- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.261
sende tuhaflık yok canm çoğunluk erkekte tatlı kızda ekşi der ama bunun olmadığı kişilerde az değil dayımın kızı hep oğlu olsun istiyordu sürekli tatlı istiyordu canı ama kız ı oldu o da doğana kadar acaba erkek mi dediBenim canım da tatlı istemiyorum dün limon yedim bile tursu falan yiyorum canım istiyor peki bu doktor bana niye erkek büyük ihtimal diyorbende bir tuhaflık var galiba
Kefiri denedin mi canımAyyy korktum simdi zaten işkence oldu akşamları dün ağladım artık yemek yemek istiyorum ama yeyince şisiyorum resmen ağri yapiyor mide bagirsagimda hic normal degilim bitek kahvalti yi sorun etmiyor vücudum
gaviscon rahatlatır belki canm gittiğinde uygun olanı verecektir doktorun, ben zor da kalınca 1 tatlı kaşıgı karbonat ı yarım su bardagına karıştırp içiyordum inanılmaz genirtiyor ve rahatlıyorsunAyyy korktum simdi zaten işkence oldu akşamları dün ağladım artık yemek yemek istiyorum ama yeyince şisiyorum resmen ağri yapiyor mide bagirsagimda hic normal degilim bitek kahvalti yi sorun etmiyor vücudum
Hadi yasende tuhaflık yok canm çoğunluk erkekte tatlı kızda ekşi der ama bunun olmadığı kişilerde az değil dayımın kızı hep oğlu olsun istiyordu sürekli tatlı istiyordu canı ama kız ı oldu o da doğana kadar acaba erkek mi dedi
Cnm ben 2 ay önce bakırköyde ebru hamile giyimden 50 şer liraya bir açık bir de koyu renk klasik pantolon almıştım. İşte onları giyorum çok rahatlar. Onun yanında bir tane daha yer vardı, oraya bakmadım. Aslında 100 liraydı sezondakiler bunlar indirimde olunca iki tane alıp değiştirerek giyerim diye düşünmüştüm.kızlar böyle siyah güzel bi hamile pantolonu almak istiyorum ama kaliteli bisey bide hamile taytı,ben bunları herşeyle kombin ederim ,tüm kış işte giyerim,tavsiye etcegeniz istanbul da güzel kaliteli gebe pantolonları satan bi mağaza war mi
Benim erkek ama ne tatlı ne ekşi ile aram yok :)evet benimde kız i,dediğin gibi turşu da çok seviyorum ama bende ödem den korktupum için çok az yiyorum oğlanlarda hep tatlı yerdim tatlının şerbetini bile içerdim şimdi ise bambaşka yemem
Bugun alip deniycem jnsallahKefiri denedin mi canım
Aa ilk defa duydum onu da deneyeyim ozmngaviscon rahatlatır belki canm gittiğinde uygun olanı verecektir doktorun, ben zor da kalınca 1 tatlı kaşıgı karbonat ı yarım su bardagına karıştırp içiyordum inanılmaz genirtiyor ve rahatlıyorsun
her bünye farklı işte,tatlıyı normalde sebmeyrn ben hamilelikte tatlı tatlı diye çıldırdımBenim erkek ama ne tatlı ne ekşi ile aram yok :)
Genel olarak hamilelik döneminde vücut artık iki canlı taşımasından dolayı vücutta aşırı yorgunluk ve uyku ihtiyaçları doğacaktır. Bundan dolayı, bir çok kişi hamilelikte doktor kontrolünde belli dozlarda karbonat alabilir. Tabi ki doktorun izni dahilinde gerçekleştirmelisiniz. Bununla birlikte karbonat direk olarak mide rahatsızlıklarında etkili olduğundan hamileliğin ilk aylarında mide bulantısı aşırı yorgunluk ve dikkat kaybının önlenmesi için doktor kontrolünde alabilmektedir. Mide bulantıları için en etkili tedavi yöntemidir.....Aa ilk defa duydum onu da deneyeyim ozmn
Karbonatı nasıl kullanıcaz pekiGenel olarak hamilelik döneminde vücut artık iki canlı taşımasından dolayı vücutta aşırı yorgunluk ve uyku ihtiyaçları doğacaktır. Bundan dolayı, bir çok kişi hamilelikte doktor kontrolünde belli dozlarda karbonat alabilir. Tabi ki doktorun izni dahilinde gerçekleştirmelisiniz. Bununla birlikte karbonat direk olarak mide rahatsızlıklarında etkili olduğundan hamileliğin ilk aylarında mide bulantısı aşırı yorgunluk ve dikkat kaybının önlenmesi için doktor kontrolünde alabilmektedir. Mide bulantıları için en etkili tedavi yöntemidir.....
