2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
En guzeli canim .... iyi dusunmussun ... evet beyaz olmasi da cok avantaj her renkle kombinlenir her badanaya uyar .. gule gule kullansinlar tatlım:)

Tesekkur ederim canim. Beyaz olunca mobilya halisi perdesi aksesuariyla renklendirip hareketlendirebiliyosun. Ayrica sikilinca da aksesuarlari degistirip yeni bir hava katabiliyorsun odaya.

Bende ayni fikirdeyim canım:) yeni yaptik bizde 2 yaşında oğlum o kadar şirin olduki odasi sizinlede paylasayim hatta herseyini ikeadan aldik aksesuarlarimiz eksik onuda zamanla bakacaz :) hem kullanışlı küçük çocuğa uygun zaman gecirebilecegi bir oda istedim masasi yatagi oyuncak dolabı kendine gore herseyi kendi boyutlarinda kitaplik dusunuyorum bide benim oglum cok seviyor kitapları:)

Eklentiler

• AF752A01-4A95-4664-BFF5-476311DDDFAF.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 109
Ben oglumda ilk park yatak aldim nuna marka cok begenerek almıştım sallanmiyor. Asla sallamicam demiştim :) Buyuk konuşmuşum Hic kullanamadim kolik gazli bir bebekti sallanmadan asla uyumadi. normal sallanan bir besik aldik daha sonra. park yatak aldigimiz gibi simdiki bebisi bekliyor. oglus hala besikte ayni odadayiz ayiramadik henüz

Ay cok sirin olmus yaaa... bu haliya da ayrica bitigim :))) mutlu huzurlu ferah bi oda .. gule gule kullansin saglicakla :))) masa sandalye hele minnak yaaa yerim.

Selam kizlar ben 20 haftalik oldum ama bir sorum olucakti

17.9.2018 de bebegin olcumleri 15.59 cm ydi

dun randevum vardi ucaga binicem icin rapor almak istedigim icin bebegim saglikli dedi hata tekmeliorduda beni ama sorun su ki bebegin boyu uzamamis acaba baska doktora gittim icin olcumler ayni olmaya bilirmi bilmiorum :/

28.9.2018 bebegin olcumu 158 mm mis

acaba hastamis diye dusunmeye basladim ( doktor seninde boyun kucuk falan dedi cok fazla o sira bebegin olcumlerini kafama takmamistim bebegimin hareketlerini elini emisini izledigim icin ama eve geldimde ve bugun sorular gittikce takinti oluyor

haftada kac cm milim uzadigini bilen varmis ?

Canim ultrason olcumleri tam olarak dogru sonuc vermiyor, cihazin hassasligindan kalitesinden tut da doktorun olcerken koydugu artilarin minnacik ilerde ya da geride olmasi boyu kiloyu degistiriyor. O yuzden hic ama hic kafana takma. Saglikliymis bebisin onemli olan o.

canım ankaradaydan kesinlikle gülhiz karataşı tavsiye ederim. Fiyat olarata uygun . Çukurambarda yeri cihazı çok iyi. Perinatolog bide .

Canim mart annelerinde ki yoksa burda mi hatirlayamadim ama birisi Gülhiz hanimla ilgili cok kotu bir deneyimini paylasmisti. O yuzden ona karsi bir antipatim olustu.

Canım ölçüm makinasindan da kaynaklanabiliyor bende senin gibi takılmıştım doktor bana da su an icin cok onemli degil son aylar boyu kilosu bizim icin onemli demisti senin beslenmen vs. İyi ise bebekte sağlıklıysa kafana takma derim

Hepimizde oluyordur diye düşünüyorum bende gecen 2 hafta davul gibi oldum 2 gundurde benim karnımin şişi indi sanki hamile değilim gibi bebek hareket etmese birsey oldu diye korkacam nerdeyse. Ben kefir içtim bu hafta gunde 1 bardak kadar o mu rahatlattı aceba sende dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…