Bugün ayrıntılı ultrasonum oldu. Ankara'da Dr Emin Alp adında nukleer tıp uzmanına gittim. Doktorum 3 isim önermişti onlar arasından seçtim. 19+6 yım erken gelmişsin demedi(bu tarihi de yine doktorum vermişti) zaten 4 gün falan ilerde gelişimi 20. Hafta gibi olduğundan sıkıntı olmadı. Boyu 21 cm kilosu 300 Gr dedi. Herseyine çok dikkatli bir şekilde baktı sürekli ölçüm alıp yanındaki hemşireye not ettirdi muayeneden önce de bana sağlık durumumla ilgili detaylı sorular sordu. Çok rahatlatıcı bir insandı gitmeden tedirgin olmuştum ama o tedirginligim doktorun sempatik davranışlarıyla gitti. Koca pipili bir erkek geliyor dedimuayene sırasında da baya bir tekme yedim oğlumdan. 18. Haftadan beri nerdeyse her gün tekmeliyor sıpahareketli olacak sanırım. Bana özellikle yemek yemeyi birkaç saat önceden bitirmiş olmamı hele çikolata tarzı şeyler yiyip gelmememi söylemişti sekreteri. Çünkü hareketi ne kadar az olursa o kadar kolay inceleyebiliyor doktor sizin de aklınızda olsun. Hiçbir sıkıntı yokmuş çok şükür bütün organları ve uzuvlari sağlıklı bir şekilde çalışıyormuş. Plesantadan giden ve gelen kan akımı da gayet iyiymiş,amniyon sıvısı da yeterli miktardaymis. Çıkarken rapor ve CD verdiler bir de USb getirmistim oraya da kaydettiler. Olacak arkadaşlar hiç tedirgin olmasinlar inşallah hepsi cok sağlıklı olacak bebislerimizin