2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sağol canım benim çok güzel yazmışsın. Evet ilk gebeliğim arada segrime oluyor gibi sanki ama bebegin hareketi değil gibi belki de bebegin hareketi bilemiyorum

Yok canm devamli hareketli cok sukur ben zaman durdu derken hamilelik icin dedim bir an once 9 aylik olup dogum yapasım var sag salim onu dedim.
Hadi isallah canım ama zaman kavramı çok hızlıdır ben 4 buçuk ay nasıl geçmiş anlamıyorum bile. Kaynanama da 4 bucuk diyince karnımı elliyor hani o kadar degil diyor görüntüde eltimin göbek kocaman olunca bu aylarda ben insanlara inandiri gelmiyorum. Ama çok hızlı zaman birde yazacağız burda doğum yaptım falan diye Allahım o gunleride gosterir işallah

Bana da kimse inanmıyor hamile olduguma ben soylemesem hamile oldugum belli değil. Insallah Allah nasip eder kucagimiza almayi sag salim

Arkadaşlar merhaba nasılsiniz ? Minikler nasıl?
Ben bugün çok halsizim sürekli hapşurdum durdum sanırım soğuk algınlığı oldu burnum da akşam üstü akmaya başladı. Kaslarım dökülüyor sanki
Ihlamur falan içtim ama başka ne yapayım bilemedim
Sizce bitki çayları ile geçmesini mi bekleyeyim yoksa doktora gideyim mi

Çok geçmiş olsun bende yeni atlattım hiç ilaç kullanmadım başım bayağa ağrıdı ama dayandım
Sana tek tavsiyem bol su iç ve c vitamini al

kızlar bende 20 haftalık oldum vajinamda batmalar oluyor sanki kasılma oluyo gibi doktora gitmedim daha gidince sorucam inşaallah benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan varmı birde magnezyum kullanmaya başlayanlar varmı acaba ben geçmi kaldım diye düşünüyorum

Bende kullanmıyorum magnezyum doktorum da bişey demedi illa herkes kullanmak zorunda mı ?

Kızlar merhaba nasıl gidiyor hamilelikler ocak annelerini takip ediyorum sınırda olduğumuz için biz

İyiyiz ne yapalım, büyüyoruz :))
Sen kesin Ocak annesi olursun bence de :) Hatta ben bile Ocak annesi olmak istiyorum.

Kilo almalar başlamış normalde zayıf bi insanım 54 ilk hamile kaldım 5 ay bitti 57,5 olmuşum ilk başta kilo da vermiştim kilo almıyım diye sıkmıyorum kendimi açıkcası tabi ödem olsun istemem :)

Şu an 18 ile 21 hafta arası değişiyor burdaki anne adayları. 3 hafta ciddi bir süre. Artık bebeğin ağırlaşmaya başlayacağı haftalara girdik. Asıl kilo alımları bundan sonra. Hele ki bulantılar bitince, gelsin yemekler:))

Birde tasinma telasi var evi topluorum onun yorgunlugu da var sonra rahatlıcam insallah.

Kolay gelsin canım.

Çok geçmiş olsun canım. Nasıl bir gecede geliyorsa meret bulantılar, yine bir gecede geçer belki, ümitsiz olma. İyi hissetmeni sağlıyorsa kullan ilacını da. Zararlı olsa vermez doktorun.

hissettiğiniz yerler değişiyor mu canm yoksa aynı yerden mi vuruyor,ben hep kasıkta orta kısımda hissediyorum

Ayakları sağ yanda sürekli ordan vuruyor sıpam:)) Ama kasıkta değil göbek deliğimin hizasında yanlardan hissediyorum çoğunlukla.

Şikayetlerini yaşamadığım için bir şey diyemeyeceğim ama magnezyum herkesin kullanması gereken zorunlu bir takviye değil. İlk kızımda kullanmamıştım ama bunda çok erken haftalarda başladı kramplarım o yüzden verdi doktorum. Şikayetin yoksa yazmaz.

Tşk ederim cnm oğlumda hiç yoktu bunda sureklı miğde yanması oluyo yemeklerden sonra

Herkese aynı cümleyi kuruyorum lafı açılınca: İkinci hamilelik çok başka oluyormuş. Her açıdan. Her şeyin bilincinde olma durumunun yanında, vücut daha önce yıprandığını her daim hissettiriyor. Sağlık olsun da, geçici durumlar nasıl olsa. Kız erkek olması fark etmiyor bu şikayetlerde, benim ikisi de kız ama ilk kızımda sadece son 1 ayımda yaşadığım her şeyi, bu kızımda 5. Ayımda yaşadım bitirdim:)

Sağol canım bakalım doktorla konuşalım inşaallah artık ona göre hareket ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…