- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.161
ÇOK ŞÜKÜR CNM.Darısı bizlere inşallahhh
Amin insallahhep kontrollerden sonra yazıyorum bir nevi anı da kalsın istiyorum ama sanmayin ki okumuyorum hergun okuyorum yazdıklarınızı artık bir cogunuzu tanıyor gibiyim sizinle üzülüp sizinle seviniyorum.Sikintisi olan gebedaslarima da acil şifa ve güzel haberler alacakları günler diliyorum.
Yok canm direkt yazmak istemistim frekt yazmışım yanlışlıkla. Marka soylemedim canm sadece besik değil oda takimi al demek istedimCanım yazdığın şeye baktım çıkmadı internetten öyle bişey firekt mi emin misin
Tamam :) şimdi anladım inşallah öyle olucakYok canm direkt yazmak istemistim frekt yazmışım yanlışlıkla. Marka soylemedim canm sadece besik değil oda takimi al demek istedim
22 cm miş canm maşallah
Bugün ayrıntılı ultrasonum oldu. Ankara'da Dr Emin Alp adında nukleer tıp uzmanına gittim. Doktorum 3 isim önermişti onlar arasından seçtim. 19+6 yım erken gelmişsin demedi(bu tarihi de yine doktorum vermişti) zaten 4 gün falan ilerde gelişimi 20. Hafta gibi olduğundan sıkıntı olmadı. Boyu 21 cm kilosu 300 Gr dedi. Herseyine çok dikkatli bir şekilde baktı sürekli ölçüm alıp yanındaki hemşireye not ettirdi muayeneden önce de bana sağlık durumumla ilgili detaylı sorular sordu. Çok rahatlatıcı bir insandı gitmeden tedirgin olmuştum ama o tedirginligim doktorun sempatik davranışlarıyla gitti. Koca pipili bir erkek geliyor dedimuayene sırasında da baya bir tekme yedim oğlumdan. 18. Haftadan beri nerdeyse her gün tekmeliyor sıpahareketli olacak sanırım. Bana özellikle yemek yemeyi birkaç saat önceden bitirmiş olmamı hele çikolata tarzı şeyler yiyip gelmememi söylemişti sekreteri. Çünkü hareketi ne kadar az olursa o kadar kolay inceleyebiliyor doktor sizin de aklınızda olsun. Hiçbir sıkıntı yokmuş çok şükür bütün organları ve uzuvlari sağlıklı bir şekilde çalışıyormuş. Plesantadan giden ve gelen kan akımı da gayet iyiymiş,amniyon sıvısı da yeterli miktardaymis. Çıkarken rapor ve CD verdiler bir de USb getirmistim oraya da kaydettiler. Olacak arkadaşlar hiç tedirgin olmasinlar inşallah hepsi cok sağlıklı olacak bebislerimizin
Canim nasil randevu aldin acaba, yeri nerde ve ucreti ne kadar? Ben de Aydan Biri icin randevu aldim 500 tl imis ucreti.
firekt bebek odası nasıl oluyor canım ???Kayinbaban alicaksa canm firekt bebek odasi takimi aldirsa cok tatlilar. Bizimkiler teklif bile etmez ben o yuzden 300 liralik park yatak alicam
Canm firekt diye bir marka yok direkt yazmak istemistim yanlıs yazmisim bu gidisle ben kendim uretcem o firekt markayifirekt bebek odası nasıl oluyor canım ???
ahahhahaha :) alemsin ya .. bende diyom nasıl oluyo bu odaCanm firekt diye bir marka yok direkt yazmak istemistim yanlıs yazmisim bu gidisle ben kendim uretcem o firekt markayi
cilek mobilyanin Romantic baby serilerine göz at istersen modelleri cok güzel dede alacaksa kalitelide olur uzun sürede kullanırCanım yazdığın şeye baktım çıkmadı internetten öyle bişey firekt mi emin misin
Cilegin eski kalitesinden eser yok sadece isim satiyor su anda... bildigin suntalem mdf bile degil artik.gidip incelerseniz ne kadar ucuz bir maldan yapildigini anlarsiniz canım....cilek mobilyanin Romantic baby serilerine göz at istersen modelleri cok güzel dede alacaksa kalitelide olur uzun sürede kullanır
Kız yeminle sesli güldümCanm firekt diye bir marka yok direkt yazmak istemistim yanlıs yazmisim bu gidisle ben kendim uretcem o firekt markayi
Ben 7 Eylül'de telefonla almıştım randevuyu ama bulursunuz yine sıkıntı olacağını sanmam. Yeri Cinnah caddesi Alaçam sokakta. 450 TL verdim ben Eyüp Ekici de 450 TL ydi ama burasi evime daha yakın olduğu için tercih ettim. Aydan hoca da iyiymiş. Perinatologlar 700-800 den aşağı değil ve sıkıntılı , takip edilmesi gereken bir durum yoksa diğer doktorlar da gayet güzel bakiyorlar. Hatta illa perinatolog a mi gidilmeli diye sordum Emin beye onlar da bizden öğrendiler bu işi dedi gülerek bilemiyorum tabi bu doktorun görüşü.
Bence en ideal oda ikea dan yapilir en azindan cocuk odasi oldugu belli oluyor gardolaplari bile daha minimal yani minikler 3 4 yasina gelince kendi kiyafetini alabilirler askidan.. digerleri normal gardirop boyunda yetiskin kullanimi gibi..birde büyüyen besikli olanlar dan ben sıkılırım gerci yillarca ayni bebek cocukluk ve ergenlik gecislerinde ne bilim ben sevmiyorum..cocuk odasi cocuk odasi gibi olmali :))))))) siz ne dersiniz bilemem de ?
Gecen sene arkadasim almıştı baya güzeldi onunki modeller arasi kalite farkı olabilir mi aceba. İllaki gidip yerinde gormeden mobilya alınmamalı benceCilegin eski kalitesinden eser yok sadece isim satiyor su anda... bildigin suntalem mdf bile degil artik.gidip incelerseniz ne kadar ucuz bir maldan yapildigini anlarsiniz canım....
En guzeli canim .... iyi dusunmussun ... evet beyaz olmasi da cok avantaj her renkle kombinlenir her badanaya uyar .. gule gule kullansinlar tatlım:)Canim cok sagol bilgi verdigin icin.
Aynen ben de senin gibi dusunuyorum. Ilk kizimin odasini ikeadan dizdik. Ayri parcalar aslinda ama mobilyalar beyaz olunca istedigimiz gibi takimladik. Simdi ikinci bebegim de kiz olacak insaallah, erkek olsa da farketmezdi gerci mobilya beyaz olunca, ilk kizimin besigini sifonyer ve dolabini ayri odaya alip bebek odasi yapicam. Kizima da yeni oda takimi alicam. Zaten 3.5 yasinda ve besiginde yatiyordu hala. Artik cocuk odasi seklinde sevecegi gibi yeni bir oda yapacagiz kizima. Minigim de buyudugunde onu da guncelleriz artik
Ben gidip baktım ve cok ince mobilya yapisi takir tukur geldi bana baby girl serisi ... ayrica tekstl urunlerinde bile ayni kalite yok.... ha gorsel olarak guzel duruyor o ayri ... birde herseyi kombin olarak uretiyorlar halısı cibinligi perwsi tülü:))) bu avantaji cok guzel birsey uydurmaya calismak yokGecen sene arkadasim almıştı baya güzeldi onunki modeller arasi kalite farkı olabilir mi aceba. İllaki gidip yerinde gormeden mobilya alınmamalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?