2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hahha ... benim geven hafta daha sis gibiydi simdi ise pof .. hicbirsey belli degil milletim surekli sormasi psikolojimi bozmaya basladi

Bir sorun yoktur canım senler 1 gun var aramızda böyle oluyor demekki bu aylarda, seninki en azindan cikmamis hic brnim ciktida geri indi
Aynen canım çıkmadı bi misafirliğe gittim 12 haftalık hamile vardı benden daha çok hamileydi şişmiş karnı falan çıkmıştı kendimi kötü hissettim

Aynen canım çıkmadı bi misafirliğe gittim 12 haftalık hamile vardı benden daha çok hamileydi şişmiş karnı falan çıkmıştı kendimi kötü hissettim
Bazılarının ic karni genis oldugu için gec çıkarmış bazilarinin küçük olduğu icin erkenden şişermiş yaşlı teyzeler oyle dedi,onların yalancısıyım.Bosver daha iyi şişko anne olmayalım kilo alsak bide onu dert edecez

Aynen valla haklısın ben zaten yeterince kiloluyum aslında iyi oluyor herşey yolunda olsun da varsın çıkmasın :))

benimde kocaman olan karnım bi kaç gündür yumuşacık ve küçüldü burda okuyunca şaşırdım bende hareketlerini hissetmesem bişrşey mi oldu diye düşünüyorum yada büyümüyor mu diyorum,bebek odası konuşulmuş herkesin kendi fikri tabi ama ben çilek active takımını aldım 2 yıl oldu bi sıkıntı yok malının arkasında duruyorlar taşınırken kulpu kapıya takılıp çıkmıştı bugün yenisini getirip taktılar tabi tercih sizin

Ilk haftalar da oluyodu evet de simdi olmasi şasırtti beni dur bende kefir iceyim bi sağol canim

benim karnim baya belli. abarti degil,haftasina gore cikti. gerci eskiden gobegim de vardi o da etkili oldu. yine de kilodan kalma gobek olmadigi belli.gobek hizasinda sag tarafa hafif bastiriinca beyimiz tepki veriyor :) azcik da benoynatim dimi ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…