2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Plates işe yarar mı acaba benim ki sezeryan zaten ama yinede son aylarda benim odemim cok olur hareketli olmak istiyorum belki işe yarar ödem cok oldugu icin.sütum gec gelmişti insallah bunda oyle olmaz

Günaydınnn,evet çok sıkışık gittiysem benimde öyle oluyor enfeksiyon varmış gibi me geliyor ayrıntılıya gittiğimde söyleyeceğim bakarlarsa
Benim sağlık ocağında idrar testi falan yaptılar bişey söylemediler enfeksiyon olsa söylerlerdi herhalde o sonuçları kendi doktoruma göstereyim olmazsa tek bende değilmiş bende korkuyordum neden oluyor diye

Benim sağlık ocağında idrar testi falan yaptılar bişey söylemediler enfeksiyon olsa söylerlerdi herhalde o sonuçları kendi doktoruma göstereyim olmazsa tek bende değilmiş bende korkuyordum neden oluyor diye
Canim ben diger gebeliklerimde yasamadim ama bunda dediğin gibi oluyor hatta gecen aylarda daha beterdim şimdi azaldı ama

Merhaba kızlar...
geçen pazartesi tetanoz aşısı oldum, 3 gün sol kolum iptal oldu ve aşırı halsizdim. Ben şu an 65 kiloyum, başladığım kilodan 2 kilo az. Bebeğin hareketlerini ve dokunmalarını çok rahat hissediyorum artık ve karnım çok çok az çıktı, hala belli olmuyor dışardan. Sizde durumlar nasıl?

Kizlar benim canm cok cig kofte istedi etsiz cig kofte disardan alip yesem bir sey olur mu? Toksoplazma bagisikligim yok gelen yesillikleri de bir daha yikarim diye düşünüyorum bir sıkıntı olmaz dimi

Canım bende de toksoplazma bağışıklığı yok, o yüzden güvendiğim yerden etsiz çiğ köfteyi paket alıyorum, yeşilliklerini evde bol sirkeli tuzlu suda güzelce yıkayıp öyle yiyorum.. ben hamileliğimin başından beri bu şekilde yiyorum valla dayanamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…