- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.281
3 hafta da 2 kilo akşamları yemiyorum vitamini de düzensiz alıyorum biraz daha altına düşse iyi olur 63 kilo oldummKizlar hepimizin haftaları yakin diye sorucam bu ay kac kilo aldıniz ben dikkat ettiğim halde 1 ayda 1buçuk kilo aldım sizleri de merak ediyorum açıkcasi
Acaba bu aylarda mi cok kilo aliniyor son aylarda mı ?3 hafta da 2 kilo akşamları yemiyorum vitamini de düzensiz alıyorum biraz daha altına düşse iyi olur 63 kilo oldumm
normali 6 aydan sonra canm da benim bulantım olmadı baştan beri yiyorum harekette yok haliyle çok ta aldım,ama normali ilk 4 ay hiç yada 2 kilo sonra ayda 2 kilo önerilenAcaba bu aylarda mi cok kilo aliniyor son aylarda mı ?
Ben toplamda 1 kilo aldım. Tabi ilk aylar iştahsızlıktan 3 kilo vermiştim ama başlangıç kilosunu baz alıyorum. İlk oglumda toplamda 5,5 kilo alarak tamamlamistim hamileligimi bu sefer de öyle olacak gibi yani inşallah öyle olur. Oğlum da 4 kiloya yakın dogmustu sadece ona aldım ama çok dikkat ettim sağlıklı beslendim,yürüyüş yaptım.Simdi de yine aynı şekilde sağlıklı beslenme ve yürüyüş yapıyorum düzenli yarın da hamile pilatesine basliyicam haftada 2 gun sırt ağrılarıma iyi gelecek diye düşünüyorum özellikle son aylar için.Kizlar hepimizin haftaları yakin diye sorucam bu ay kac kilo aldıniz ben dikkat ettiğim halde 1 ayda 1buçuk kilo aldım sizleri de merak ediyorum açıkcasi
Acaba bu aylarda mi cok kilo aliniyor son aylarda mı ?
Desene biz normalin dışında ilerliyoruz napmak lazım bilemiyorum spora falan mi baslasak ya da hiç umursamayip nasil olsa veririz mi desek yani bu kadar hizla gelen kilo hızlı gidernormali 6 aydan sonra canm da benim bulantım olmadı baştan beri yiyorum harekette yok haliyle çok ta aldım,ama normali ilk 4 ay hiç yada 2 kilo sonra ayda 2 kilo önerilen
Sen tam idealim deki hamilesin canımBen toplamda 1 kilo aldım. Tabi ilk aylar iştahsızlıktan 3 kilo vermiştim ama başlangıç kilosunu baz alıyorum. İlk oglumda toplamda 5,5 kilo alarak tamamlamistim hamileligimi bu sefer de öyle olacak gibi yani inşallah öyle olur. Oğlum da 4 kiloya yakın dogmustu sadece ona aldım ama çok dikkat ettim sağlıklı beslendim,yürüyüş yaptım.Simdi de yine aynı şekilde sağlıklı beslenme ve yürüyüş yapıyorum düzenli yarın da hamile pilatesine basliyicam haftada 2 gun sırt ağrılarıma iyi gelecek diye düşünüyorum özellikle son aylar için.
