- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.861
Evet canım kilolu göbegim falan. Plesentayı bilemicemGöbek çevren nasıl çok kilolu mu, acaba? Çünkü öyle olursa da geç hissediliyormuş? Bide plesenta ön tarafta ise de geç hissedilebiliyormuş..
İnşallah devam etmez kullan derse de kullanıcaz artık canım yapacak bişey yok bende baya oldu acaba fazladan mı kullanıyorum diyordumAynen bitti dedikten sonra kullan dedi doktor kullandım bakalım tekrar devam ettirecek mi
Sağol canım benim çok güzel yazmışsın. Evet ilk gebeliğim arada segrime oluyor gibi sanki ama bebegin hareketi değil gibi belki de bebegin hareketi bilemiyorumilk gebeliğin mi canm bazıları ilk te de erken hissediyor ama ben ilk gebeliğimde 20 küsür haftalarda hissetmiştim ikinci de yine 20.hafta civarı i,bunda da bi kaç hafta oldu tekme olarak değil ama içimde bi baloncuk batlıyormuş gibi mi tarif etsem öyle bişey hissediyorum içini ferah tut korkma hissedeceksin
onu doktoruna söyledin mi ben de oluyordu magnezyum verdi ondan oluyormuş,şimdi hiç olmuyor
Hadi isallah canım ama zaman kavramı çok hızlıdır ben 4 buçuk ay nasıl geçmiş anlamıyorum bile. Kaynanama da 4 bucuk diyince karnımı elliyor hani o kadar degil diyor görüntüde eltimin göbek kocaman olunca bu aylarda ben insanlara inandiri gelmiyorum. Ama çok hızlı zaman birde yazacağız burda doğum yaptım falan diyeYok canm devamli hareketli cok sukur ben zaman durdu derken hamilelik icin dedim bir an once 9 aylik olup dogum yapasım var sag salim onu dedim.
doğrudur canm bana diğerlerinde de vermemiştiPlesanta icin verdi bana doktor asagida ya kanama olmasin diye ondan sordum sana
Bana da kimse inanmıyor hamile olduguma ben soylemesem hamile oldugum belli değil. Insallah Allah nasip eder kucagimiza almayi sag salimHadi isallah canım ama zaman kavramı çok hızlıdır ben 4 buçuk ay nasıl geçmiş anlamıyorum bile. Kaynanama da 4 bucuk diyince karnımı elliyor hani o kadar degil diyor görüntüde eltimin göbek kocaman olunca bu aylarda ben insanlara inandiri gelmiyorum. Ama çok hızlı zaman birde yazacağız burda doğum yaptım falan diyeAllahım o gunleride gosterir işallah
O zaman azıcık daha büyümesin beklicen bebişin canım Ama yakındır benceEvet canım kilolu göbegim falan. Plesentayı bilemicem
İnşallah canım ya çook merak ediyorum o duyguyu nasıl bişeyO zaman azıcık daha büyümesin beklicen bebişin canım Ama yakındır bence
Çok geçmiş olsun bende yeni atlattım hiç ilaç kullanmadım başım bayağa ağrıdı ama dayandımArkadaşlar merhaba nasılsiniz ? Minikler nasıl?
Ben bugün çok halsizim sürekli hapşurdum durdum sanırım soğuk algınlığı oldu burnum da akşam üstü akmaya başladı. Kaslarım dökülüyor sanki
Ihlamur falan içtim ama başka ne yapayım bilemedim
Sizce bitki çayları ile geçmesini mi bekleyeyim yoksa doktora gideyim mi
Bende kullanmıyorum magnezyum doktorum da bişey demedi illa herkes kullanmak zorunda mı ?kızlar bende 20 haftalık oldum vajinamda batmalar oluyor sanki kasılma oluyo gibi doktora gitmedim daha gidince sorucam inşaallah benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan varmı birde magnezyum kullanmaya başlayanlar varmı acaba ben geçmi kaldım diye düşünüyorum
Kızlar merhaba nasıl gidiyor hamilelikler ocak annelerini takip ediyorum sınırda olduğumuz için biz
Kilo almalar başlamış normalde zayıf bi insanım 54 ilk hamile kaldım 5 ay bitti 57,5 olmuşum ilk başta kilo da vermiştim kilo almıyım diye sıkmıyorum kendimi açıkcası tabi ödem olsun istemem :)
Birde tasinma telasi var evi topluorum onun yorgunlugu da var sonra rahatlıcam insallah.
Arkadaşlar günaydın. bahsetmiştim bulantılarım başladı diye direnicem diye.dün cok berbat oldum akşama kadar 7 kere falan cıkardım hiç bir sey midem de durmadı. Dayanamadık gittik aldık ilaç gece eşimle. Sabah tartıldım direk 1 kilo inmişim. O kadar korktum ki ya bebeğim beslenemezse benim inadım yüzünden. Bi bayan yazmıs sürekli kusuyormuş bebeği beslenemediği için gelişim geriliği olmuş. Allah korusun. Kolay olmuyor bebek sahibi olmak. Artık varımızı yoğumuzu ortaya koyucaz. Hersey onlar için. Üzüldüm dün baya. Ne kadar devam ederse etsin alıcam ilacımı. Çünkü onu kullanırken herseyi yiyebiliyorum. Baya etkili. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
hissettiğiniz yerler değişiyor mu canm yoksa aynı yerden mi vuruyor,ben hep kasıkta orta kısımda hissediyorum
kızlar bende 20 haftalık oldum vajinamda batmalar oluyor sanki kasılma oluyo gibi doktora gitmedim daha gidince sorucam inşaallah benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan varmı birde magnezyum kullanmaya başlayanlar varmı acaba ben geçmi kaldım diye düşünüyorum
Tşk ederim cnm oğlumda hiç yoktu bunda sureklı miğde yanması oluyo yemeklerden sonra
bende bilmiyorum ki canım kasılmaları felan önlüyomuş heraldeBende kullanmıyorum magnezyum doktorum da bişey demedi illa herkes kullanmak zorunda mı ?
Sağol canım bakalım doktorla konuşalım inşaallah artık ona göre hareket ederimŞikayetlerini yaşamadığım için bir şey diyemeyeceğim ama magnezyum herkesin kullanması gereken zorunlu bir takviye değil. İlk kızımda kullanmamıştım ama bunda çok erken haftalarda başladı kramplarım o yüzden verdi doktorum. Şikayetin yoksa yazmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?