- 13 Temmuz 2017
- 244
- 419
- 53
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.961
İnş cnm hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.Canım benim öyle diyip turp gibi doğan bebişler gördük içini ferah tut bir çok anneye böyle diyip Doğumda sağlıkla kucaklarına alıyorlar bazen %100 inanmamak lazım diye düşünüyorum Allah’a emanet et yeter biliyorum insan kafasına takıyor ister istemez evlat sonuçta rabbim hakkında hayırlısını versin canım Allah çocuklarımıza sağlık şifa versin
kızlar merhaba bizim morallerimiz çok bozuk . şimdiye kadar olan sürecimizi hep buraya yazıyordum ama bu sefer biraz çekinerek yazıyorum .. son doktor kontrolümüz pek iyi geçmedi bir haftadır hastane hastane , doktor doktor gezdik . konuyu şuan anlatmak istemiyorum ama bebeğimizin sağlığı ile ilgili . bütün doktorlar takip önerdi . cuma günü kontrolümüz var nolur dua edin yavrumuzun sağlığı için
Kızlar içinizi ferah tutun benım çevremde çok oldu hepsıde çok şukur sağlıklı inş sizde güzel haberler alıcaksınız dualarımız sızınleAynen cnm bizim moraller de çok bozuk. Ayrıntılıda dedi altüst olduk. Nifty yaptırdım her ihtimale karşı. Amniyosenteze gerek yok riskli falan dedi. Burda arkadaşlar heyecala detaylıyı beklediği için yazıp moral bozmak istemedim. Rabbim şifalar versin inş.
Detaylıda beyninde koroid pleksus kisti var dendi. Başka hiçbir sıkıntısı yok. Tek başına bişey ifade etmiyormuş. Başka bi sıkıntı olsa amniyosentez önercektim ama şu an takip etcez dedi. İstersen nifty yaptırabilirsin dedi. Tabi insanın içinde şüphe uyanıyor. Keşke diyorum 8. Haftadan sonra yaptırsaymışım. Hem çok pahalı, hemde zor hamile kaldım diye kötü ihtimalleri düşünmek istemedim. Drum gayet pozitifti bi dahaki gelmene çok büyük ihtimal geçicek dedi ama gel de bana sor içim içimi yiyor zaman geçmiyor. Daha sonuca 2 hafta var
Canım ayrıntılı kağıda baktım . Koroid Pleksüs kist 5.3 mm Yazıyor.İnş cnm hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
Yani canım bebeğinin başka organlarında falan sorun yok değilmi. Neden kötü düşünüyorsun. Şimdi araştırdım önemsenmeyecek birşey. Bizimkinin diğer organlarında herhangi bir sorun yok . Kafana takacağın da birşey yok. Ben araştırma gereği bile duymadım sen de de olduğunu görene kadar.İnş cnm hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
Amin cnm teşekkürlerKızlar içinizi ferah tutun benım çevremde çok oldu hepsıde çok şukur sağlıklı inş sizde güzel haberler alıcaksınız dualarımız sızınle
Günaydın cnm:) ya benim kist iki taraflı sanırsam biletaral diyordu. Aslında dr da pozitifti fakat ben evde araştırdıkça heralde kuruyorum kafamda. Ama sen de böyle deyince rahatladım. İnş hiç bi sıkıntı çıkmayacak. Benim dr da aynen başka bulgu olmadığında amniyosentez önermiyoz dedi.Canım günaydın :) Dün benimde ayrıntılı ultrasyonum vardı:) Benimkininde beyninde kst var. Sağ tarafta. Aynı şeyi banada söyledi tek başına yeterl, değil dedi. Elini açabiliyor dedi. Birde kalbinde beyaz nokta 1 tane olması gerekirken 2 tane dedi. Ona da eko önerdi. Ben Açıkcası hiç kötü düşünmedim. Geçici şeyler olduğunu söyledi.
Benimkinde ölçüm yok biletaral diyor o da iki taraflı demek sanırımCanım ayrıntılı kağıda baktım . Koroid Pleksüs kist 5.3 mm Yazıyor.
Başka bir sorun görmedi. Cnm allah kısmet ederse brnim ilk çocuğum olcak. Geçen yıl 1 düşük yaptım ve 1 yıl hamile kalamadım. Ondan biraz hassasım sanırım. Ufacık bişeyi kafama takıyorum. Yoksa dediğin gibi çok mühim gözükmüyor.inş geçecek.Yani canım bebeğinin başka organlarında falan sorun yok değilmi. Neden kötü düşünüyorsun. Şimdi araştırdım önemsenmeyecek birşey. Bizimkinin diğer organlarında herhangi bir sorun yok . Kafana takacağın da birşey yok. Ben araştırma gereği bile duymadım sen de de olduğunu görene kadar.
Aynen eğer ciddi birşey olsa direk önerir zaten. Tek yada iki taraflı farketmiyormuş canım sonuçta var. Korkacak bişey de değil. Diğer kontrolünde geçmese bile önemli değil. İçini ferah tut. Bak bide bana kalbi için eko önerdi . Yine oda tek başına yeterli birşey değilmiş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben ondan da bişey çıkacağını düşünmüyorum. Kuzucuğum gayet hareketlydi takla atmaya çalışıyordu karnım daGünaydın cnm:) ya benim kist iki taraflı sanırsam biletaral diyordu. Aslında dr da pozitifti fakat ben evde araştırdıkça heralde kuruyorum kafamda. Ama sen de böyle deyince rahatladım. İnş hiç bi sıkıntı çıkmayacak. Benim dr da aynen başka bulgu olmadığında amniyosentez önermiyoz dedi.
Canım çok iyi anlıyorum seni . Benimde ilk bebeğim 1.5 yıl sonra olmuştu. Elbette tedirgin olursun ama hamilelğini kabusa çevirme.Başka bir sorun görmedi. Cnm allah kısmet ederse brnim ilk çocuğum olcak. Geçen yıl 1 düşük yaptım ve 1 yıl hamile kalamadım. Ondan biraz hassasım sanırım. Ufacık bişeyi kafama takıyorum. Yoksa dediğin gibi çok mühim gözükmüyor.inş geçecek.
Maşallah cnm ona:) moral verdin bana valla çok sağolAynen eğer ciddi birşey olsa direk önerir zaten. Tek yada iki taraflı farketmiyormuş canım sonuçta var. Korkacak bişey de değil. Diğer kontrolünde geçmese bile önemli değil. İçini ferah tut. Bak bide bana kalbi için eko önerdi . Yine oda tek başına yeterli birşey değilmiş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben ondan da bişey çıkacağını düşünmüyorum. Kuzucuğum gayet hareketlydi takla atmaya çalışıyordu karnım daİnanıyorum Allah'ın İzniyle sağlıklı :)
Canım yine haberleşiriz. ben bugün sonuçlarımı göstermeye gideceğim . Bakalım o ne diyecek.Maşallah cnm ona:) moral verdin bana valla çok sağol
Tamam cnm güzel haberlerini bekliyorum.Canım yine haberleşiriz. ben bugün sonuçlarımı göstermeye gideceğim . Bakalım o ne diyecek.
Merhaba cnm inş sağlıcakla kavuşursun yavrularınaMerhabalar bende şubat annesi olacağım :) takvim martı gösterse de tek yumurta ikizlerime hamileyim tek kesede olduğu için doktor en fazla 36. Haftaya kadar bekleyeceğini söyledi inşallah o haftaları görürüm
Amin inşallah :) hepimiz sağlıcakla kavuşuruz yavrularımızaMerhaba cnm inş sağlıcakla kavuşursun yavrularına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?