2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İnş cnm hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.

Kızlar içinizi ferah tutun benım çevremde çok oldu hepsıde çok şukur sağlıklı inş sizde güzel haberler alıcaksınız dualarımız sızınle

Canım günaydın :) Dün benimde ayrıntılı ultrasyonum vardı:) Benimkininde beyninde kst var. Sağ tarafta. Aynı şeyi banada söyledi tek başına yeterl, değil dedi. Elini açabiliyor dedi. Birde kalbinde beyaz nokta 1 tane olması gerekirken 2 tane dedi. Ona da eko önerdi. Ben Açıkcası hiç kötü düşünmedim. Geçici şeyler olduğunu söyledi.

İnş cnm hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
Yani canım bebeğinin başka organlarında falan sorun yok değilmi. Neden kötü düşünüyorsun. Şimdi araştırdım önemsenmeyecek birşey. Bizimkinin diğer organlarında herhangi bir sorun yok . Kafana takacağın da birşey yok. Ben araştırma gereği bile duymadım sen de de olduğunu görene kadar.

Günaydın cnm:) ya benim kist iki taraflı sanırsam biletaral diyordu. Aslında dr da pozitifti fakat ben evde araştırdıkça heralde kuruyorum kafamda. Ama sen de böyle deyince rahatladım. İnş hiç bi sıkıntı çıkmayacak. Benim dr da aynen başka bulgu olmadığında amniyosentez önermiyoz dedi.

Başka bir sorun görmedi. Cnm allah kısmet ederse brnim ilk çocuğum olcak. Geçen yıl 1 düşük yaptım ve 1 yıl hamile kalamadım. Ondan biraz hassasım sanırım. Ufacık bişeyi kafama takıyorum. Yoksa dediğin gibi çok mühim gözükmüyor.inş geçecek.

Aynen eğer ciddi birşey olsa direk önerir zaten. Tek yada iki taraflı farketmiyormuş canım sonuçta var. Korkacak bişey de değil. Diğer kontrolünde geçmese bile önemli değil. İçini ferah tut. Bak bide bana kalbi için eko önerdi . Yine oda tek başına yeterli birşey değilmiş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben ondan da bişey çıkacağını düşünmüyorum. Kuzucuğum gayet hareketlydi takla atmaya çalışıyordu karnım da İnanıyorum Allah'ın İzniyle sağlıklı :)

Canım çok iyi anlıyorum seni . Benimde ilk bebeğim 1.5 yıl sonra olmuştu. Elbette tedirgin olursun ama hamilelğini kabusa çevirme.

Maşallah cnm ona:) moral verdin bana valla çok sağol

Günaydın güzel anneler :) Rabbim yüreğimize ferahlık versinn bol bol dua edip kuran okuyun kızlar ALLAH’a tevekkül ettikçe yüreğiniz ferahlıcak.Detaylı ultrason öncesi bende biraz stres yaptım o gece çok huzursuz bi uyku geçirdim ama çok şükür iyiyiz ikimiz dekendi sağlıkla ilgili bi problemim var ama herşey güzel çıktı çok şükür.Bol bol ayetel kürsi okuyun.Hepimizin canlarıönce Allah’a sonra bize emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…