2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
sömürüyor sipalar bizi resmen her türlü beslenirmis bebekler aslında o da Allahın bir mucizesi. Yemene icmene dikkat et de o zatn beslenir
Somuruyor ki ne somuruyor hamileliğin altin çağı derler ama benim icin pek oyle degil surekli haksizlik bianda tansiyon hoop yerlerde ruh gibi oluyorum

Somuruyor ki ne somuruyor hamileliğin altin çağı derler ama benim icin pek oyle degil surekli haksizlik bianda tansiyon hoop yerlerde ruh gibi oluyorum
Aynen canm benimdr tansiyon bir anda iniyor ki.tok olmama ragmen doktor kan sekerin dusuyordur dedi meyvesuyy ic dedi. Bugun aradım sordum.

vitamin icemiyorsan ektra meyve saati koy aralara ben ekstra 3 öğün meyve saati koyarak tansiyonumu duzenledim ama halsizlik oluyor ona bir care bulamadim

Femur uzunluk yani fl yazan uyluk kemiği uzunluğunun kısaltmasıymış. Crl yazan baş-popo mesafesinin kısaltması. Tam boyu doğunca çıkıyor ortaya :)))

sömürüyor sipalar bizi resmen her türlü beslenirmis bebekler aslında o da Allahın bir mucizesi. Yemene icmene dikkat et de o zatn beslenir

Bugün kahvaltı edip işe gitmeme rağmen ilk derste daha az kalsın bayılıyordum. Bayılıp düşmeden şurda az oturcam çocuklar ben dedim, çocukların aklı çıktı:)) kahvaltı da öyle abur cubur değil yumurta çay, kaymak bal falan yedim. Açlık değildi ona eminim. Tansiyonum düşüyor olabilir. 9/7 falan zaten normalde de. Kim bilir kaç düşüyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu arada kaç hafta kaç günlüksün canım? Bizim gibi hamilelik takvimi eklesene sen de, takibi kolay oluyor. Benim takvimde şu an 25.6 gösteriyor mesela crl uzunluğunu, 20+5'im ben bugün. Tabi uzun süredir gitmedim doktora, şu an boyutlarını bilmiyorum ama gidince kıyas yaparım kendi takvimim ile. Ordan takip edebilirsin haftasına uyumlu mu değil mi.

evet canım buraya yazdığım günden beri bakıyordum hep aynı güne denk gelen bir bebiş daha olacak mı diye çok sevindim
sağlık ocağına gittin mi peki canım . ben 20 eylül de oldum 22 ekimde bir tane daha olacakmışım

yalnız olmadığıma sevindim :) sağol canım

kızlar merhaba bizim morallerimiz çok bozuk . şimdiye kadar olan sürecimizi hep buraya yazıyordum ama bu sefer biraz çekinerek yazıyorum .. son doktor kontrolümüz pek iyi geçmedi bir haftadır hastane hastane , doktor doktor gezdik . konuyu şuan anlatmak istemiyorum ama bebeğimizin sağlığı ile ilgili . bütün doktorlar takip önerdi . cuma günü kontrolümüz var nolur dua edin yavrumuzun sağlığı için

Allah sifa versin cnm en yakin zamanda. Ne zaman ogrendin detayli ultrasyonda mi daha önce soylenmis miydi? Allah evlatlarimiza saglik versin dualarimiz seninle her seyin basi dua canm rabbim duani kabul.etson ins

Canım umarım ciddi bir şey değildir sağ sağlim atlatırsınız inşallah.. İçini ferah tutmaya çalış.. Güzel haberler alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…