2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay burada konusulanlardan sürekli bişey çıkartıyorum ama aranızda hala progestan a devam eden varmı ben gibi sabah akşam kullanıyorum iğne de haftada bir hala devam ne zaman kesicek acaba doktorum sen kullan yinede dedi bana da ben gibi olan var mı merak ettim

Canım geçen hafta son iğnemi oldum kanama alanın gitti dedi doktor ona rağmen iki kutu progestan bitirdim sayılır bakalım tekrar yazacak mı Ekim’in 4’ünde randevum var

Canım geçen hafta son iğnemi oldum kanama alanın gitti dedi doktor ona rağmen iki kutu progestan bitirdim sayılır bakalım tekrar yazacak mı Ekim’in 4’ünde randevum var
Kanama alanı bitti dedikten sonra mı kullandın canım progestan i ? Benim ignem falan da çok daha benim baya zamandır gelen giden yok çok şükür

Ben hiçbir şekilde hissetmiyorum arkadaşlar kaçıncı haftalarda hissettiniz. Mide bulantılarım da bitti kendimi iyi hissediyorum hareket de olmayınca tedirgin oluyorum
Göbek çevren nasıl çok kilolu mu, acaba? Çünkü öyle olursa da geç hissediliyormuş? Bide plesenta ön tarafta ise de geç hissedilebiliyormuş..

hissettiğiniz yerler değişiyor mu canm yoksa aynı yerden mi vuruyor,ben hep kasıkta orta kısımda hissediyorum

Ben de kasigimda ortada hissediyorum hep. Baska bi yerde hissetmiyorum. Benimkinin hareketleri acitmiyor. Ama kasigima toplanip sertlesiyor ara ara, hani doguma yakin zamanlarda kasilma olur ya onun gibi. Oyle oldugunda rahatsiz hissediyorum baya bi.

Ben de kasigimda ortada hissediyorum hep. Baska bi yerde hissetmiyorum. Benimkinin hareketleri acitmiyor. Ama kasigima toplanip sertlesiyor ara ara, hani doguma yakin zamanlarda kasilma olur ya onun gibi. Oyle oldugunda rahatsiz hissediyorum baya bi.
onu doktoruna söyledin mi ben de oluyordu magnezyum verdi ondan oluyormuş,şimdi hiç olmuyor

Ben hiçbir şekilde hissetmiyorum arkadaşlar kaçıncı haftalarda hissettiniz. Mide bulantılarım da bitti kendimi iyi hissediyorum hareket de olmayınca tedirgin oluyorum
ilk gebeliğin mi canm bazıları ilk te de erken hissediyor ama ben ilk gebeliğimde 20 küsür haftalarda hissetmiştim ikinci de yine 20.hafta civarı i,bunda da bi kaç hafta oldu tekme olarak değil ama içimde bi baloncuk batlıyormuş gibi mi tarif etsem öyle bişey hissediyorum içini ferah tut korkma hissedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…