2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah canım orası doğru tabii ama olsun biz duadır yeme içmedir elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte

Sağolasın canım bide bu arada ben bütün marketleri araya taraya geçen hafta ayva buldum çıkmaya başlamış tek tükte olsa hadis var bebeğin yüzü güzel olsun isteyen ayva yesin diye
Bende ayva ve kavun duydum canım hem güzel yüzlü hemde güzel huylu olmasi icin

Doğrudur canım bakıcam artık hangisi içime sinerse
Ben ilk bebeğim doğmadan odasını yapmıştık birde ilk zamanlar için yatak odamda küçük beşiği vardı onu kullandım. Kendi odasındaki ise büyüyen beşik ben hala büyük kısmına geçmedim onun için birşey diyemem ama yatağın kenarında olan boş kısımda kızımın bezini alıyorum ve çekmecelerinde bezi ıslak mendili oluyor ben çok rahat kullanıyorum hatta arka kısmında üsten açılan bir kısım var orayı depo olarak kullanıyorum. Açıkcası şuana kadar memnunun kızım 2 yaşında bebek odası geniş olduğu için oyununu da odasında oynuyor. Şimdi oğlum olacak inş. Büyüyen beşiği açmadan erkek için kullanmayı düşünüyorum kızımın odasına montessori yataklardan almayı düşünüyorum kendi yatıp kendi kalksın düşme derdi olmasın diye

Bizim köyde ağaçta çıkmaya başlamış ayırırım artık çekirdeklerini geçen sene çok ayırmıştım krem kutusuna koyup su ekliyordum jel gibi oluyor yüzüme sürüyordum bu kış çatlaklar için kullanıcam göğüslerime de süreyim bari :))

Bende aynı sen gibi düşğnüyorum oda da müsait olunca zaten bir dolap şart beşik de o büyüyenlerin yanındaki çekmeceler hoşuma gitti sanırım öyle bir model alacağım

Günaydın kızlar sağlık ocağı salı günü tahlillerimi almıştı tsh düşük çıkmıs korkuttu beni panikledim düşük çıkan varmı benim ilaç başlattımı dr

Ya arkadaşlar benim su gibi akıntım var böyle olan var mı ? Dün biraz mobilya bakmak için falan yürüdüm ondan olabilir mi 19.haftadayız haftaya çarşamba gideceğim doktora da içime bi kurt düştü
Canım biraz fazla yürüyünce benimde fazla oluyor normaldede fazla ama yürüyüşle veya is yapmayla artiyor doktor sıkıntı yok demisti

Canım Zeynep kamil'den detaylıya randevuyu nasıl aldın? Ben de özelden randevu aldım ama bulabilirsem devletten almaya çalışacağım..

Ya arkadaşlar benim su gibi akıntım var böyle olan var mı ? Dün biraz mobilya bakmak için falan yürüdüm ondan olabilir mi 19.haftadayız haftaya çarşamba gideceğim doktora da içime bi kurt düştü
çok yorulunca olabiliyor ama miktarı ne kadar acaba bi danışsan doktoruna yine de biz yanlış yönlendirmeyelim

Günaydın kızlar bu sitede önceden anne olanların yorumlarını okumak çok güzel:) bende önce beşik sonra yatak olan Bebek odası takımlardan istiyorum kaynanam alıcak hatta yatağı sonra değiştirerek sıkıntılar olucak sanırım ama herkes öyle takım alıyor ve benim yatak odam çok küçük anne yanı beşiği alıp orada en fazla bir yaşına kadar yatırabillirim büyük beşik bana şart gibi gözüküyor ve bence kendine ait odası olmalı.Bi arkadaş yazmış öğlen odasında yatırdım erken geçti odasına mantığı bence çok doğru.Doğum yapınca nasıl bir anne olurum bilmiyorum büyük konuşmak da istemiyorum ama çocuklarımızı oturma odasın da bizimle oturtmak yerine onunla odasın da vakit geçirmek daha doğru inşallah öyle bir anne olurum :)

Canım biraz fazla yürüyünce benimde fazla oluyor normaldede fazla ama yürüyüşle veya is yapmayla artiyor doktor sıkıntı yok demisti
Sabah baya çamaşırım falan ıslanmış bende korktum neden bu kadar oldu diye ilk defa oluyor bi kaç gün takip edeyim bende aslında bi uygulamada okudum bu hafta bişey akıntısı olabilir yazıyordu ismini unuttum da

çok yorulunca olabiliyor ama miktarı ne kadar acaba bi danışsan doktoruna yine de biz yanlış yönlendirmeyelim
İlk defa oldu canım çamaşırım falan ıslaktı baya sabah kalkınca birkaç gün takip edeyim de çarşamba zaten gidicem o zaman sorarım çarşambaya kadar çok olursa beklemem giderim

yanına alacagın beşik nasıl sepet tarzıysa onda 6 ay anca yatar tutup kalkmaya başladıgında 6 aylıkken tutar kalkar hoop cumburlop asagı düşer. o yüzden sepet beşik kısa kullanılıyor. büyüyen beşiğide pek tavsiye etmiyor kullananlar yanına alacağın beşiği 60*120 şeklinde parmaklıklı sade bişey alırsan 3 sene kullanırsın odasına da tek kişilik yatak alabilirsin 3 yasından sonra rahatça yatar.

Canım Zeynep kamil'den detaylıya randevuyu nasıl aldın? Ben de özelden randevu aldım ama bulabilirsem devletten almaya çalışacağım..
daha önce bir kez zeynep kamil gebe polikliniğinde muayene olmuş olmak gerekıyor . yoksa alamıyosun ben ıkılı oncesı gıtmıstım ıkılıyıde orda yaptırdım. randevu almak cok zor . cok az randevu acıyorlar gunde 10 kez bakıyorum ınternetten . her gün en az 10-15 kez kontrol etmek gerek . ama su an 20. haftadaymıssın cok vaktın yok. ben daha 19 dayım .

Benim hep var canm su gibi akintidan progestan fitil kullaniyorum ben doktora bir ara sormustum önemli bir sey degil dedi sonra da onemsemedi musluk gibi cok gelirse o sıkıntı

merhaba kizlar,uzun bir aradan sonra burdayim:) onceki gunun aksami evimize geldik,asiri yorgunluk var,daha bavullarim duruyor! 1ay tatil yaptik kendimi hic dinleyemedim,evde bile yapamiyordum tmm ama tatilde hic olmadi. hangi ara karnim buyudu,kilo aldim,sunu bunu hissettm hicbise anlamadim. 20.haftaya baslamisim galiba
detayli ultrason vaktim geldi daha randevumu da yapmadim. 7 8 hafta once yapabilecekken kosturmacadan vakit kalmayinca... ogluma ve de bebege baya guzel seyler aldik,bi anme olarak beni en cok mutlu eden seylerden biri oldu bu tatilde. paa da okula baslayacak haftaya ins. yeni bir doneme giriyorz. saglik haberi bekleyenler ins hayirli haberler alir. ben de hicbi test yaptirmadim artik detaylida ins ben de guzel haberler alirim arkadaslar.

O büyüyen beşikten kimse memnun değil neden se :) sepet beşiği ben almayacagım kayınvalidem istiyor büyügünü alacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…