- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.074
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.361
benimde çarşamba günü kısmetse canım..herşeyin güzel çıkmasına sevindim...sağlıkla gelsinler hayırlısıylaSelam kızlar bugün ayrıntılı ultrasonum vardı doktor baya inceledi devlette yaptırdım yarim saat kadar baktı kendi yaptı birde kalpciye gönderdi ben birşey göremedim ama işin uzmanına gözük dedi doçentmis oda baktı bebeğin kalbine bir kapakcikta parlaklık vardı önemli birşey değil gebelerin bazılarında oluyor tek başına bir anlam içermiyor dedi zamanla kaybolurmus şükür herşey güzel çıktı darısı bekleyenlere ve herkese olsun inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla hayırlısıyla gelsin kuzunSelam kızlar bugün ayrıntılı ultrasonum vardı doktor baya inceledi devlette yaptırdım yarim saat kadar baktı kendi yaptı birde kalpciye gönderdi ben birşey göremedim ama işin uzmanına gözük dedi doçentmis oda baktı bebeğin kalbine bir kapakcikta parlaklık vardı önemli birşey değil gebelerin bazılarında oluyor tek başına bir anlam içermiyor dedi zamanla kaybolurmus şükür herşey güzel çıktı darısı bekleyenlere ve herkese olsun inşallah
Seninki daha da guzelmiş canim masallahsana eminim cimcimende kilo almiştır
Kızlar günaydın :) ben idrarımı yaparken karnıma böyle bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor bazen sağ tarafta bazen sol bazen komple alt karnımda gün içinde de oluyor sabah kalkınca daha çok. Özellikle tuvalete baya sıkışık girdiysem daha fena oluyorum sizde de oluyor mu başına gelen var mı ?
Sabah sabah aç karnıma tartılayım dedim 49,5 olmuşum artık kilo almaya hızla başlamış bulunmaktayım sanki bu gebeliğimde 60 olurum gibime geldi böyle gidersem
Kızlar kimler bu hafta dr a gidiyor ben persembe gidicem insallah bakalim benim küçük prensesim ne alemde
Merhaba kızlar...
geçen pazartesi tetanoz aşısı oldum, 3 gün sol kolum iptal oldu ve aşırı halsizdim. Ben şu an 65 kiloyum, başladığım kilodan 2 kilo az. Bebeğin hareketlerini ve dokunmalarını çok rahat hissediyorum artık ve karnım çok çok az çıktı, hala belli olmuyor dışardan. Sizde durumlar nasıl?
Selam kızlar kilolar kilolar ben çok dert etmiyorum çoğu kişi doğumdan sonra çoğunu veriyor zaten ha ben vermek istemiyorum zayıf biriyim zaten biraz etli butlu olmak hoşuma gider açıkcası
Kızlar sizde yürüyüş yapınca çabuk yoruluyormusunuz ben nefes nefese kalıyorum resmen
İyi bişey mi kötü mü anlayamadım ben hiç uyanmıyorum gece belki 1 2 kere kalkmışımdır bu zamana kadar oda çayı meyveyi falan kaçırdıysam öyleBen tuvalette yaşadığım için böyle durumlar yaşamıyorum, yarım saatte bir tuvaletteyimgece kalkmadan sabaha kadar uyuduğum hiç olmuyor.
Amin canım gözün aydın saglıklada doğurursun işallahTekrar merhaba kızlar.
Doktora gittim bugün. Ayrıntılı ultrason sonuçlarımız güzel, her şey yolunda çok şükür. Gelişimi falan gayet iyi, beğendim dedi radyoloji uzmanı.
441 gr-26 cm olmuş kızım
Kız olduğunu da teyit etti
3 Kasım'da şeker yüklemesi yaptıracağım. Yaklaşık 5 hafta sonra. Doktorum biraz geniş benim, sıkıntı olmadığı sürece fazla çağırmaz. Her şey yolunda olsun da sık gitmeyelim düşüncesindeyiz biz de.
