2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Cok merak ediyoruz demi sanki ayda bi ziyarete gidiyomuş gibi dr da sağolsun 5 dk bile tutmuyor acayip hızlı ben cikayim diger hastaları gelsin ustelik ozel de dr umdan memnun degilim ama dogru duzgun dr yok
Yok ya ben çok memnunum doktorumdan baya da gösteriyor geçen gittipimzde ayaklarını ayak parmaklaklarını herşeyini gösterdi içine sinen doktor olmadığı zaman olmaz canım inşallah gönlüne göre bi doktor bulursun

Ne guzel canim sevindim senin adına insallah bende duzgun bi dr a denk gelirim

Evet canım almamıştım bir anda 2 kilo alınca gözüm korktu
Ama sen bastan beri kilo almadiğin icin 2 kilo cok normal bizim bastan beri açık bi istahimiz var ama.bu ay hızlandı hepimizde

Kızlar kimler bu hafta dr a gidiyor ben persembe gidicem insallah bakalim benim küçük prensesim ne alemde

Ben gidicem çarşamba :) benim paşa ne yapıyor bakalım :)
bende perşembe gidicem ikili testimiz temiz çıktı şükür üçlünün sonucuna baktırıcam ve benim henüz paşamı prensesmi belli değil yıldım artık inşallah gösterir :)

bende perşembe gidicem ikili testimiz temiz çıktı şükür üçlünün sonucuna baktırıcam ve benim henüz paşamı prensesmi belli değil yıldım artık inşallah gösterir :)
İnşallah gösterir canım ben 3lü yaptırmadım gerek yok ikili temiz çıktı diye temiz çıkmıştır inşallah sonuç. Bana da aç gel dedi 20.hafta olacak detaylı ultrason yapıcak herhalde

İnşallah gösterir canım ben 3lü yaptırmadım gerek yok ikili temiz çıktı diye temiz çıkmıştır inşallah sonuç. Bana da aç gel dedi 20.hafta olacak detaylı ultrason yapıcak herhalde
büyük ihtimalle temiz çıkar cnm çikolata ye diyolar banada denicem bakalım :)

Aynen bende öyle yaptim canm zaten çiğ köftenin içinde ette yok yesillikte yok yeşillikleri yıkadıktan sonra sıkıntı olmaz insallah.

Kız sen hala öğrenemedin mi pek nazlı çıktı seninki inşallah yarın görürsün canım
ay sorma yaa 20. haftaya girdim 3 hafta önce gittim emin olamadı dr. işe döndüm cocuk okula başladı derken bugün gideyim dedim usg bozukmuş cok ta merak etmiyorum aslında ama millet baskı yapıyo soran sorana.

Selam subat anneleri, surekli okuyorum ama cok yogun calisiyorum yazamiyorum bir turlu. Ben yazana kadar zaten konu degismis oluyor Bende bulantilardan basta biraz kilo bermistim. Dun tartildim verdikten sonra 2 kilo almisim gibi gorundu ama hem haftasonu cok yedim, hem tok korna kiyafetimle tartildim. Sabah tuvaletten cikinca giyinmeden tartiliyim demistim ama unutmusum. Yarin sabaha tartilir bakarim artik. Hala baslangic kiloma ulasamadim ama. Bu arada acayip sagliksiz ve kalitesiz besleniyorum. Hala koku hassasiyetim var o yuzden mutfaga girip yemek pisiremiyorum, esim de hep aperatif seyler hazirliyor, kizartma ekmek arasi, dürüm vs. Meyve suyudur, ekmektir, hamur isidir ne bulursam goturuyorum. Ama bu ara en azindan ekmegi azaltmak istiyorum. Gunde 1.5 ekmek falan yiyorum cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…