. Bu yazıyı nette kopyaladım canm ama sen önce doktoruna danış o uygun görürse iç,ben içiyorum çok zor da kalınca ama şimdi bana bi zararı olmadı diye başkasına söylerken hep çekiniyorum
yarım dan fazla su bardağına 1 tatlı kaşığı kadar karbonat atıp iyice karıştıryorum bi kerede içiyorum az da evde dolanıyorum 5 dk geçmeden midem acayip rahatlıyorKarbonatı nasıl kullanıcaz peki
oh iyi hadi gözün aydın.Uyku beni de tutmuyor hergün 4 e 10 kala ayarlanmış saat gibi uyanıyorumkesin kızım doğunca bu saatlerde kalkacak diyorum
İnşallah canım. Bende kararsızım ama bi arkadasım var zayıftır öyle tatlıyla da arası yok ama şeker çıkmış diyet vermiş doktor
Kız bebek di demi seninki hakkat kızlar da aci ekşi isteniyor bende oyle oldu hep bi de etden tiksindim ama kısır kofte turşu delisi oldum malesef ilodem yapiyor diye turşu yemiyorum işkence gibi yaa
Selam kızlar balık hapı olarak ne kullanıyorsunuz ?
Ben solgarin demir ilacını kullanıyorum kabızlık ve iştah açma durumu olmadı hem de en katkisizi o.Kizlar bana kabızlık yapmayan iştah acmayanbi kan ilaci ismi varsa soyler misiniz
Doktorlar ifos onaylı balık haplarını öneriyorlar ağır metal olmaması açısından. Efa ve ocean markalarının ifos onaylı omega 3 leri. Ben hamileligimin başından beri düzenli alıyorum hatta öncesinde de iciyordum.Selam kızlar balık hapı olarak ne kullanıyorsunuz ?
tesekkur ederim cevabin icin :) insallah hersey yolundadir bebeklerımızı saglıkla alalım kucaklarımıza inşallahCanım ölçüm makinasindan da kaynaklanabiliyor bende senin gibi takılmıştım doktor bana da su an icin cok onemli degil son aylar boyu kilosu bizim icin onemli demisti senin beslenmen vs. İyi ise bebekte sağlıklıysa kafana takma derim
Ayy ben bilemedim ki yemek istiyorum ama korkumdan elimi vurmuyorumevet benimde kız i,dediğin gibi turşu da çok seviyorum ama bende ödem den korktupum için çok az yiyorum oğlanlarda hep tatlı yerdim tatlının şerbetini bile içerdim şimdi ise bambaşka yemem
teşekkür ederim canim bi sikintı yapicağıni sanmıyorum yine de dr a da sorayimGenel olarak hamilelik döneminde vücut artık iki canlı taşımasından dolayı vücutta aşırı yorgunluk ve uyku ihtiyaçları doğacaktır. Bundan dolayı, bir çok kişi hamilelikte doktor kontrolünde belli dozlarda karbonat alabilir. Tabi ki doktorun izni dahilinde gerçekleştirmelisiniz. Bununla birlikte karbonat direk olarak mide rahatsızlıklarında etkili olduğundan hamileliğin ilk aylarında mide bulantısı aşırı yorgunluk ve dikkat kaybının önlenmesi için doktor kontrolünde alabilmektedir. Mide bulantıları için en etkili tedavi yöntemidir.....
. Bu yazıyı nette kopyaladım canm ama sen önce doktoruna danış o uygun görürse iç,ben içiyorum çok zor da kalınca ama şimdi bana bi zararı olmadı diye başkasına söylerken hep çekiniyorum
Tesekkurederim canim bakayim bende o zamanBen solgarin demir ilacını kullanıyorum kabızlık ve iştah açma durumu olmadı hem de en katkisizi o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?