- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.041
Fiyatlarida uygunmuş canımArkadaşım geçen sene 1700e yapmış dogumu. Muayene ücreti de 80 tl dedi. Şimdi 2000 falan olmuştur. Normal ve sezeryan aynı para dedi
Aynen. İstanbula göre bedavaFiyatlarida uygunmuş canım
AhahahahahhhCanım sadece emmio. Onun dışında sürekli eli memede oynamak istiyor uyurken zaten memeyle oynuo. Koklamaya devam edio. Buna kesmek denirse kestim
Yaa çok sevindim sağlıkla gelsin prenses inşallah20 hafta sonunda cinsiyetimizi öğrendik bizimde kalbimiz pes pembe kızımız olucak inşallah
Ayrıntılı ultarasona girdik az önce kızım çok nazlı yüzünü dönmedi çikolata yedim meyve suyu içtim bekliyorum belki döner tekrar görürüm diye..
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Hastaneye gittim bugün. Doktor ultrasonda her şeyin iyi göründüğünü söyledi bende detaylı ultrason istemediğimi söyleyince hemen not düştü. Bir şey olursa doğumda doktor mesul değil gibi. Çok sinirlendim, zaten hamile ve hassas durumdayız insanın aklına kurt düşürüyor. Anlaşmalı hastanesi varmış VS. İndirim ile 300 TL oluyormuş dedi. Eve gelip aradık hastaneyi doktorun ismini vermeden normal insana da indirimli fiyatı 300 TL dedi hastane. Yani doktorlar bizi bazı konularda kandırıyor kızlar kusura bakmayın. Ben zaten takıntılı bir insanım düşünüp durucam şimdi ya bebeğimde bir şey varsa diye.Önceden böyle bir çekim yoktu şimdi mecburi oldu. Kanuni Sultan Süleyman devlet hastanesini aradım ve normal ultrasona girmeniz gerekiyor önce bebeğinize Allah korusun sakat durumu gözlenirse detaylı ultrason oluyor dendi. Ben yaptırmak istemiyorum eşimi de ikna edersem yaptırmayacağım kızlar
Kizlar benim mememde hic hassasiyet yok sadece kenarlari koyu. Siz boyle diyince hassas ya fa süt geliyor diye acaba benim gene mi sütum az olucak diye korkmaya basladim. Ilk oğlum da azdi yetmemisti mamada veriyordum sütle. Baslarda boyle hassas olmayip sütü çok olan oldu mu acaba
Canım bu rutin bir test . Öyle birşey görünürse girebilirsiniz diye birşey değil. Özele para vermem diyorsan devlet hastanesine geç olmadan randevunu al . Önce zaten doktorla görüşmen lazım seni yönlendirmesi için . Ayrıntılı ultrasyon önemli birşey. Riske atmamanı öneririm.Hastaneye gittim bugün. Doktor ultrasonda her şeyin iyi göründüğünü söyledi bende detaylı ultrason istemediğimi söyleyince hemen not düştü. Bir şey olursa doğumda doktor mesul değil gibi. Çok sinirlendim, zaten hamile ve hassas durumdayız insanın aklına kurt düşürüyor. Anlaşmalı hastanesi varmış VS. İndirim ile 300 TL oluyormuş dedi. Eve gelip aradık hastaneyi doktorun ismini vermeden normal insana da indirimli fiyatı 300 TL dedi hastane. Yani doktorlar bizi bazı konularda kandırıyor kızlar kusura bakmayın. Ben zaten takıntılı bir insanım düşünüp durucam şimdi ya bebeğimde bir şey varsa diye.Önceden böyle bir çekim yoktu şimdi mecburi oldu. Kanuni Sultan Süleyman devlet hastanesini aradım ve normal ultrasona girmeniz gerekiyor önce bebeğinize Allah korusun sakat durumu gözlenirse detaylı ultrason oluyor dendi. Ben yaptırmak istemiyorum eşimi de ikna edersem yaptırmayacağım kızlar
Gözün aydın canım senin adina cok memnun oldum Allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin20 hafta sonunda cinsiyetimizi öğrendik bizimde kalbimiz pes pembe kızımız olucak inşallah
Ayrıntılı ultarasona girdik az önce kızım çok nazlı yüzünü dönmedi çikolata yedim meyve suyu içtim bekliyorum belki döner tekrar görürüm diye..
