2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Valla eşimin aile değil sülalede kız yok resmen erkek dedik doktor yıkıldık resmen ikinci bile simdiden şaibeli ben pembe hirka almıştım onu giydiricem oglana
Ya canm benimkide de aynen esimin sulale hep erkek. Ikincide yumurtlamadan 3 gün iliskiyi keserek dene canm kiz olma ihtimali yukselir gene Allahin takdiri tabiki ama bilimsel olarak bu teori dogru

Kızlar bende ishal oldum çok halsizim ya ishalim ya kabiz valla ortasını bulamadim. Karin agrisi halsizlik ishal daha kötü imis ya. Acaba bebege tehlikesi olur mu doktora gidip serum mu taktırsam? 1 saat icinde 4 kere ciktim wc ye

Cok gecmis olsun canım. Bol bol su ic canım vücudun susuz kalmadığı ve ateşin olmadığı müddetce sıkıntı olmaz diye biliyorum ama kötü hissediyorsan görün bir doktora

Canim gecen bende kullanmayayim diye direttim ilerledi antibiyotik dayadi doktor ektra fitil falan bence kullanmalısın zarari olsa doktor vermez zaten

Bakalım artik canım deneyeceğiz birseyler.Denemesini yapan var mı peki cevrende
Bir arkadaşımin oldu kiz yumurtlamadan önce yapmisti. Ben mesela yumurtlamadan 1 gün once yaptim erkek demek ki 3 gün once kesmek gerek.gerci benim oglum erkek istedigi icin ben cok planli yapmadim. Saglikli olsunlar da erkek kız farketmez Allah herkesin gönlüne göre versin insallah

Cok gecmis olsun canım. Bol bol su ic canım vücudun susuz kalmadığı ve ateşin olmadığı müddetce sıkıntı olmaz diye biliyorum ama kötü hissediyorsan görün bir doktora
Sagol cnm insallah mikrobik bir seyler gecirmiyorumdur. Tam da tasinma arifesinde hasta olmasam iyiydi

Aman iyi hadi geçmiş olsun. Bir daha yaşamazsın umarım. Çok yorulma ne yapıyorsan da dinlene dinlene yap.
Aynen valla canım haklısın dün mobilya bakalım diye çok yürüdüm bidaha öyle yapmam aslında eşim dönelim dedi de ben bakayım diye ısrar ettim demekki yürüyüşleri bile uzun tutmamak lazım

Amin canım bir dahakine denemekte fayda var genede Allahin takdiri

Aynı ilaçtan 2 kez kullandım. Bende pek kullanma taraftarı değildim ama sonuçta enfeksiyon bebeğe zarar verir bunu bildiğim için kullandım. Dr riskli olsa yazmazdi için rahat olsun. Bunun dışında bol si iç ve yoğurt ye cnm. Geçmiş olsun.

Mrhb hanımlar bende konuyu sıkı takip edenlerdenim birşey danışacaktım 2 hafta kadar önce dr gittim dr acil olarak orda bebeğimin bacak arasının boş olduğunu kendim gördüm ama dr söylemedi bende sormadım dün ki kontrolde de aynı şekilde ama dr erkek dedi anlayan arkadaş varmı acaba

Günaydın kızlar, herkesler iyidir umarım, bende taşındım yerleşemesem de 23 ekim'e de perinatolog'dan randevumu aldım, inşallah hepimiz sağ salim sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.
22 haftalık ken mi gideceksin canm bende 10 ekim e gitmeyi düşünüyorum iyi haberlerle döneriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…