- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.001
Belirli doktor bulamadım hala. Marsa hastanesi bize yakın ulaşım olarak rahat gidip gelebiliyorum. Doktorları da ıyi aslında ama dogumu orda yapmayı düşünmüyorum. Güzelyalı hastanesi yasemin likit duydum. Arkadaşım da orda doğum yaptı. Hastaneden ve doktordan çok memnundu çok övdü. 6.aydan sonra oraya gidip orda da yapabilirim dogumuCanım Adana'da hangi doktora gidiyorsun bende 1 ay kadar Adanaya gidebilirim
Valla esim subatta askere giderse ben bile Adanada yapabilirim doğumu iyi sana sorarım canım tecrübelerini benimlede paylaşırsın sen ne tarafta oturuyorsun kaynanamlar yüzüncüyil da oturuyorlar pek bilmiyorum bende orayıBelirli doktor bulamadım hala. Marsa hastanesi bize yakın ulaşım olarak rahat gidip gelebiliyorum. Doktorları da ıyi aslında ama dogumu orda yapmayı düşünmüyorum. Güzelyalı hastanesi yasemin likit duydum. Arkadaşım da orda doğum yaptı. Hastaneden ve doktordan çok memnundu çok övdü. 6.aydan sonra oraya gidip orda da yapabilirim dogumu
Detaylı ultrason için malesef devlette randevu bulamadımBirkaç özel hastane araştırım, 250 liraya buldum bir yer, oraya yaptıracağım sanırım. Fakat araştırdığım özellerdeki doktorların hepsi radyolog. Sanırım periantolog daha iyimiş ama onların da ücretleri yüksek. Sizler kime yaptırınız kızlar?
Kızlar ya benim göğüslerim çok hassas özellikle göğüs uçlarım dokunmaya gelmiyor hamileliğimin başından beri hassastı şimdi iyice acımaya başladı ilk gebeliğimde böyle bişe yaşamamıştım nasıl geçer acaba bi fikriniz var mı şan çocuk emzirmek durumunda olsam emziremem yani o derece acıyor ikinci gebeliği olan anneler anlar nasıl bir acı olduğunu ne yapacam ben böyle
bursa da hangi hastaneye gidiyorsun canm,benim ailem orda iki kadın doğumcu var kara listemde biri Nigar güler diğeri Nazmiye şentürk ikisi de hayat hastanesindeBen Bursa'dayım canım özel gittiğim hastanede yaptiriyorum
Valla ben ceylan hastanesinde Sibel Akesene gidiyorum cok memnunum yine ayni hastanede pinar türk var onada iyi diyorlar arkadasim osmangazi tipta Ayse diye birine gidiyor o da iyi dedi. Eltim de Medicanada Volkan Aksakal'a gidiyordu orasi biraz fazla pahalı ama memnunmus. Buraya gelirsen benim doktoru siddetle tavsiye ederim kime önerdiysem dua ediyor. Ablamda miom vardi herkes kanser dedi ameliyat etmedi benim doktor sıkıntı yok dedi ameliyat oldu sağlığına kavuştu. Ailecek gidiyoruz yanibursa da hangi hastaneye gidiyorsun canm,benim ailem orda iki kadın doğumcu var kara listemde biri Nigar güler diğeri Nazmiye şentürk ikisi de hayat hastanesinde
eşim izin verse orda doğum yapmayı isterim ama malesef mümkün değil gibi.Senin doktor listen hep iyiymiş canm yeğenim de polikistik var söylediğin doktorları not alayım bi görünsünValla ben ceylan hastanesinde Sibel Akesene gidiyorum cok memnunum yine ayni hastanede pinar türk var onada iyi diyorlar arkadasim osmangazi tipta Ayse diye birine gidiyor o da iyi dedi. Eltim de Medicanada Volkan Aksakal'a gidiyordu orasi biraz fazla pahalı ama memnunmus. Buraya gelirsen benim doktoru siddetle tavsiye ederim kime önerdiysem dua ediyor. Ablamda miom vardi herkes kanser dedi ameliyat etmedi benim doktor sıkıntı yok dedi ameliyat oldu sağlığına kavuştu. Ailecek gidiyoruz yani
Aynen canim polikistik icin Ziya Çetin'i de ekle listeye özel muayenesi var biraz aksiymis sadece.Gelirsende buralara görüşmek isterim seninledeeşim izin verse orda doğum yapmayı isterim ama malesef mümkün değil gibi.Senin doktor listen hep iyiymiş canm yeğenim de polikistik var söylediğin doktorları not alayım bi görünsün
ay canm bende görüşmek isterdim ama artık bursa uzun bir süre hayal olacak 3 çocuklu bir hatun oluyorum 11 saat sürüyor bulunduğum yerle arasıAynen canim polikistik icin Ziya Çetin'i de ekle listeye özel muayenesi var biraz aksiymis sadece.Gelirsende buralara görüşmek isterim seninlede
