- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.081
Maşallah canım orası doğru tabii ama olsun biz duadır yeme içmedir elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işteAfiyet olsun canım ben de çok severim ayva:) Evet peygamberimiz 'hamile kadın ayva yesin' içerikli bir şey demiş diye ben de duymuştum. Her anneye evladı zaten güzel gelir de, arada 'bak yediğim ayvalar boşa gitmemiş' diyorum kızıma bakıp bakıp
Bende ayva ve kavun duydum canım hem güzel yüzlü hemde güzel huylu olmasi icinSağolasın canım bide bu arada ben bütün marketleri araya taraya geçen hafta ayva buldum çıkmaya başlamış tek tükte olsa hadis var bebeğin yüzü güzel olsun isteyen ayva yesin diye
Bende ayva ve kavun duydum canım hem güzel yüzlü hemde güzel huylu olmasi icin
Ben ilk bebeğim doğmadan odasını yapmıştık birde ilk zamanlar için yatak odamda küçük beşiği vardı onu kullandım. Kendi odasındaki ise büyüyen beşik ben hala büyük kısmına geçmedim onun için birşey diyemem ama yatağın kenarında olan boş kısımda kızımın bezini alıyorum ve çekmecelerinde bezi ıslak mendili oluyor ben çok rahat kullanıyorum hatta arka kısmında üsten açılan bir kısım var orayı depo olarak kullanıyorum. Açıkcası şuana kadar memnunun kızım 2 yaşında bebek odası geniş olduğu için oyununu da odasında oynuyor. Şimdi oğlum olacak inş. Büyüyen beşiği açmadan erkek için kullanmayı düşünüyorum kızımın odasına montessori yataklardan almayı düşünüyorum kendi yatıp kendi kalksın düşme derdi olmasın diyeDoğrudur canım bakıcam artık hangisi içime sinerse
Bizim köyde ağaçta çıkmaya başlamış ayırırım artık çekirdeklerini geçen sene çok ayırmıştım krem kutusuna koyup su ekliyordum jel gibi oluyor yüzüme sürüyordum bu kış çatlaklar için kullanıcam göğüslerime de süreyim bari :))Canım ayva daha çıkmadı bile, bütün kış ye ye çekirdeklerini ayır :)) zateb 10-15 çekirdek yetiyor boş bir krem kutusuna koyarsın.
Hayırlı olsun canım kızın. Sağ salim kavuşursunuz inşallah.
Bende aynı sen gibi düşğnüyorum oda da müsait olunca zaten bir dolap şart beşik de o büyüyenlerin yanındaki çekmeceler hoşuma gitti sanırım öyle bir model alacağımBen ilk bebeğim doğmadan odasını yapmıştık birde ilk zamanlar için yatak odamda küçük beşiği vardı onu kullandım. Kendi odasındaki ise büyüyen beşik ben hala büyük kısmına geçmedim onun için birşey diyemem ama yatağın kenarında olan boş kısımda kızımın bezini alıyorum ve çekmecelerinde bezi ıslak mendili oluyor ben çok rahat kullanıyorum hatta arka kısmında üsten açılan bir kısım var orayı depo olarak kullanıyorum. Açıkcası şuana kadar memnunun kızım 2 yaşında bebek odası geniş olduğu için oyununu da odasında oynuyor. Şimdi oğlum olacak inş. Büyüyen beşiği açmadan erkek için kullanmayı düşünüyorum kızımın odasına montessori yataklardan almayı düşünüyorum kendi yatıp kendi kalksın düşme derdi olmasın diye
Canım biraz fazla yürüyünce benimde fazla oluyor normaldede fazla ama yürüyüşle veya is yapmayla artiyor doktor sıkıntı yok demistiYa arkadaşlar benim su gibi akıntım var böyle olan var mı ? Dün biraz mobilya bakmak için falan yürüdüm ondan olabilir mi 19.haftadayız haftaya çarşamba gideceğim doktora da içime bi kurt düştü
bende kendime dün özelden randevu aldım 400 tl detaylı için. sonra son bi kez zeynep kamile bakayım dedim. bi baktım son 1 randevu var özeli iptal ettim zeynep kamilde 8 ekimde detaylım var. ikiliyide orda yaptırmıstım. dr cok iyi . inşallah hayırlı haberler alırım.
