- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.921
Somuruyor ki ne somuruyor hamileliğin altin çağı derler ama benim icin pek oyle degil surekli haksizlik bianda tansiyon hoop yerlerde ruh gibi oluyorumsömürüyor sipalar bizi resmen her türlü beslenirmis bebekler aslında o da Allahın bir mucizesi. Yemene icmene dikkat et de o zatn beslenir
Aynen canm benimdr tansiyon bir anda iniyor ki.tok olmama ragmen doktor kan sekerin dusuyordur dedi meyvesuyy ic dedi. Bugun aradım sordum.Somuruyor ki ne somuruyor hamileliğin altin çağı derler ama benim icin pek oyle degil surekli haksizlik bianda tansiyon hoop yerlerde ruh gibi oluyorum
doktor bana 12 haftalık ken kız dedi ve yanılmadı.merhaba bende 16 haftalık gebeyim mart sonu gibi doğumum nasipse. doktor büyük ihtimal kız dedi yanılma olur mu sizce?
inşallah benim de öyle olur değişir diye kendimi çok kaptırmak istemiyorum hayırlısı artık=)doktor bana 12 haftalık ken kız dedi ve yanılmadı.
vitamin icemiyorsan ektra meyve saati koy aralara ben ekstra 3 öğün meyve saati koyarak tansiyonumu duzenledim ama halsizlik oluyor ona bir care bulamadimSomuruyor ki ne somuruyor hamileliğin altin çağı derler ama benim icin pek oyle degil surekli haksizlik bianda tansiyon hoop yerlerde ruh gibi oluyorum
kac haftaliksin bilmiyorum ama 13. Haftada kiz 16 da erkek dediler ben hala emin değilim detayliyi bekliycemmerhaba bende 16 haftalık gebeyim mart sonu gibi doğumum nasipse. doktor büyük ihtimal kız dedi yanılma olur mu sizce?
şuan 16 hafta ama nedense bir türlü emin olamıyorum bende. birşeyler almak istiyorum alamıyorum.kac haftaliksin bilmiyorum ama 13. Haftada kiz 16 da erkek dediler ben hala emin değilim detayliyi bekliycem
kac haftaliksin bilmiyorum ama 13. Haftada kiz 16 da erkek dediler ben hala emin değilim detayliyi bekliycemmerhaba bende 16 haftalık gebeyim mart sonu gibi doğumum nasipse. doktor büyük ihtimal kız dedi yanılma olur mu sizce?
Ayni durum bendede var canim istersen bir dahaki kontrole kadar bekle sendeşuan 16 hafta ama nedense bir türlü emin olamıyorum bende. birşeyler almak istiyorum alamıyorum.
şuan 16. hafta ama bir türlü emin olamıyorum birşeyler almak istiyorum alamıyorum.kac haftaliksin bilmiyorum ama 13. Haftada kiz 16 da erkek dediler ben hala emin değilim detayliyi bekliycem
öyle yapacağız artık yapcak bişey yok :))Ayni durum bendede var canim istersen bir dahaki kontrole kadar bekle sende
Ayrıntılı ultrason ölçümleri var sadece bebegin fotosunu istemeyi unuttum onlarda vermedi orda buluyodum kg yi boy u da burda femur yazıyor yanında mm falan da yok o yüzden boy mu bilemedim eğer boysa seninkine gire minyon olacak galiba baba tarafi biraz minyonda bizim oğlan babaya mi benzeyecek ne
sömürüyor sipalar bizi resmen her türlü beslenirmis bebekler aslında o da Allahın bir mucizesi. Yemene icmene dikkat et de o zatn beslenir
Bayanlar hastaneden geldim paşam 420 gram olmus olcumlerimiz gayet iyi çıktı büyümüş benim kuzuş sat a göre 10 subat dogum ama USG ye gore beklenmeyecek galiba o kadar 4 şubat görünüyor kalp atimlarimiz dk da 138cikti normal dimi bide femur uzunluk 22 diyor bu boyu mu oluyor
evet canım buraya yazdığım günden beri bakıyordum hep aynı güne denk gelen bir bebiş daha olacak mı diyeValla biri felaketti, işe gidip gelmek bile işkence olmuştu ve gece yatarken çok sıkıntı yaratmıştı. Umarım tek dozla yırtarım ve hafif geçer.
Bizim beklenen doğum tarihlerimiz aynı
Bana henüz kimse tetanozdan bahsetmiyor neden acaba :))) benim de 1 Ekim'de ayrıntılı ultrasonum var.
yalnız olmadığıma sevindim :) sağol canımMrb arkadaşım maşallah bebeğinebana da doktorum ferro sanol ve decavit 1er tane kullan demişti. Bu hafta doktor değiştirdim o doktorum da sana denilenin aynısını dedi boş yere şişirmeyelim diye bir gün birini diğer gün birini alabilirsin dedi. İkisinde de folik asit demir var birlikte kullanıp fazla kilo almak istemem ben de
Kizlar tetanos aşısının ilk dozunu kac haftalikken oldunuz
Allah sifa versin cnm en yakin zamanda. Ne zaman ogrendin detayli ultrasyonda mi daha önce soylenmis miydi? Allah evlatlarimiza saglik versin dualarimiz seninle her seyin basi dua canm rabbim duani kabul.etson inskızlar merhaba bizim morallerimiz çok bozuk . şimdiye kadar olan sürecimizi hep buraya yazıyordum ama bu sefer biraz çekinerek yazıyorum .. son doktor kontrolümüz pek iyi geçmedi bir haftadır hastane hastane , doktor doktor gezdik . konuyu şuan anlatmak istemiyorum ama bebeğimizin sağlığı ile ilgili . bütün doktorlar takip önerdi . cuma günü kontrolümüz var nolur dua edin yavrumuzun sağlığı için
kızlar merhaba bizim morallerimiz çok bozuk . şimdiye kadar olan sürecimizi hep buraya yazıyordum ama bu sefer biraz çekinerek yazıyorum .. son doktor kontrolümüz pek iyi geçmedi bir haftadır hastane hastane , doktor doktor gezdik . konuyu şuan anlatmak istemiyorum ama bebeğimizin sağlığı ile ilgili . bütün doktorlar takip önerdi . cuma günü kontrolümüz var nolur dua edin yavrumuzun sağlığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?