2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
femur yazmıyor benim kağıtta fl var 33 mm kilosu da 348 gr mış 20 +1 de

19. haftaya girdik ve son 2 haftada karnım inanılmaz şekilde büyüdü. ama hala çok değil tabi ki ama birden büyüdü. henüz kilo almadım vitamini içmiyorum. demiri arada sırada. günler nası geçiyo anlamıyorum valla bu sefer. çok hızlı gecıyo.

femur yazan bacak kemiği uzunluğu bebeğin ölçümü için önemli bi kriter. crl yazan tam boy uzunluğu

Bende her zamankinden daha duygusalım ve cok sakinim gecen eşimle telefonda konusurken ağlamışım durduk yere tuhaf bir hal aldım ama bana da erkek dedi büyük ihtimal bilmiyorum bakalım. Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin isallah bebisleri. Bence de artık bünye kilo alıyor odem de olabilir canım

oo masallah tosuncuga biryerde okumustum son haftalar dengeliyormus kendini diye ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin ha 10nu ha 4u fark etmez canım

femur yazmıyor benim kağıtta fl var 33 mm kilosu da 348 gr mış 20 +1 de
Ayrıntılı ultrason ölçümleri var sadece bebegin fotosunu istemeyi unuttum onlarda vermedi orda buluyodum kg yi boy u da burda femur yazıyor yanında mm falan da yok o yüzden boy mu bilemedim eğer boysa seninkine gire minyon olacak galiba baba tarafi biraz minyonda bizim oğlan babaya mi benzeyecek ne

Bende durduk yere trip atıyorum illa bi şey buluyorum yani bende 60kg ile basladim bi iki kg vermistim suan başladığım kilodayim tekrar 60olmusum şimdilik iyi gibi

oo masallah tosuncuga biryerde okumustum son haftalar dengeliyormus kendini diye ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin ha 10nu ha 4u fark etmez canım
Son günlere gelince bian önce doğsun istiyoruz zaten rahatsiz ediyor cunku baya sağlıklı gelsin de kuzum vitaminleri icemiyorum besleyemiyorum die üzülüyordum demek ki depoyu iyi kullanıyor sipa

Bende durduk yere trip atıyorum illa bi şey buluyorum yani bende 60kg ile basladim bi iki kg vermistim suan başladığım kilodayim tekrar 60olmusum şimdilik iyi gibi
kilon iyimis canım bende resmen 1 haftada 2 kilo aldim sabah tartıldım 59 görünce yıkıldım 56 ile başlamıştım

Son günlere gelince bian önce doğsun istiyoruz zaten rahatsiz ediyor cunku baya sağlıklı gelsin de kuzum vitaminleri icemiyorum besleyemiyorum die üzülüyordum demek ki depoyu iyi kullanıyor sipa
sömürüyor sipalar bizi resmen her türlü beslenirmis bebekler aslında o da Allahın bir mucizesi. Yemene icmene dikkat et de o zatn beslenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…