2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bu arada yazmamışım, 19. haftada hamilelik takvimindeki bebişin duruşu çok tatlı değil mi? gerçi hala bizdekiler eciş bücüş ama olsun, onu öyle görünce gülesim geliyo :)
Merhaba aramızda birgün var benim detaylım 2 ekimde aslında 24 sınır eğer imkanınız varsa randevunuzu en az 1 hafta oncesine cekmenizi tavsiye ederim.Bebegin gelisimi biraz ondeyse gec kalma riskiniz var.En son 24 derler ama oncesi daha tercih edilir.Bebek ne kadar kucukse okadar iyi goruntuleniyor.24.hafta 23+0 ile 23+6 arası nacizane fikrimi soylemek istedim.

maalesef randevumu öne çekemem, malum çok yoğunlar, bebeğim önde değil, aksine 2 gün geriden geliyor son 2 aydır, bu konularda kader kısmetçiyimdir, çok takılmıyorum o yüzden.

benim detaylı randevu tarihimde tam 20+1 e denk geliyor. aslında 22 de filan yaptırmak en güzeli gibi geliyor. ama devlet hastanesi oldugu için sadece o randevuyu bulabildim. mecburen o haftada yaptırcam

Ben ilk gebeliğimde hassasiyet hatırlamıyorum hiç ama büyüme olmuştu onu iyi hatırlıyorum sütümde çok olmuştu bu gebeliğimde çok hassas mesela ilkinde böyle bişe hatırlamıyorum valla

Canım bol bol su iç ve ev yoğurdu tüket

Merhaba kızlar dün akşamdan beri yatak ölçüsü bakıp Bebek odası bakıyorum netten beynim yandı büyüyen beşik kullanışsız diyen çok kararsız kaldım.Kayınbabam alıcak takımı kaliteli alır kesin bu fırsatı kaçırmak istemiyorum açıkçası Bebek biraz büyüsün o zaman alırsın demeyin 2 sene sonra durumlar nasıl olur bilmiyorum çünkü ve herşey çok pahalı.Bebek odasını aldırırım da bütçem biraz rahat eder diye düşünüyorum:) büyüyen Bebek karyolası hakkında fikir ve marka önerilerinizi bekliyorum

Kayinbaban alicaksa canm firekt bebek odasi takimi aldirsa cok tatlilar. Bizimkiler teklif bile etmez ben o yuzden 300 liralik park yatak alicam

benim detaylı randevu tarihimde tam 20+1 e denk geliyor. aslında 22 de filan yaptırmak en güzeli gibi geliyor. ama devlet hastanesi oldugu için sadece o randevuyu bulabildim. mecburen o haftada yaptırcam

Doktorum en ideal haftanin 21.hafta oldugunu soylemisti bana. Ben de o haftaya aldim randevuyu.

Reactions: nix
Bugün ayrıntılı ultrasonum oldu. Ankara'da Dr Emin Alp adında nukleer tıp uzmanına gittim. Doktorum 3 isim önermişti onlar arasından seçtim. 19+6 yım erken gelmişsin demedi(bu tarihi de yine doktorum vermişti) zaten 4 gün falan ilerde gelişimi 20. Hafta gibi olduğundan sıkıntı olmadı. Boyu 21 cm kilosu 300 Gr dedi. Herseyine çok dikkatli bir şekilde baktı sürekli ölçüm alıp yanındaki hemşireye not ettirdi muayeneden önce de bana sağlık durumumla ilgili detaylı sorular sordu. Çok rahatlatıcı bir insandı gitmeden tedirgin olmuştum ama o tedirginligim doktorun sempatik davranışlarıyla gitti. Koca pipili bir erkek geliyor dedimuayene sırasında da baya bir tekme yedim oğlumdan. 18. Haftadan beri nerdeyse her gün tekmeliyor sıpahareketli olacak sanırım. Bana özellikle yemek yemeyi birkaç saat önceden bitirmiş olmamı hele çikolata tarzı şeyler yiyip gelmememi söylemişti sekreteri. Çünkü hareketi ne kadar az olursa o kadar kolay inceleyebiliyor doktor sizin de aklınızda olsun. Hiçbir sıkıntı yokmuş çok şükür bütün organları ve uzuvlari sağlıklı bir şekilde çalışıyormuş. Plesantadan giden ve gelen kan akımı da gayet iyiymiş,amniyon sıvısı da yeterli miktardaymis. Çıkarken rapor ve CD verdiler bir de USb getirmistim oraya da kaydettiler. Olacak arkadaşlar hiç tedirgin olmasinlar inşallah hepsi cok sağlıklı olacak bebislerimizin

ÇOK ŞÜKÜR CNM.Darısı bizlere inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…