2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlar hepimizin haftaları yakin diye sorucam bu ay kac kilo aldıniz ben dikkat ettiğim halde 1 ayda 1buçuk kilo aldım sizleri de merak ediyorum açıkcasi
Ben toplamda 1 kilo aldım. Tabi ilk aylar iştahsızlıktan 3 kilo vermiştim ama başlangıç kilosunu baz alıyorum. İlk oglumda toplamda 5,5 kilo alarak tamamlamistim hamileligimi bu sefer de öyle olacak gibi yani inşallah öyle olur. Oğlum da 4 kiloya yakın dogmustu sadece ona aldım ama çok dikkat ettim sağlıklı beslendim,yürüyüş yaptım.Simdi de yine aynı şekilde sağlıklı beslenme ve yürüyüş yapıyorum düzenli yarın da hamile pilatesine basliyicam haftada 2 gun sırt ağrılarıma iyi gelecek diye düşünüyorum özellikle son aylar için.

Acaba bu aylarda mi cok kilo aliniyor son aylarda mı ?

normali 6 aydan sonra canm da benim bulantım olmadı baştan beri yiyorum harekette yok haliyle çok ta aldım,ama normali ilk 4 ay hiç yada 2 kilo sonra ayda 2 kilo önerilen
Desene biz normalin dışında ilerliyoruz napmak lazım bilemiyorum spora falan mi baslasak ya da hiç umursamayip nasil olsa veririz mi desek yani bu kadar hizla gelen kilo hızlı gider belki yag değildir demi

Sen tam idealim deki hamilesin canım

Sen tam idealim deki hamilesin canım [/QUOTE]

Herkesin vücut yapısı,beslenme şekli,yaşam şekli farklı tabi az almak ya da çok almak iyi diye birşey yok aslinda.Bebek sağlıklı bir şekilde gelisiyorsa kiloya çok takılmamak gerek.(kendime not ) Doğumdan sonra dikkat edildiği takdirde gider zaten diye düşünüyorum ki buradaki anneler gayet bilinçli alınan doğum kilolari kalıcı olmayacaktır

Kizlar hepimizin haftaları yakin diye sorucam bu ay kac kilo aldıniz ben dikkat ettiğim halde 1 ayda 1buçuk kilo aldım sizleri de merak ediyorum açıkcasi
Ben 2 kilo aldım son 1 aydır o kadar da hareketliyim ki ona ragmen böyleyse dusunemiyorum 9 ay sonra kendimi 2 küçük dilim ekmek yiyorum günde pilav yok hamur işi yok bu işten birsey anlamadım

3 gün sonra 22 hafta bitiyor benim. Başlangıçtan beri 3 kilo aldım. 51 kiloyum şu an. İlk kızımda da 48 ile başlayıp 58 ile bitirmiştim. İlk hamileliğimde de rahattım kilo konusunda, çok alırım da veremem kaygım olmamıştı ama bunda daha rahatım çünkü tamamını verebildiğimi gördüm, 2.ye de 48 ile hamile kaldım. Bu olay vücut yapısı ile alakalı tamamen, ben günde 1 ekmek yiyorum, bazen de geçiyor Ağzım hiç boş durmaz ama kilo almıyorum ilginç bir şekilde. Tamamiyle metabolizma meselesi. Yarın ayrıntılı var, bakalım cimcimem kaç gr olmuş, aldığım 3 kilonun ne kadarı kızıma gitmiş onu öğreneyim, daha da rahatlayacağım

Seninki daha da guzelmiş canim masallah sana eminim cimcimende kilo almiştır

Ben 2 kilo aldım son 1 aydır o kadar da hareketliyim ki ona ragmen böyleyse dusunemiyorum 9 ay sonra kendimi 2 küçük dilim ekmek yiyorum günde pilav yok hamur işi yok bu işten birsey anlamadım
Ama sen yanlış hatırlamiyorsam sen once kusuyodun kilo almamıştın şimdi aldığında normal kesinlikle

Canım aslında kilo aldığım için değil de, ben normal doğum istiyorum. O yüzden hareket etmeye çalışıyorum. Doğum daha kolay olur diye. Hemde bu sayede daha az kilo alınır. Yürüyüş yapıyorum son aylara doğru plates iyi olur. Ki zaten baslangıc kilom 72 Benim fazla alırsam top gibi olurum cok zorlanırım diye düşünüyorum

Kızlar günaydın :) ben idrarımı yaparken karnıma böyle bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor bazen sağ tarafta bazen sol bazen komple alt karnımda gün içinde de oluyor sabah kalkınca daha çok. Özellikle tuvalete baya sıkışık girdiysem daha fena oluyorum sizde de oluyor mu başına gelen var mı ?

Sen tam idealim deki hamilesin canım

Herkesin vücut yapısı,beslenme şekli,yaşam şekli farklı tabi az almak ya da çok almak iyi diye birşey yok aslinda.Bebek sağlıklı bir şekilde gelisiyorsa kiloya çok takılmamak gerek.(kendime not ) Doğumdan sonra dikkat edildiği takdirde gider zaten diye düşünüyorum ki buradaki anneler gayet bilinçli alınan doğum kilolari kalıcı olmayacaktır[/QUOTE]
Sende benim gibisin canım ben oğlumda 49 falandım doğuma 56-57 kiloyla girdim ve oğlum 4 kiloya yakındı şimdi yine 48le başladım 46lara düştüm yeniden almaya başladım maksimum yine 56-57 olurum sanırım biraz bünyemle alakalı birde yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum öyle hamurişi yağlı şeylere pek yaklaşmıyorum canım çekerse de göz kararı yiyorum abartmıyorum doğumdan sonra hemen vermiştim kilolarımı sadece kalan 2 kilomu sporla verebilmiştim o da malum göbek kalıyor azıcık

Aynen bende sabahları oluyorum ya da dediğin gibi tuvalete çok sıkışık gidersem sancı yapıyor

Günaydınnn,evet çok sıkışık gittiysem benimde öyle oluyor enfeksiyon varmış gibi me geliyor ayrıntılıya gittiğimde söyleyeceğim bakarlarsa

Aynısı cnm.bende de idrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı ondan oluyordur diye düşünüyordm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…