Ben 2 kilo aldım son 1 aydırKizlar hepimizin haftaları yakin diye sorucam bu ay kac kilo aldıniz ben dikkat ettiğim halde 1 ayda 1buçuk kilo aldım sizleri de merak ediyorum açıkcasi
Kizlar hepimizin haftaları yakin diye sorucam bu ay kac kilo aldıniz ben dikkat ettiğim halde 1 ayda 1buçuk kilo aldım sizleri de merak ediyorum açıkcasi
Seninki daha da guzelmiş canim masallah3 gün sonra 22 hafta bitiyor benim. Başlangıçtan beri 3 kilo aldım. 51 kiloyum şu an. İlk kızımda da 48 ile başlayıp 58 ile bitirmiştim. İlk hamileliğimde de rahattım kilo konusunda, çok alırım da veremem kaygım olmamıştı ama bunda daha rahatım çünkü tamamını verebildiğimi gördüm, 2.ye de 48 ile hamile kaldım. Bu olay vücut yapısı ile alakalı tamamen, ben günde 1 ekmek yiyorum, bazen de geçiyorAğzım hiç boş durmaz ama kilo almıyorum ilginç bir şekilde. Tamamiyle metabolizma meselesi. Yarın ayrıntılı var, bakalım cimcimem kaç gr olmuş, aldığım 3 kilonun ne kadarı kızıma gitmiş onu öğreneyim, daha da rahatlayacağım
Ama sen yanlış hatırlamiyorsam sen once kusuyodun kilo almamıştın şimdi aldığında normal kesinlikleBen 2 kilo aldım son 1 aydıro kadar da hareketliyim ki ona ragmen böyleyse dusunemiyorum 9 ay sonra kendimi 2 küçük dilim ekmek yiyorum günde pilav yok hamur işi yok bu işten birsey anlamadım
Canım doktorda benim 1 kilo fark etti doktor iyi dedi. Hamileliğin basından beri toplamda 2 kilo aldımKizlar hepimizin haftaları yakin diye sorucam bu ay kac kilo aldıniz ben dikkat ettiğim halde 1 ayda 1buçuk kilo aldım sizleri de merak ediyorum açıkcasi
Canım aslında kilo aldığım için değil de, ben normal doğum istiyorum. O yüzden hareket etmeye çalışıyorum. Doğum daha kolay olur diye. Hemde bu sayede daha az kilo alınır. Yürüyüş yapıyorum son aylara doğru plates iyi olur. Ki zaten baslangıc kilom 72 Benim fazla alırsam top gibi olurum cok zorlanırım diye düşünüyorumDesene biz normalin dışında ilerliyoruz napmak lazım bilemiyorum spora falan mi baslasak ya da hiç umursamayip nasil olsa veririz mi desek yani bu kadar hizla gelen kilo hızlı giderbelki yag değildir demi
Sen tam idealim deki hamilesin canım
Desene biz normalin dışında ilerliyoruz napmak lazım bilemiyorum spora falan mi baslasak ya da hiç umursamayip nasil olsa veririz mi desek yani bu kadar hizla gelen kilo hızlı giderbelki yag değildir demi
Herkes kendi az alip bebeğin sağlıklı beslenmesini ister ama bazen elde olmuyor işte hamileyken çok hızlı alıyor doğum sonrası çok hızlı da veriyorum demek ki yağ değil boş şişme benim ki kendimi çözdüm artık çok ödem olmadığı sürece sıkıntı yok nasılsa 50 li kilolar a döneceğim
Sen tam idealim deki hamilesin canım
Aynen bende sabahları oluyorum ya da dediğin gibi tuvalete çok sıkışık gidersem sancı yapıyorKızlar günaydın :) ben idrarımı yaparken karnıma böyle bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor bazen sağ tarafta bazen sol bazen komple alt karnımda gün içinde de oluyor sabah kalkınca daha çok. Özellikle tuvalete baya sıkışık girdiysem daha fena oluyorum sizde de oluyor mu başına gelen var mı ?
Günaydınnn,evet çok sıkışık gittiysem benimde öyle oluyor enfeksiyon varmış gibi me geliyor ayrıntılıya gittiğimde söyleyeceğim bakarlarsaKızlar günaydın :) ben idrarımı yaparken karnıma böyle bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor bazen sağ tarafta bazen sol bazen komple alt karnımda gün içinde de oluyor sabah kalkınca daha çok. Özellikle tuvalete baya sıkışık girdiysem daha fena oluyorum sizde de oluyor mu başına gelen var mı ?
Kızlar günaydın :) ben idrarımı yaparken karnıma böyle bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor bazen sağ tarafta bazen sol bazen komple alt karnımda gün içinde de oluyor sabah kalkınca daha çok. Özellikle tuvalete baya sıkışık girdiysem daha fena oluyorum sizde de oluyor mu başına gelen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?