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
şimdi ne desem diğer tecrübeli anneler ne der bilmiyorum ama benim tecrübem şöyle. kızıma oda yapmamıştık evdeki bir dolabı boşaltıp eşyalarını koyduk. birde beşik aldık yatagın yanına. ve dünyanın en rhat şeyiydi. çünkü gece o kadar çok uyanıyorlar ki gün geçtikçe enerjin bitiyor. kızım 3,5 yaşında ve odasını ayıralı 4-5 ay oldu. 2 yaşına kadar diş sürecinde çok sık uyanıp ağladı başka odada yatsa nası başederdim bilmiyorum. ama ilk kez anne oluyosun hevesleniyosun yerin evin ve bütçen müsaitse bilemem. ama ben iyi ki şuan bebek odası almamışım dıyorum. 3 yasından sonra oda yaptık büyük bir gardrop büyük yatak oyuncaklarla dolu rahat oyun oynayabileceği bi odası var. gereksiz şeylerle doldurma bir beşik bir dolap yeterli bence çocuga odasında oyun oynaycagı alan kalsın mobılyalar yasyacagına o yasasınArkadaşlar merhaba az sonra bebek odası için mobilya bakmaya gideceğiz ne önerirsiniz tecrübeli anneler nasıl bişey alalım hiçbir fikrim yok. Zaten bugün almayacagız ama begenirsek de belli olmaz :) önerilerinizi bekliyorum
Gözün aydın canım senin adina cok memnun oldum Allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin
Çok sağolun kızlar çok değişik bi duyguymuymuş bide 3D görüntülü yüzünüde döndü gördük eşime de kendime de benzettim Allah hepimize hayırla kavuşmayı nasip etsin inşallahYaa çok sevindim sağlıkla gelsin prenses inşallah
kızlar tedbir bizden takdir allahtan. allah korusun birşey çıkarsa doğum sonrası anında müdahele edilsin diye önceden planlama yapılıyor. belki riskli hem anne hem cocuk acısından ona gore daha buyuk bir hastaneye gider kontrol altında olursun. ben ikili test ve detaylı usg nın yapılması taraftarıyım her zaman . herkesin kendi kararı tabi.Hastaneye gittim bugün. Doktor ultrasonda her şeyin iyi göründüğünü söyledi bende detaylı ultrason istemediğimi söyleyince hemen not düştü. Bir şey olursa doğumda doktor mesul değil gibi. Çok sinirlendim, zaten hamile ve hassas durumdayız insanın aklına kurt düşürüyor. Anlaşmalı hastanesi varmış VS. İndirim ile 300 TL oluyormuş dedi. Eve gelip aradık hastaneyi doktorun ismini vermeden normal insana da indirimli fiyatı 300 TL dedi hastane. Yani doktorlar bizi bazı konularda kandırıyor kızlar kusura bakmayın. Ben zaten takıntılı bir insanım düşünüp durucam şimdi ya bebeğimde bir şey varsa diye.Önceden böyle bir çekim yoktu şimdi mecburi oldu. Kanuni Sultan Süleyman devlet hastanesini aradım ve normal ultrasona girmeniz gerekiyor önce bebeğinize Allah korusun sakat durumu gözlenirse detaylı ultrason oluyor dendi. Ben yaptırmak istemiyorum eşimi de ikna edersem yaptırmayacağım kızlar
Ay mSallah cnm ne guzel insaallah benimde çok olur. sütüm olsun cok istiyorum dediğin gibi tabikide saglik olsun mama takviye etsem de bir sey olmaz.Canim detayli ultrason cok cok onemli, Bence mutlaka yaptir. Ankara'da iyi perinatologlar 800-1000 lira fiyat cekiyorlar. Detayli ultrasonda bir cok tedavi edilebilen hastalik onceden belli olabiliyor. Ona gore anne karninda tedavi edilebilen ya da dogumda hemen mudahale edilmesi gereken durumlar olabiliyor. Ben mutlaka yaptirmani oneririm.
Cankm ilk kizimda hic olmamisti gogus hassasiyeti ya da sut gelmesi. Ama dogumdan sonra acayip sutum oldu. Her yatip kalktigimda ustum basim yatak sirilsiklam olurdu sutten, banyo yaparken fiskiye gibi sut fiskirirdi goguslerimden. O yuzden hic kafana takma. Guzel dusun guzel olsun. Mama vermen gerekirse de verirsin ne olacak. Dunyanin sonu degil ya.
