2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya ilk zamanlarda da konuşuldu ama kahve içmem de sakınca var mı ki arkadaşlar günde 1fincan veya iki güne bir içsem canım çok istiyor

Günlük 200 mg kafein sınırı var canım. Ben her gün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum yoksa yaşayamam:)) yani utanmasam yicem yani Türk kahvesini, o kadar seviyorum. Günde bir fincadan zarar gelmez bence, afiyet olsun :))

Sağol canım valla eşimin yengesi yedim hamileyken o kadar çok severdim dedi :)) abartmadan içeyim ben :))

Sağol canım valla eşimin yengesi yedim hamileyken o kadar çok severdim dedi :)) abartmadan içeyim ben :))

Her kahve yapacağımda paketi açıp 5 dakika kokluyorum. Yani bunu anlatmanın yolu yok, anlatılmaz yaşanır diyorum:)))

Aramizda 1 hafta var acaba benim şiş ligimde haftaya gider mi ki

Ya ilk zamanlarda da konuşuldu ama kahve içmem de sakınca var mı ki arkadaşlar günde 1fincan veya iki güne bir içsem canım çok istiyor
Ben kahve tiryakisi oldugum icin doktora ilk haftalarda sormuştum doktor küçük fincanla günlük limitim 2 büyük fincan 1 tane olduğunu soyledi ama ben suan gunde 1 fincan turk kahvesi içiyorum.

yok canm ama sıralamıştı çay,kahve,hazır meyve suyu ve kolayı bence abartmadığımız sürece sıkıntı olmaz
Banada abur cubur meyve suyu asitli icecek disardan alinan konserve ve hazir yiyecekler kesinlikle yasak tek yaptığım kacamak kinder pinguiler onuda soylemiyorum kizar diye

kızlar böyle siyah güzel bi hamile pantolonu almak istiyorum ama kaliteli bisey bide hamile taytı,ben bunları herşeyle kombin ederim ,tüm kış işte giyerim,tavsiye etcegeniz istanbul da güzel kaliteli gebe pantolonları satan bi mağaza war mi

Günaydın arkadaşlar. Uyku tutmayınca bi bakayım topiğe dedim. Dün doktora gittik. Doktorum ölçümü ile 19.haftada 4 günlük bebişim. 45 dk boyunca ölçüm yaptı ultrasona baktı. Muayene sonunda ayrıntılı ultrason ne zaman yaptırıcam dedim. Oda ben yapıyorum ve yaptım zaten gayet saglık lı dedi. Bu arada doktor İzmir Ege üniversitesi operatör doktor iyi bi doktor yani. Bir ay sonraya randevu verdi. 24. Haftada şeker yüklemesi olacak dedi. Sağlık ocakları yapıyormus

Banada abur cubur meyve suyu asitli icecek disardan alinan konserve ve hazir yiyecekler kesinlikle yasak tek yaptığım kacamak kinder pinguiler onuda soylemiyorum kizar diye
amannn canm çok değil ama çiğ et dışında hiç kasmıyorum ben canm istediyse ölçülü yiyorum benim ufaklıklar arada abur cubur.alıyor onu bile tadımlık yiyorum gözüm mü kalsın

oh iyi hadi gözün aydın.Uyku beni de tutmuyor hergün 4 e 10 kala ayarlanmış saat gibi uyanıyorum kesin kızım doğunca bu saatlerde kalkacak diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…