500 gr almazsa mama başlarız dedi. Doyduktan sonra memeyi bırakıyor sırf denemek için biraz daha veriyorum bu sefer fazlayı çıkartıyor, doyuyor aslında dedim. Metabolizması hızlı olabilir mi dedim, olabilir dedi. Zayıf bir kız olacak herhalde dedi. He anasına çekmemiş diyemedim
canım benım kızımın besıgı 90a 190 yatarak emzırıyrm ben bıle kayboluyrm ıcındeKesinlikle haklısın herkes kendi bebeğini tanır ve her bebek farklıdır oğlum 2,5 yaşına kadar bizimle yattı kendi yatağından çıkıp yanımıza geliyordu son 6 ayında sonra odasını ayırdım 4 yaşına kadar saat başı anne diye bağırır kontrol ederdi beni gece hiç uyumadan sabah işe giderdim yani ayırmam çok zor oldu kızımı şimdi gündüz uykularinda odasına alistiriyorum 6-7 ay gibi odasına almayı düşünüyorum Bir de size tavsiyem eğer bebeklerinizin odasında yer varsa kesinlikle kendiniz için bir kanepe koyun oğlumda yerlerde çok yattım kızımda ilk işim odasina mobilyalarina uygun bir kanepe koymak oldu
Evet canim 3 yasinda2.kız ama dimikaç yaşındaydı oğlun
Bilmiyorum canım bize söylemedi doktorun kendisinde vardı Kaşiğa damlattı bize içir dedi onda kaldı bize vermedi.Damlanın adı neydi canım sadece iğne yaparken ağladı ben fitil yapamadım ya
Masallah kuzum❤ ama her ay zaten bu civarlar almiyot mu senin minnak neden bu seger boyle deme ihtiyaci hissetti doktor anlamadim. Benim doktorum bana oyle demisti ince uzun olcak senin gibi yapi meselesi diye gecen ayAz önce doktordan geldik. Önümüzdeki ay tatile gideceğiz diye havuza denize girme konusunu sordum. Hava güzelse girer tabi niye girmesin dediTabi dedim yani niye girmesin Öyle zaman kısıtlaması vs hiçbir şey demedi. Tabii ki girer dedi. Tahmin ettiğim gibi bu ay da 300 gr almış. Boyu 4 cm uzamış. Baş çevresi de güzel. Kulaklarına baktı, solunumuna vs her şey güzel maşallah. Diş yerleri sertleşmiş artık geliyor dişler kaşıyıcı ver dedi. Zaten veriyorum bir süredir çok kaşıyor. Kilosunu pek beğenmedi. Önümüzdeki ay en az 500 gr almazsa mama başlarız dedi. Doyduktan sonra memeyi bırakıyor sırf denemek için biraz daha veriyorum bu sefer fazlayı çıkartıyor, doyuyor aslında dedim. Metabolizması hızlı olabilir mi dedim, olabilir dedi. Zayıf bir kız olacak herhalde dedi. He anasına çekmemiş diyemedim
Kaka yapn cocuk daha iyi kilo alir diyokar ama degisiyi glbHareketli olmaları çok farkediyor bir de günlük kaka sayısı kızım hala günlük 3-5 arası kaka yapıyor birde eli ayağı hiç durmuyor uykuda gözleri kapalı kafasını kaldırmaya çalışıyor bizimki 3 haftada 400 Gr almış haftaya aşıları var o zaman tam 1 ay olacak en fazla 500 olur diye tahmin ediyorum
Benimki niye böyle kaka yapmıyor. Dört ayına yirmisinde girecek günde bir kere yapıyor onda da bacaklarını kaldırarak ben yardım ediyorum yapamıyor.Hareketli olmaları çok farkediyor bir de günlük kaka sayısı kızım hala günlük 3-5 arası kaka yapıyor birde eli ayağı hiç durmuyor uykuda gözleri kapalı kafasını kaldırmaya çalışıyor bizimki 3 haftada 400 Gr almış haftaya aşıları var o zaman tam 1 ay olacak en fazla 500 olur diye tahmin ediyorum
Bu ara cocuklar uyumak istemiyor bizimkide asiri uykusu var dalamiyor uykum geliyo diye sinir oluyor uyanik kalmak istiyor surekli ellerini emecek agzina nebulursa sokacak omzumu isirmaya calisiyorGeçmiş olsun canım tez zamanda düzelir inşallah kızın alerji olup olmadığı kültür sonucu ile mi anlaşılıyor
Biz iyiyiz şükür küçük uykuyu sevmiyor gündüz yatırıyorum yarım saat kirk dk uyuyor kalkıyor
Benimki de dalamıyor uyuyacağım diye kızıp ağlıyor hatta, son 2 gündür de baş parmağını emiyor emziğini atıp atıp çok şirin gorunuyor cuk cuk emiyor baş parmağını ama alışkanlık olur diye korkuyorumBu ara cocuklar uyumak istemiyor bizimkide asiri uykusu var dalamiyor uykum geliyo diye sinir oluyor uyanik kalmak istiyor surekli ellerini emecek agzina nebulursa sokacak omzumu isirmaya calisiyor
Ben lisedeyken kiz arkadasim vardi halendaha parmagini emerek uyuyormusBenimki de dalamıyor uyuyacağım diye kızıp ağlıyor hatta, son 2 gündür de baş parmağını emiyor emziğini atıp atıp çok şirin gorunuyor cuk cuk emiyor baş parmağını ama alışkanlık olur diye korkuyorum
olmaz canm bence kesıftenms hepsi.Benimki de dalamıyor uyuyacağım diye kızıp ağlıyor hatta, son 2 gündür de baş parmağını emiyor emziğini atıp atıp çok şirin gorunuyor cuk cuk emiyor baş parmağını ama alışkanlık olur diye korkuyorum
Bizimki kundakladim acti yaBen lisedeyken kiz arkadasim vardi halendaha parmagini emerek uyuyormusevlendiginde ilk gecesini dusunemiyorum adam napiyor bu der artik
Bizimki emmede degil kuzumda parmagini kiviriyor kasiyor gibi surtuyor sinir oluyor emzik veriyorum eliyle cikarmasini ogrendi ben veriyorum o cikariyorenson elini donuna koydum geri cikardi
Tamam canım teşekkür ederimBilmiyorum canım bize söylemedi doktorun kendisinde vardı Kaşiğa damlattı bize içir dedi onda kaldı bize vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?