çok yorulunca olabiliyor ama miktarı ne kadar acaba bi danışsan doktoruna yine de biz yanlış yönlendirmeyelimYa arkadaşlar benim su gibi akıntım var böyle olan var mı ? Dün biraz mobilya bakmak için falan yürüdüm ondan olabilir mi 19.haftadayız haftaya çarşamba gideceğim doktora da içime bi kurt düştü
Sabah baya çamaşırım falan ıslanmış bende korktum neden bu kadar oldu diye ilk defa oluyor bi kaç gün takip edeyim bende aslında bi uygulamada okudum bu hafta bişey akıntısı olabilir yazıyordu ismini unuttum daCanım biraz fazla yürüyünce benimde fazla oluyor normaldede fazla ama yürüyüşle veya is yapmayla artiyor doktor sıkıntı yok demisti
İlk defa oldu canım çamaşırım falan ıslaktı baya sabah kalkınca birkaç gün takip edeyim de çarşamba zaten gidicem o zaman sorarım çarşambaya kadar çok olursa beklemem giderimçok yorulunca olabiliyor ama miktarı ne kadar acaba bi danışsan doktoruna yine de biz yanlış yönlendirmeyelim
yanına alacagın beşik nasıl sepet tarzıysa onda 6 ay anca yatar tutup kalkmaya başladıgında 6 aylıkken tutar kalkar hoop cumburlop asagı düşer. o yüzden sepet beşik kısa kullanılıyor. büyüyen beşiğide pek tavsiye etmiyor kullananlar yanına alacağın beşiği 60*120 şeklinde parmaklıklı sade bişey alırsan 3 sene kullanırsın odasına da tek kişilik yatak alabilirsin 3 yasından sonra rahatça yatar.Haklısın aslında canım benim yanımda beşik olacak zaten de 1yaşına kadar falan kullanabilir onu büyüyen beşik alalım demiştik gardırop bide şifonyer alalım oda müsait geniş kendi dolabımda yer yok bi dolap olması mecbur zaten belki şifonyerden vazgeçebiliriz
daha önce bir kez zeynep kamil gebe polikliniğinde muayene olmuş olmak gerekıyor . yoksa alamıyosun ben ıkılı oncesı gıtmıstım ıkılıyıde orda yaptırdım. randevu almak cok zor . cok az randevu acıyorlar gunde 10 kez bakıyorum ınternetten . her gün en az 10-15 kez kontrol etmek gerek . ama su an 20. haftadaymıssın cok vaktın yok. ben daha 19 dayım .Canım Zeynep kamil'den detaylıya randevuyu nasıl aldın? Ben de özelden randevu aldım ama bulabilirsem devletten almaya çalışacağım..
Benim hep var canm su gibi akintidan progestan fitil kullaniyorum ben doktora bir ara sormustum önemli bir sey degil dedi sonra da onemsemedi musluk gibi cok gelirse o sıkıntıYa arkadaşlar benim su gibi akıntım var böyle olan var mı ? Dün biraz mobilya bakmak için falan yürüdüm ondan olabilir mi 19.haftadayız haftaya çarşamba gideceğim doktora da içime bi kurt düştü
O büyüyen beşikten kimse memnun değil neden se :) sepet beşiği ben almayacagım kayınvalidem istiyor büyügünü alacakmışyanına alacagın beşik nasıl sepet tarzıysa onda 6 ay anca yatar tutup kalkmaya başladıgında 6 aylıkken tutar kalkar hoop cumburlop asagı düşer. o yüzden sepet beşik kısa kullanılıyor. büyüyen beşiğide pek tavsiye etmiyor kullananlar yanına alacağın beşiği 60*120 şeklinde parmaklıklı sade bişey alırsan 3 sene kullanırsın odasına da tek kişilik yatak alabilirsin 3 yasından sonra rahatça yatar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?