2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
benimde öyle dokunamıyorum canm doğum zamanı geçer inş
İnşallah canım ya yoksa emzirmek çok zor olacak

Geçmiş olsun canim inşallah gecer doğuma kadar çok zor o şekilde emzirmek ağlayarak emzirdigimi hatırlıyorum kuzumu
Sağol canım bende oğlumda emzirirken bi hafta çektim o acıyı emziresim gelmiyordu canımın acısına inşallah geçer yoksa çok zor olacak

Aynen canım benim oğlumda ben çekip bırakmak istedikçe daha da tutuyordu ağzında acıdan ağladığımı bilirim yani inşallah geçer daha şimdiden böyleyse yandım valla

Günaydınn kızlar:) Kuzeyguneyy Canım ben 32haftadan sonra lansiyoh sürmüştüm . Biraz rahatlamıştı. Benimkide hassas ama okadar değil. Bide bizimki memeyle oynarak uyuyo ozman biraz canım acıyo.
Canım lansinoh emzirirken kullanmıştım ama çok sık emdiğinden hiç anlamamıştım o an fayda etti mi etmedi mi olmazsa alayım bari bulunsun nasıl olsa lazım olacak yine :)) sen ne yaptın kestin mi memeden

Süper canım:) bende sana naptın diye sormak için girmiştim. Teşekkürler güzel haberlerin için:)

Meme icin özel kremler varmış canım onlardan alıp sursen belki işe yarar canım benimde agriyor ama seninki kadar degil ben vucuduma sürdüğüm kakao yağlı vazelin sürüyorum sabah aksam nemli tuttuğu icin rahatlatiyor

Canım lansinoh emzirirken kullanmıştım ama çok sık emdiğinden hiç anlamamıştım o an fayda etti mi etmedi mi olmazsa alayım bari bulunsun nasıl olsa lazım olacak yine :)) sen ne yaptın kestin mi memeden
Canım sadece emmio. Onun dışında sürekli eli memede oynamak istiyor uyurken zaten memeyle oynuo. Koklamaya devam edio. Buna kesmek denirse kestim

Günaydın kızlar geçenlerde yeni Doğum yapan arkadaşım meme ucu acısı için tereyağ önerdi bana ilaçdan daha iyi geliyor dedi.İsterseniz ilaçdan önce bi deneyin hem doğal hem ucuz bi kere denemekten bişey kaybetmezsiniz :) benim şuanda bi göğüs ağrım YÖK ama bende Doğumdan bi hafta önce başlıcam tereyağ sürmeye inşaallah

Lansinoh ve mustela kullanmistim kizimda, sonra garmastan miydi neydi onu kullandim ama gecirmemisti. Aslinda bir ay sonra falan baslasam meme basi kremine iyi olacak dedigin gibi. Belki o zaman faydasini gorurum.

Ben valilik tarafındayım canım. Şehir hastanesi de yeni yapıldı devlet hastanesi. Yüzüncü yıldan belediye otobüsleri geçiyor oraya. Özel dersen de güzelyalı hastanesinden de geçiyor. Ulaşım çok zor olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…