Benimde ilk çocuk oda yapsam yerim var ama rahat olmaz diye bende besik düşünüyorum. yatak odam baya genişde buyuyen besik varmış cekmeceli falan ondan alalım diye düşünüyoruz ama gene kararsizim sen nasıl beşik almistinşimdi ne desem diğer tecrübeli anneler ne der bilmiyorum ama benim tecrübem şöyle. kızıma oda yapmamıştık evdeki bir dolabı boşaltıp eşyalarını koyduk. birde beşik aldık yatagın yanına. ve dünyanın en rhat şeyiydi. çünkü gece o kadar çok uyanıyorlar ki gün geçtikçe enerjin bitiyor. kızım 3,5 yaşında ve odasını ayıralı 4-5 ay oldu. 2 yaşına kadar diş sürecinde çok sık uyanıp ağladı başka odada yatsa nası başederdim bilmiyorum. ama ilk kez anne oluyosun hevesleniyosun yerin evin ve bütçen müsaitse bilemem. ama ben iyi ki şuan bebek odası almamışım dıyorum. 3 yasından sonra oda yaptık büyük bir gardrop büyük yatak oyuncaklarla dolu rahat oyun oynayabileceği bi odası var. gereksiz şeylerle doldurma bir beşik bir dolap yeterli bence çocuga odasında oyun oynaycagı alan kalsın mobılyalar yasyacagına o yasasın
Maşallah prensese ne güzel ikinizede benzemesi Verdi mi peki yüzünün resminiÇok sağolun kızlar çok değişik bi duyguymuymuş bide 3D görüntülü yüzünüde döndü gördük eşime de kendime de benzettim Allah hepimize hayırla kavuşmayı nasip etsin inşallah
canım o büyüyen beşikten sakın alma. büyüyen beşikler büyüdüğü zaman yatagı olmuyormus ıcındekı yenı yatak almak gerekıyormus. arkadasım soylemıstı. 2-3 yıl ıdare edebılecek hoşuna giden bişey al bence. ben ikeadan almıştım 400 tlydı ozmn. ikea sundvık modeli.park yatakta cok kullanıslı aslında ama bende goruntusunu sevmedıgım ıcın ıkea aldım. çocuk bebeklıkten cıkıp oyun cocugu olana kadar odanın anlamı yok . kızım şimdi odasına aşık. tavsiyem 2-3 yıl yatabileceği bir beşik al ve evdeki dolaplardan yada cekmecelerden birini kullan. 4-5 cekmecelı bı sıfonyer ıdare eder. ben tek kapaklı 40 cm eninde bir dolaba yerleştirmiştim 7-8 rafı vardı . 3 sene kullandımBenimde ilk çocuk oda yapsam yerim var ama rahat olmaz diye bende besik düşünüyorum. yatak odam baya genişde buyuyen besik varmış cekmeceli falan ondan alalım diye düşünüyoruz ama gene kararsizim sen nasıl beşik almistin
Tavsiyen icin cok teşekkür ederim alışverişe çıkınca bu dediklerini dikkate alicam canım iyi oldu tecrübeli bir anneden tavsiye almakcanım o büyüyen beşikten sakın alma. büyüyen beşikler büyüdüğü zaman yatagı olmuyormus ıcındekı yenı yatak almak gerekıyormus. arkadasım soylemıstı. 2-3 yıl ıdare edebılecek hoşuna giden bişey al bence. ben ikeadan almıştım 400 tlydı ozmn. ikea sundvık modeli.park yatakta cok kullanıslı aslında ama bende goruntusunu sevmedıgım ıcın ıkea aldım. çocuk bebeklıkten cıkıp oyun cocugu olana kadar odanın anlamı yok . kızım şimdi odasına aşık. tavsiyem 2-3 yıl yatabileceği bir beşik al ve evdeki dolaplardan yada cekmecelerden birini kullan. 4-5 cekmecelı bı sıfonyer ıdare eder. ben tek kapaklı 40 cm eninde bir dolaba yerleştirmiştim 7-8 rafı vardı . 3 sene kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?