- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.101
O büyüyen beşikten kimse memnun değil neden se :) sepet beşiği ben almayacagım kayınvalidem istiyor büyügünü alacakmışyanına alacagın beşik nasıl sepet tarzıysa onda 6 ay anca yatar tutup kalkmaya başladıgında 6 aylıkken tutar kalkar hoop cumburlop asagı düşer. o yüzden sepet beşik kısa kullanılıyor. büyüyen beşiğide pek tavsiye etmiyor kullananlar yanına alacağın beşiği 60*120 şeklinde parmaklıklı sade bişey alırsan 3 sene kullanırsın odasına da tek kişilik yatak alabilirsin 3 yasından sonra rahatça yatar.
Yok canım o kadar değil progestan fitil i bende kullanıyorum hala onda akıntı gibi geliyor ama ondan değildi sabah ki farklıydıBenim hep var canm su gibi akintidan progestan fitil kullaniyorum ben doktora bir ara sormustum önemli bir sey degil dedi sonra da onemsemedi musluk gibi cok gelirse o sıkıntı
daha önce bir kez zeynep kamil gebe polikliniğinde muayene olmuş olmak gerekıyor . yoksa alamıyosun ben ıkılı oncesı gıtmıstım ıkılıyıde orda yaptırdım. randevu almak cok zor . cok az randevu acıyorlar gunde 10 kez bakıyorum ınternetten . her gün en az 10-15 kez kontrol etmek gerek . ama su an 20. haftadaymıssın cok vaktın yok. ben daha 19 dayım .
İlk defa oldu canım çamaşırım falan ıslaktı baya sabah kalkınca birkaç gün takip edeyim de çarşamba zaten gidicem o zaman sorarım çarşambaya kadar çok olursa beklemem giderim
Bizim köyde ağaçta çıkmaya başlamış ayırırım artık çekirdeklerini geçen sene çok ayırmıştım krem kutusuna koyup su ekliyordum jel gibi oluyor yüzüme sürüyordum bu kış çatlaklar için kullanıcam göğüslerime de süreyim bari :))
Ya arkadaşlar benim su gibi akıntım var böyle olan var mı ? Dün biraz mobilya bakmak için falan yürüdüm ondan olabilir mi 19.haftadayız haftaya çarşamba gideceğim doktora da içime bi kurt düştü
O büyüyen beşikten kimse memnun değil neden se :) sepet beşiği ben almayacagım kayınvalidem istiyor büyügünü alacakmış
ayrıntılıyı bekleyememişsin açılışı yapmışsın canm hayırlı olsunKızlar civilde cok güzel indirimli ürünler var. Ben aldım bir kac tane kadife yenidoğan tulum
unisex olanlardan aldim canım kiz da erkekte giyebilir ondan aldım fiyatlarda uygun ve kış çocuğu olacağı için alayım dedim belki bir daha böyle uygun bulamam diyeayrıntılıyı bekleyememişsin açılışı yapmışsın canm hayırlı olsun
iyi yapmışsın canm iyi günlerde giydir inşunisex olanlardan aldim canım kiz da erkekte giyebilir ondan aldım fiyatlarda uygun ve kış çocuğu olacağı için alayım dedim belki bir daha böyle uygun bulamam diye
Amin canım hepimiz sağlıkla giydiririz işallahiyi yapmışsın canm iyi günlerde giydir inş
Evet bende reklamlarda gordum cok guzel tulumlar var. Neler aldin foto atsanaunisex olanlardan aldim canım kiz da erkekte giyebilir ondan aldım fiyatlarda uygun ve kış çocuğu olacağı için alayım dedim belki bir daha böyle uygun bulamam diye
Evet bende reklamlarda gordum cok guzel tulumlar var. Neler aldin foto atsana
Gule güle sağlıklı bir sekilde giysin insallh bebisin. Pembe de alsaydin ikinciye hazirlik olurdu
