2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
şikayetlerin varsa veriliyor yoksa gerek yok kullanmana canm,bacak krampları ve erken dönemde olan kasılmalar için bildiğim.doktor gerek görse verirdi

Kızlar benim bugun sezeryan yerım çok agrıyo nıye anlamadım
erken aslında canm ikinci de 7 aydan sonra çok ağrıyordu benim dikişlerinde incelme var ama korkma bişey olmaz demişti doktorum şükür problemsiz zamanında doğurdum.Gittiğinde söyle bakalım ne diyecek

geçen haftaya kadar bu kıyası çok duydum bende ama 2 gündür göbek deliğini geçen kocaman bir karnım oldu ,kıyaslamaya da gerek yok ki iç karnın dar olur geniş olur bilemezsin insanımız bayılıyor muhalefet olmaya

erken aslında canm ikinci de 7 aydan sonra çok ağrıyordu benim dikişlerinde incelme var ama korkma bişey olmaz demişti doktorum şükür problemsiz zamanında doğurdum.Gittiğinde söyle bakalım ne diyecek
Valla bende anlamadım 8 sene oldu Doğum yapalı ama wc ye gıdınce sızlıyor dünden beri gidince sorucam bakalım

kızlarrr nabersiniz ben vitamini içmediğim halde 62.5 olmuş durumdayım en iyisi içeyim bari öyle de böyle de çok kilo alan bir hamişim demek ki bide duygu değişikliği oluyor arkadaşlarıma göre kız bebek bekleyenler daha duygusal olurmuş tesadüf mü bilmem gerçekten bi bakıyorum sevinçten içim içime sığmıyor bi bakıyorum en ufak şeyde salya sümük ağlıyorum bir an önce 9 ay olsun kızıma sağlıkla kavuşayım inşaşlah

Maşallah cnm kontroller çabuk gelsin yaa.renkliye mi girdin cnm yüzünü gördün mü.ben çok merak ediyorum

aramızda 3 gün var cnm ama sezeryen benim.ne zaman olur bilmiyorum

ohh maşallah ona,ayrıntılıya mı girdin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…