2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
O büyüyen beşikten kimse memnun değil neden se :) sepet beşiği ben almayacagım kayınvalidem istiyor büyügünü alacakmış

Benim hep var canm su gibi akintidan progestan fitil kullaniyorum ben doktora bir ara sormustum önemli bir sey degil dedi sonra da onemsemedi musluk gibi cok gelirse o sıkıntı
Yok canım o kadar değil progestan fitil i bende kullanıyorum hala onda akıntı gibi geliyor ama ondan değildi sabah ki farklıydı

İkili testi Zeynep Kamil'de yaptırdım ama detaylı için randevu işinde geç kaldığım dediğin gibi.. Kısmet artık :) teşekkür ederim bilgiler için..

İlk defa oldu canım çamaşırım falan ıslaktı baya sabah kalkınca birkaç gün takip edeyim de çarşamba zaten gidicem o zaman sorarım çarşambaya kadar çok olursa beklemem giderim

Bende de oldu ıslaklık sanki su tutmuşum gibi bir kere oldu doktorum her gittiğimde ıslaklık oluyor mu diye soruyor bilmiyorum amniyon sıvısına bakıyor falan inşallah hepimiz sağ salim çocuklarımızı kucağımıza alırız

Sür sür ziyan etme:) saf gül suyu ile yap yalnız göğüs ucu kremini.

Ya arkadaşlar benim su gibi akıntım var böyle olan var mı ? Dün biraz mobilya bakmak için falan yürüdüm ondan olabilir mi 19.haftadayız haftaya çarşamba gideceğim doktora da içime bi kurt düştü

Akıntım var ama hiç su gibi değil, aksine gayet kıvamlı Su gibi olduğunu düşünüyorsan bence doktora görün.

O büyüyen beşikten kimse memnun değil neden se :) sepet beşiği ben almayacagım kayınvalidem istiyor büyügünü alacakmış

Şu büyüyen beşikten bir ben memnun kalmışım sanırım:) oda takımının beşiği büyüyen yataktı. İlk zamanlar hiç yatmadı kızım gündüz dahil. 6 aylık falandı sanırım beşikte yatmaya başladığında. Sonra yatak odamızın mobilyalarını değiştirince kızımın beşiğine yer kalmadı biz de onu 1.5 yaşına yakın odasına postaladık:)) 2 yaşına kadar falan öyle beşik halinde yattı sonra ön parmaklıkları çıkardık bir süre de öyle kullandı. 3 yaşından sonra da büyük yatak yaptırdık içüne ve şu an 1.80'lik koca bir yatakta yatıyor. Kullanıp memnun kalmayanlara elbette lafım yok ama benim için kullanışlı olmaması için hiçbir sebep yok. Her aşamada ihtiyacımızı karşıladı.

Oğlumdayken benimde göğüs uçlarım çok acıyordu kanıyordu ağlayarak emzırıyordum e vitamin kapsülü çok ıyı gelmişti kıZlar kırıp sürüyordum bilginiz olsun
Sağol canim inşallah gerek kalmaz kızında lansinoh kullandım ama başladı mı hic birşey fayda etmiyor gibi onceden önlem almak daha iyi galiba

Aynen bende ayni düşünüyorum gece bile kaç defa kalkıp emzireceksin yakinda olmasi önemli bende anne yani beşiği düşünüyorum kızımda da öyle yaptım simdi kendi odasında uyuyor öyle süslü püslü pembeli bir odasi yok kardeşi de biraz büyürse düzenleme yapicaz inşallah o zaman ki bütçeye gore pembeli mavili bir oda olaca galiba

Reactions: nix
Amin inşallah canım benim kesildi ya dün çok yürüdüğüm için oldu sanırım sabah korktum ama yine de bilgilendiricem doktorumu

Herkrse merhabalar kizlar birsey soracagim. 19 haftalik hamileyim. Kasik bolgesinde cok tuhaf bir agrim var yurudukce daha cok oluyor. Doktor sorun olmadigini soyledi. Idrar yolu enfeksiyonu cikti hicbir belirtiside yok sadece agri disinda. Monurol sase verildi. Daha once kullanan oldumu. Ilac kullanmak istrmyorum.idrar yolu enfeksiyonundan nasil kurtulabilirim.

Kesildi canım allahtan sabah ki gibi bişey yaşamadım bugun içinde dün çok yoruldugumdan yol yürüdüğümden oldu sanırım kıvamlı akıntı progestan fitil o koyunca oluyor

Aman iyi hadi geçmiş olsun. Bir daha yaşamazsın umarım. Çok yorulma ne yapıyorsan da dinlene dinlene yap.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Doktorun hamile olduğunu bilerek verdiğini düşünürsen o ilacı, kullanmaman hata olur. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu sıkıntılı bir durum. Bence ilaçtan alacağın minimum zarara değer, hastalık daha riskli bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…