2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen cnm bizim moraller de çok bozuk. Ayrıntılıda dedi altüst olduk. Nifty yaptırdım her ihtimale karşı. Amniyosenteze gerek yok riskli falan dedi. Burda arkadaşlar heyecala detaylıyı beklediği için yazıp moral bozmak istemedim. Rabbim şifalar versin inş.

canm durum ne bilmiyorum ama lütfen içini rahat tıtmaya çalış inşallah herşey çok güzel olur ,bi arkadaşıma hamileliğinde bebeğin kafasında delikler var denmişti,görümceme bi kaç doktor 9 ay down sendrom lu denilmişti ama ikisi de gayet sağlıklı çocuklar.

Canım benim 4.5 yaşında bir kızım daha var. 2013 Ekim ve Kasım sanırım 2 doz tetanoz olmuştum, doktorum gerek yok bu sefer dedi ama tedirgin oldum 5 yıl geçti diye.

umarım güzel sonuçlar alırsınız canım. Dua edicem bebeğine de sana da.

Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın canm sizin durum ney inşallah bi sıkıntı yoktur yanlışlık olmuştur

Detaylida mi dendi canm?Allah sifa versin tez zamanda. Nifty de ne cikti? Valla canm bende hep korku var detayliya hic giresim yok o yüzden. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın.

Canım yaa kendini olabildigince uzmemeye caliş bizim icin demesi kokay amaolumlu duşun olumlu olsun neden bilmem şu testlere hic guvenmiyorum ve yaptirmadım da ne kadar yaptiran olduysa hamilelikleri burnundan geldi ama.sonuç sapasağlam bebişler sende de oyle olucaktır insallah

Detaylıda beyninde koroid pleksus kisti var dendi. Başka hiçbir sıkıntısı yok. Tek başına bişey ifade etmiyormuş. Başka bi sıkıntı olsa amniyosentez önercektim ama şu an takip etcez dedi. İstersen nifty yaptırabilirsin dedi. Tabi insanın içinde şüphe uyanıyor. Keşke diyorum 8. Haftadan sonra yaptırsaymışım. Hem çok pahalı, hemde zor hamile kaldım diye kötü ihtimalleri düşünmek istemedim. Drum gayet pozitifti bi dahaki gelmene çok büyük ihtimal geçicek dedi ama gel de bana sor içim içimi yiyor zaman geçmiyor. Daha sonuca 2 hafta var

Canım baska gruplarda okudum daha dün 28 de falan gecenler varmiş anladiğim ladariyla cok riskli degil gecici bisey

Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun dualarım seninle umarım hersey yoluna girer

Canım işallah 2 hafta sonra gittiğinde geçmiş olur sıkıntı sende kendini bu yönde motive et canım iyi düşün iyi olsun inşallah Allah yardımcın olsun

Canm.bence de gecicek ondan doktor amniyosenteze gerek görmemiş. Doktorlar tecrübeli oluyor daha neler goruyor 2 hafta sonra guzel sonucunu alicaksin insallah.

Çok saol cnm inş güzel haberler verebilirim.
Insan kafaya takiyor dedigin gibi küçük ihtimal bile olsa ondan benim hic detayliya girmek icimden gelmiyor hep bir korku var o gün nasil gecicek bilmiyorum.hem guzel gecse de detayli hicbir seyin garantisi yok ki canm sarkici özgünün cocugunun her testi normal cikmis bir dogmus down sendromlu. Bizim bir tanidiga down sendromlu dediler 9 ay cocuk dogdu gayet saglikli. Yani diyecegim o Allahin dediği olur. Biz sadece dua edip beklicez. Allah hic kimseyi evladiyla sinamasin inşallah acılarını gostermesin. Sag salim.kucagimiza almayi nasip etsin

Amin cnm inş sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza. Dediklerine katılıyorum. Benim bir arkadaşın da tüm testleri normal çıktı ama çocuğu down sendromlu doğdu. Zaten tarama testi diye sürekli belirtiyorlar. %70-80 doğruluk payı veriyorlar. Hatta uzunca bunu belirten kağıt imzalattılar detaylıya girmeden.

20+1 takvim ekli bende eklemistim

Kuzum benim içini ferah tut onlar rabbime emanet inşallah hiç bir sıkıntısı olmadan sağlıkla gelecek inşallah

Canım benim öyle diyip turp gibi doğan bebişler gördük içini ferah tut bir çok anneye böyle diyip Doğumda sağlıkla kucaklarına alıyorlar bazen %100 inanmamak lazım diye düşünüyorum Allah’a emanet et yeter biliyorum insan kafasına takıyor ister istemez evlat sonuçta rabbim hakkında hayırlısını versin canım Allah çocuklarımıza sağlık şifa versin

ALLAHIM Yardımcınız olsun cnm herşey çok güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…