Bunlari aldim begenmezsem magazasina gidip degistiricem. Ama pembisler falan cok daha güzel
Sağol canim inşallah gerek kalmaz kızında lansinoh kullandım ama başladı mı hic birşey fayda etmiyor gibi onceden önlem almak daha iyi galibaOğlumdayken benimde göğüs uçlarım çok acıyordu kanıyordu ağlayarak emzırıyordum e vitamin kapsülü çok ıyı gelmişti kıZlar kırıp sürüyordum bilginiz olsun
Aynen bende ayni düşünüyorum gece bile kaç defa kalkıp emzireceksin yakinda olmasi önemli bende anne yani beşiği düşünüyorum kızımda da öyle yaptım simdi kendi odasında uyuyor öyle süslü püslü pembeli bir odasi yok kardeşi de biraz büyürse düzenleme yapicaz inşallah o zaman ki bütçeye gore pembeli mavili bir oda olaca galibaşimdi ne desem diğer tecrübeli anneler ne der bilmiyorum ama benim tecrübem şöyle. kızıma oda yapmamıştık evdeki bir dolabı boşaltıp eşyalarını koyduk. birde beşik aldık yatagın yanına. ve dünyanın en rhat şeyiydi. çünkü gece o kadar çok uyanıyorlar ki gün geçtikçe enerjin bitiyor. kızım 3,5 yaşında ve odasını ayıralı 4-5 ay oldu. 2 yaşına kadar diş sürecinde çok sık uyanıp ağladı başka odada yatsa nası başederdim bilmiyorum. ama ilk kez anne oluyosun hevesleniyosun yerin evin ve bütçen müsaitse bilemem. ama ben iyi ki şuan bebek odası almamışım dıyorum. 3 yasından sonra oda yaptık büyük bir gardrop büyük yatak oyuncaklarla dolu rahat oyun oynayabileceği bi odası var. gereksiz şeylerle doldurma bir beşik bir dolap yeterli bence çocuga odasında oyun oynaycagı alan kalsın mobılyalar yasyacagına o yasasın
Valla eşimin aile değil sülalede kız yok resmen erkek dedik doktor yıkıldık resmen ikinci bile simdiden şaibeli ben pembe hirka almıştım onu giydiricem oglanaGule güle sağlıklı bir sekilde giysin insallh bebisin. Pembe de alsaydin ikinciye hazirlik olurdu
Amin inşallah canım benim kesildi ya dün çok yürüdüğüm için oldu sanırım sabah korktum ama yine de bilgilendiricem doktorumuBende de oldu ıslaklık sanki su tutmuşum gibi bir kere oldu doktorum her gittiğimde ıslaklık oluyor mu diye soruyor bilmiyorum amniyon sıvısına bakıyor falan inşallah hepimiz sağ salim çocuklarımızı kucağımıza alırız
Kesildi canım allahtan sabah ki gibi bişey yaşamadım bugun içinde dün çok yoruldugumdan yol yürüdüğümden oldu sanırım kıvamlı akıntı progestan fitil o koyunca oluyorAkıntım var ama hiç su gibi değil, aksine gayet kıvamlıSu gibi olduğunu düşünüyorsan bence doktora görün.
Kesildi canım allahtan sabah ki gibi bişey yaşamadım bugun içinde dün çok yoruldugumdan yol yürüdüğümden oldu sanırım kıvamlı akıntı progestan fitil o koyunca oluyor
Herkrse merhabalar kizlar birsey soracagim. 19 haftalik hamileyim. Kasik bolgesinde cok tuhaf bir agrim var yurudukce daha cok oluyor. Doktor sorun olmadigini soyledi. Idrar yolu enfeksiyonu cikti hicbir belirtiside yok sadece agri disinda. Monurol sase verildi. Daha once kullanan oldumu. Ilac kullanmak istrmyorum.idrar yolu enfeksiyonundan nasil kurtulabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?