Dogru diyorsun 3 cocukla zor olur yolculuk. 11 saat az degilmis .Nilufer Besevlerdeyim bende canimay canm bende görüşmek isterdim ama artık bursa uzun bir süre hayal olacak 3 çocuklu bir hatun oluyorum 11 saat sürüyor bulunduğum yerle arasıAnnemler yıldırım da sen nerdesin
Ayy cok teşekkür ederim ben boysa minyon olacak galiba demistim o zaman boyu gayet iyi oluyor dimi ölçüm kagidina bi tekrar bakiym ben
Kızlar ya benim göğüslerim çok hassas özellikle göğüs uçlarım dokunmaya gelmiyor hamileliğimin başından beri hassastı şimdi iyice acımaya başladı ilk gebeliğimde böyle bişe yaşamamıştım nasıl geçer acaba bi fikriniz var mı şuan çocuk emzirmek durumunda olsam emziremem yani o derece acıyor ikinci gebeliği olan anneler anlar nasıl bir acı olduğunu ne yapacam ben böyle
Ay geçen babam köyden alıp gelmişti ayva bilseydim atmazdım çekirdekleriniBen doktorumla doğum paketi anlaştım, hastane doktoru değil muayenehanede bakıyor, anlaşmalı kurumlarda doğum yaptırıyor. Ayrıntılı ücreti ne kadar hiç fikrim yok. Radyoloji uzmanı muayenehaneye gelip orda yapıyor. Benim için radyoloji uzmanı yeterli, ilk kızımda da öyle yapılmıştı.
Ayva çıkınca ayva çekirdeği-gül suyu kremini en yap canım. İlk kızımda kullanmıştım lansinoh ile birlikte ve kurtarıcım olmuştu.
Kız yeminle şuan doğursam mümkünatı yok emziremem o derece yani inşallah doğuma kadar geçer ya yoksa yandık ki ne yandıkCanim femur bacak kemigi uzunlugu, onu 7 ile carparak bebegin ortalama boyunu hesapliyorlar. Seninki 22mm idi yanilmiyorsam yani 2.2 cm 7 ile carpinca da 15.4 cm ediyor ortalama boyu.
Adasim ayni beni anlatmissin. Ilk bebegimde 6 ay cektim meme basi agrisinu, dogum falan halt etmis yaninda dedim. Simdi de gebeligimin basindan beri meme basi hassasiyetim var. Acayip sizliyor. Ben de diyorum dogursam mumkunati yok emziremem bu sekilde. Insaallah gebelik ilerledikce gecer de rahatlariz.
benimde öyle dokunamıyorum canm doğum zamanı geçer inşKız yeminle şuan doğursam mümkünatı yok emziremem o derece yani inşallah doğuma kadar geçer ya yoksa yandık ki ne yandık
Canim ben pazartesi devlette yaptırdım :)Kızlar detaylı ultrasonu kaça yaptırdınız devlette yaptıran varmı özelde nekadar
Canım devlette yaptırmak istersen randevusuz sabah erken gitmen lazim o şekilde yaptirabilirsin ben pazartesi için randevu alamadim sabah erken gittim yaptırdımDetaylı ultrason için malesef devlette randevu bulamadımBirkaç özel hastane araştırım, 250 liraya buldum bir yer, oraya yaptıracağım sanırım. Fakat araştırdığım özellerdeki doktorların hepsi radyolog. Sanırım periantolog daha iyimiş ama onların da ücretleri yüksek. Sizler kime yaptırınız kızlar?
Geçmiş olsun canim inşallah gecer doğuma kadar çok zor o şekilde emzirmek ağlayarak emzirdigimi hatırlıyorum kuzumuKızlar ya benim göğüslerim çok hassas özellikle göğüs uçlarım dokunmaya gelmiyor hamileliğimin başından beri hassastı şimdi iyice acımaya başladı ilk gebeliğimde böyle bişe yaşamamıştım nasıl geçer acaba bi fikriniz var mı şuan çocuk emzirmek durumunda olsam emziremem yani o derece acıyor ikinci gebeliği olan anneler anlar nasıl bir acı olduğunu ne yapacam ben böyle
Orası ne kadar diyor doğumu canimBelirli doktor bulamadım hala. Marsa hastanesi bize yakın ulaşım olarak rahat gidip gelebiliyorum. Doktorları da ıyi aslında ama dogumu orda yapmayı düşünmüyorum. Güzelyalı hastanesi yasemin likit duydum. Arkadaşım da orda doğum yaptı. Hastaneden ve doktordan çok memnundu çok övdü. 6.aydan sonra oraya gidip orda da yapabilirim dogumu
Kız yeminle şuan doğursam mümkünatı yok emziremem o derece yani inşallah doğuma kadar geçer ya yoksa yandık ki ne yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?