2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ekmek olayini sorma. 1 ay turkiyede surekli sicak pide yedim arada simit. tartilmadim ama aldigim belli benim de. geldik hala ekmegi kesemedim,detayli market alisverisine ciksak dilim ekmege gececem cok rahat ederim. sabah 1 pideyi yiyordum ya azcik da pasa yiyordu tabi ama onun yedigi ne :) ins birakiriz su ekmegi

Günde 1,5 ekmek yiyip kilo almıyorsan maşallah sana :) Ben de sağlıklı besleniyorum diye diye 7 kilo almışım :))) Valla canın ne istiyorsa öyle yemek lazım galiba

ay sorma yaa 20. haftaya girdim 3 hafta önce gittim emin olamadı dr. işe döndüm cocuk okula başladı derken bugün gideyim dedim usg bozukmuş cok ta merak etmiyorum aslında ama millet baskı yapıyo soran sorana.
Vallahi helal olsun ben çatlardım kesin meraktan günlerimiz aynı erkek olabilir belki çünkü başka bi forumda günlerimiz aynı olanlar hep erkek bekliyor bakalım belki ters köşe de yapabilir sağlıklı olsunlar da gerisi boş valla

Cok merak ediyoruz demi sanki ayda bi ziyarete gidiyomuş gibi dr da sağolsun 5 dk bile tutmuyor acayip hızlı ben cikayim diger hastaları gelsin ustelik ozel de dr umdan memnun degilim ama dogru duzgun dr yok
Aynı durum bende de var ayrıntı ultrason yun da bile 10 dakk anca tutmuştur bebişlerimiz Allah a emanet olsnlar artk ne dıyelm

Kızlar sizde yürüyüş yapınca çabuk yoruluyormusunuz ben nefes nefese kalıyorum resmen
Ben herseye cabuk yorulur oldum
Aynı durum bende de var ayrıntı ultrason yun da bile 10 dakk anca tutmuştur bebişlerimiz Allah a emanet olsnlar artk ne dıyelm
Desene ayni durumdayiz dedigin gibi Allah a emanet olsunlar

Selam kızlar bugün ayrıntılı ultrasonum vardı doktor baya inceledi devlette yaptırdım yarim saat kadar baktı kendi yaptı birde kalpciye gönderdi ben birşey göremedim ama işin uzmanına gözük dedi doçentmis oda baktı bebeğin kalbine bir kapakcikta parlaklık vardı önemli birşey değil gebelerin bazılarında oluyor tek başına bir anlam içermiyor dedi zamanla kaybolurmus şükür herşey güzel çıktı darısı bekleyenlere ve herkese olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…