2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Seker ölçümü yapti mi ki canım doktor bendende 21. Haftada aclik vr tokluk seker ölçümü yaptir ona gore gel karar veririz dedi

amannn canm çok değil ama çiğ et dışında hiç kasmıyorum ben canm istediyse ölçülü yiyorum benim ufaklıklar arada abur cubur.alıyor onu bile tadımlık yiyorum gözüm mü kalsın
Aliyorlarsa tadimlik al tabi. bizim icin iyide oldu. Universiteye giden kayinim bizde kaliyor esimle ikisi gecen sene poset poset alıyordu benimde canım ister diye almiyorlarda onlara yaradı en çok diyorumalınsaydı bende yerdim herhalde,zararli seker varmış canım içinde,Allahtan canım istemiyor, bunlar haricinde bende herşeyi yiyorum en cok meyve dün pazarda 5 kilo ayva aldım sadece sen düşün

Hayır şeker testi ise 24 te yapılacak dedi
İşallah iyi çıkar da yaptırmam şeker yüklemesi cevremde kac kişi seker yüklemedi yaptırdıysa hepsine yüklemeden sonra deger normal demişler yani boşuna yaptırmışlar, seker kullanmam tatlıyla aram yok aldığım sekeri meyve sebzelerden alıyorum zaten umarım notmal çıkarda yaptırmam

İnşallah canım. Bende kararsızım ama bi arkadasım var zayıftır öyle tatlıyla da arası yok ama şeker çıkmış diyet vermiş doktor

benim de çoğunluk meyve tarzı istiyor canm hele istediğim bir meyve varki hamileliğin başından beri yedim ve hala mı aklımda o olur çıldırıyorum ama mevsimi geçti yok artık

kabızlığın varmıydı canm seninde bi kaç gün kendiliğinden wc ye çıkabildim galiba ondan indi karnım.
Çok ciddi bi kabızlığım yok ama karnim şiş bakalim dr a gidicem bu hafta bi de saglik ocağina gidip kan degerlerime baktırayim diyorum kan ilacına baslamamistim ona gore baslayayaım artik diyorum cunku cok halsizim

Çok ciddi bi kabızlığım yok ama karnim şiş bakalim dr a gidicem bu hafta bi de saglik ocağina gidip kan degerlerime baktırayim diyorum kan ilacına baslamamistim ona gore baslayayaım artik diyorum cunku cok halsizim
kan ilacına başladıktan sonra kabızlık sorunu çıktı canm bende de ama son bi.kaç gündür bağırsaklar çıldırdı o yüzdende indi karnım.sende de belki hazımsızlık vardır ondan da şişkinlik olur

Kız bebek di demi seninki hakkat kızlar da aci ekşi isteniyor bende oyle oldu hep bi de etden tiksindim ama kısır kofte turşu delisi oldum malesef ilodem yapiyor diye turşu yemiyorum işkence gibi yaa
evet benimde kız i,dediğin gibi turşu da çok seviyorum ama bende ödem den korktupum için çok az yiyorum oğlanlarda hep tatlı yerdim tatlının şerbetini bile içerdim şimdi ise bambaşka yemem

Ya seker yuklemesi konusu beni kuskulandiriyor galiba ben de yaptır miycam bizim gelin vebal attı yaptırma diye onun oģlu 34 haftalik dogdu 1 hafta kuvezde kalir dendi cocuk 2 ay kaldı cigerleri gelismedigi gibi yapışmıs dedi sebebi ise seker yüklenmesini dr kabul etmemiş 3 kez tekaralamişlar ve sebep.olarak gosteren dr da yenidogan yogun bakim dr u yanliş hatirlamiyosam prof du yaptırmasam bisey kaybetmem diye düşünüyorum belki kimine yanliş gelebilir ama eskiden şeker yüklemesi falan yokmuş ve saglikli bebekler ....ben biraz dogalcıyim akışına bırakıcam insallah

evet benimde kız i,dediğin gibi turşu da çok seviyorum ama bende ödem den korktupum için çok az yiyorum oğlanlarda hep tatlı yerdim tatlının şerbetini bile içerdim şimdi ise bambaşka yemem
Benim canım da tatlı istemiyorum dün limon yedim bile tursu falan yiyorum canım istiyor peki bu doktor bana niye erkek büyük ihtimal diyor bende bir tuhaflık var galiba

Ayyy korktum simdi zaten işkence oldu akşamları dün ağladım artık yemek yemek istiyorum ama yeyince şisiyorum resmen ağri yapiyor mide bagirsagimda hic normal degilim bitek kahvalti yi sorun etmiyor vücudum

Aynı kafadayız canım seninle, sende dikkat et o zaman doğal beslenelim umarım gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…