2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhabalar bende şubat annesi olacağım :) takvim martı gösterse de tek yumurta ikizlerime hamileyim tek kesede olduğu için doktor en fazla 36. Haftaya kadar bekleyeceğini söyledi inşallah o haftaları görürüm
Hayırlı olsun ikizlerin iyi düşün cnm erken dogup cok saglıklı oluyorlar inan

20+1 takvim ekli bende eklemistim

Geçen gün baktığımda yoktu takvimin de ondan sordum kaçsın diye. Neyse, takvimde veriyor ya ölçüleri ben hep ona bakıyorum kıyas için:)

Böyle pozitif bakınca insanın da içi rahat oluyor. Sağ salim gelir tüm bebeklerimiz inşallah.

Merhabalar bende şubat annesi olacağım :) takvim martı gösterse de tek yumurta ikizlerime hamileyim tek kesede olduğu için doktor en fazla 36. Haftaya kadar bekleyeceğini söyledi inşallah o haftaları görürüm

Hoşgeldin :) hayırlı olsun ikizlerin:))

Cnm ben özelde yaptırıyorum.3 ekimde 110 tl demişti biz randevu alırken.ama zam gelince herşeye muayene üceti 60 iken 80 oldu.buna da zam gelmiştir mutlaka
yine diğerlerine göre uygunmuş senin canım 400 500e yaptıran bile var bu yüzden gözüm korktu biraz devlettemi yaptırsam acaba dedim hangi hastaneyi aradın sen bende şimdiden randevu alayım avrupa yakasındamı ben esenler tarafındayım

Detaylı ultrason için malesef devlette randevu bulamadım Birkaç özel hastane araştırım, 250 liraya buldum bir yer, oraya yaptıracağım sanırım. Fakat araştırdığım özellerdeki doktorların hepsi radyolog. Sanırım periantolog daha iyimiş ama onların da ücretleri yüksek. Sizler kime yaptırınız kızlar?

Kızlar ya benim göğüslerim çok hassas özellikle göğüs uçlarım dokunmaya gelmiyor hamileliğimin başından beri hassastı şimdi iyice acımaya başladı ilk gebeliğimde böyle bişe yaşamamıştım nasıl geçer acaba bi fikriniz var mı şuan çocuk emzirmek durumunda olsam emziremem yani o derece acıyor ikinci gebeliği olan anneler anlar nasıl bir acı olduğunu ne yapacam ben böyle

Kızlar detaylı ultrason için perinatoloji uzmanına gidin.Bi kere olan bişey iyi doktora gitmenizi öneririm.Bende perinatoloji uzmanına gittim liv hospital Ali Ergün
Katiliyorum benim.doktorum perinatolojiyi kabul ediyorum sadece radyolojiyi kabul.etmiyorm dedi. Oyuzden perinatoh aradim haftaya benmde ayrintili var ins iyi gecer

Benim ikili test sonucum 3 hafta oldu çıkmadı hala Adanada yaşıyorum ama o sıralar Ankaradaydım ve Atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım. 10-15 gün dediler bir de bana. Orda yaşayıp yaptıran var mı hiç arkadaşlar?

Canım Adana'da hangi doktora gidiyorsun bende 1 ay kadar Adanaya gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…