Haberler böyle, çok şükür bunu da atlattık. Darısı sizin başınıza
ooo demek ki herkes aynı şeyleri yaşıyor .....Kızlar günaydın :) ben idrarımı yaparken karnıma böyle bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor bazen sağ tarafta bazen sol bazen komple alt karnımda gün içinde de oluyor sabah kalkınca daha çok. Özellikle tuvalete baya sıkışık girdiysem daha fena oluyorum sizde de oluyor mu başına gelen var mı ?
ekmek olayini sorma. 1 ay turkiyede surekli sicak pide yedim arada simit. tartilmadim ama aldigim belli benim de. geldik hala ekmegi kesemedim,detayli market alisverisine ciksak dilim ekmege gececem cok rahat ederim. sabah 1 pideyi yiyordum ya azcik da pasa yiyordu tabi ama onun yedigi ne :) ins birakiriz su ekmegi
Günde 1,5 ekmek yiyip kilo almıyorsan maşallah sana :) Ben de sağlıklı besleniyorum diye diye 7 kilo almışım :))) Valla canın ne istiyorsa öyle yemek lazım galiba
Normalmiş canım bide bende gezdim mı daha da artıyorbende şaşırdım cnm hiç olmmaıştı da... neyse normal miş demekki sizlerde de varsa..doktora sormussundur normal karşıladı sanırım ..
Amin canım amin inşallah hayırlısıyla senin de herkesinde çok iyi geçsin inşallahbenimde çarşamba günü kısmetse canım..herşeyin güzel çıkmasına sevindim...sağlıkla gelsinler hayırlısıyla
Amin canım amin hepimizin sağlıkla gelsin inşallahGözün aydın canım sağlıkla hayırlısıyla gelsin kuzun
48le başlamıştım sonra 46lara düşmüştüm bir ay önce tartıldım 48 olmuştum tahminim bu ay 1.5 kilo almışımSağol canım almış çok şükür :)
Ben tuvalette yaşadığım için böyle durumlar yaşamıyorum, yarım saatte bir tuvaletteyimgece kalkmadan sabaha kadar uyuduğum hiç olmuyor.
Kaçla başladın da 49.5 olmuşsun allasen60 ile biter böyle gidersen, hatta görmezsin bile.
Ben bugün gittim :)
İlk kızımdaki tetanozun üstünde 5 yıl geçti, doktoruma sordum 1 doz yaptırabilirsin dedi. Yakında 8. sınıflara aşıya gelecekler, yaparlarsa eğer okulda yaptırıvercem
Eşim de aynı şeyi söylerdi ilk doğumda, bunda da aynısını söylüyor. Az doğum kilon kalsa ya nolur diyor
Eskiden tek nefeste 3 katı ceylan gibi seke seke çıkan ben şu an 2. kattaki öğretmenler odasına çıkana kadar 2 mola veriyorum ve nefesim tıkanmış, nabzım yükselmiş oluyor yol bittiğinde. Ciddi nefes darlığı çekiyorum ben de
Sevindim valla şükür darısı bizim başımıza inşallahTekrar merhaba kızlar.
Doktora gittim bugün. Ayrıntılı ultrason sonuçlarımız güzel, her şey yolunda çok şükür. Gelişimi falan gayet iyi, beğendim dedi radyoloji uzmanı.
441 gr-26 cm olmuş kızım
3 Kasım'da şeker yüklemesi yaptıracağım. Yaklaşık 5 hafta sonra. Doktorum biraz geniş benim, sıkıntı olmadığı sürece fazla çağırmaz. Her şey yolunda olsun da sık gitmeyelim düşüncesindeyiz biz de.
Aynen canım çoğu kişi bende de oluyor dedi tuvaletimizi çok tutmamak lazımooo demek ki herkes aynı şeyleri yaşıyor .....
inşaAllah canım..amin amin aminAmin canım amin inşallah hayırlısıyla senin de herkesinde çok iyi geçsin inşallah
Amin Cnm gözünaydın sağlıkla gelsin prensesTekrar merhaba kızlar.
441 gr-26 cm olmuş kızım
Bende deBende alıntılar mavi olmus
Kızlar bu 1. Sinif ne zormuş ya kızim 2 yıl anaokuluna gitti gayet verimli geçirdik sorunsuzdu simdi ise 1 haftadır agliyor her yolu denedim yok okula git.ek.istemiyorum sıkıcı diyor simdi de 2 tane harf ogrendik birlestirmek istemiyor yani bastan hevesi yok ben napicam sinirlerim laçka oldu yeminle şimdi esime biraktım kactim ama çok mutsuz oldugu belli çaktırmiyorum ona ama çok uzuluyorum aramizda ogretmenlerimiz de vardır bana yol gosteriverin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?