- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.381
48le başlamıştım sonra 46lara düşmüştüm bir ay önce tartıldım 48 olmuştum tahminim bu ay 1.5 kilo almışım
Kızlar bu 1. Sinif ne zormuş ya kızim 2 yıl anaokuluna gitti gayet verimli geçirdik sorunsuzdu simdi ise 1 haftadır agliyor her yolu denedim yok okula git.ek.istemiyorum sıkıcı diyor simdi de 2 tane harf ogrendik birlestirmek istemiyor yani bastan hevesi yok ben napicam sinirlerim laçka oldu yeminle şimdi esime biraktım kactim ama çok mutsuz oldugu belli çaktırmiyorum ona ama çok uzuluyorum aramizda ogretmenlerimiz de vardır bana yol gosteriverin lutfen
Ogretmenimiz okulun en iyi ogretmnelerinden ozellikle istedik ama bu konuda cok da yardımci olmadı ya da ben anlayamadım bilemiyorum kafam cok karışik rehber ogretmenimizle goruştuk hatta kizima dedim kendini kotu hissettiginde git konuş o da oyle yapmış sevindim buna rehber ogrt. Çok abartmayin diyor normal bi surec diyor da aglayan bakislar la bi de tum gun agliyor olmasi beni cok geriyor ödül yolunu denedim cezayi denedim yok fayda etmedi anaokulunu özlüyor bence valla tıkandım kaldım simdi ogretmenimizin bi bildigi vardır diyorum bakalim napicaz yorumun icin tesekkurederim canımCanim ben lise matematik ogretmeniyim, bu yas donemine cok hakim degilim yani. Ama bence oncelikle ogretmeniyle bir konus. Sevdirmek icin neler yapilabilir vs. Yol gostericektir. Okulla ilgili cok sikacak bogacak soru yagmuruna tutma. Sen kendi gununu neler yaptigini vs ince ayrintisiyla ilgisini cekecek sekilde anlat hep. O da senden gordukce anlatmaya ozensin, konussun senle. Belki okula gitmek istememesinin baska bir sebebi vardir. Ogretmeniyle ilgili olabilir, arkadaslaroyla ilgili olabilir, akran zorbaligi vs aklimiza gelmeyen bircok sey olabilir.
İlk hamileliğimde 48le başlamıştım 56yla bitmişti şimdi yine 48le başladım 46lara düştüm şuan 49.5 çıktım aç karnıma sanki hızlı almaya başladım 60 görürüm gibi geldiİlk hamileliğin mi? Tam anlattığın gibi 48 ile hamile kalıp, ilk aylarda bir şey yiyemediğim için 46'ya düşüp 58 ile doğuma gitmiştim. 60'ı görmeyebilirsin diye o yüzden dedim. 33 yaşındayım hayatımda daha 60 görmedim tartıdaBu hamilelikte belki.
Ben ogretmen değilim ama nacizane fikrimi belirtmek istedim 2 yil anaokuluna gittiği icin bir anda derse geçince afallamış olabilir ben olsam ogrendigi harfleri veya kelimeleri renkli karton vb. Sekillerle birlikte keserek yaparak eglenceli hale getirerek denerdim şansımı . Allah kolaylık versin alışır tez zamanda isallahOgretmenimiz okulun en iyi ogretmnelerinden ozellikle istedik ama bu konuda cok da yardımci olmadı ya da ben anlayamadım bilemiyorum kafam cok karışik rehber ogretmenimizle goruştuk hatta kizima dedim kendini kotu hissettiginde git konuş o da oyle yapmış sevindim buna rehber ogrt. Çok abartmayin diyor normal bi surec diyor da aglayan bakislar la bi de tum gun agliyor olmasi beni cok geriyor ödül yolunu denedim cezayi denedim yok fayda etmedi anaokulunu özlüyor bence valla tıkandım kaldım simdi ogretmenimizin bi bildigi vardır diyorum bakalim napicaz yorumun icin tesekkurederim canım
Dogru diyosun ozellikle benim kızım oyle biz istiyoruz diye degil kendi istiyor diye yapar kendi doğrularını yasayan bi cocuk aslında ordan yakalayabilirim belki kendi istemesi ni saglayacak bi yol bulmam lazım okulu bisekilde sevdirmem lazım ama nasılBen de kızımın okul döneminde hem hamile olmak istemedim hem de evde yeni doğan olmasın diye yetiştirdim yeni bebeyi bu seneye :)))
sınıf öğretmeni değilim o nedenle benim tavsiyelerim annelik tavsiyelerinden öte geçmez. Ama bildiğim bir şey var ki çocuklar hiçbir şeyi biz istiyoruz diye tam istediğimiz gibi yapmıyor. Yapmış gibi görünüyor ama yapmıyor. İstemesi için bir şey gerek diye düşünüyorum. Küçük ödüller olabilir 3-5 harfte bir, ya da babanın da içinde olduğu aile vakitlerine adapte edilebilir. Yani dediğim gibi akademik kısmı için bir şey diyemeyeceğim ama çocuklar "hadi gel ders yapalım" diyince koşa koşa gelmiyor malesefailecek çaba göstermeniz gereken bir dönem. Kolaylıklar diliyorum
Amin canım tum 1. Sinif annelerine Allah yardim etsin iyi ki bebek 2. Donem dogucak yoksa bi de ondan etkilenip sorun çıkarıcak dı ustelik ben okula gidemiycektimBen ogretmen değilim ama nacizane fikrimi belirtmek istedim 2 yil anaokuluna gittiği icin bir anda derse geçince afallamış olabilir ben olsam ogrendigi harfleri veya kelimeleri renkli karton vb. Sekillerle birlikte keserek yaparak eglenceli hale getirerek denerdim şansımı . Allah kolaylık versin alışır tez zamanda isallah
Allah kolaylık versin, oğlum 67 aylık başlamıştı 1.sınıfa o zaman el yazı var ve en zoruda oydu sanırım ufaklık tam el ayak olmuş defter kitap elliyor o na mı bakayım abiyi mi çalıştırayım kafayım yiyecem artık diyodum.Şimdi sık dişini birinci dönemden sonra rahatlacaksınız ikiniz de,aile de kim daha sakinse o ilgilensin bizde baba aşırı sinirliydi baktım çocuğu yıpratacak ben aldım elime arada atkadaşlarıyla kıyaslayıp yarıştırdım bak sen onu geçmişsin diyerekOgretmenimiz okulun en iyi ogretmnelerinden ozellikle istedik ama bu konuda cok da yardımci olmadı ya da ben anlayamadım bilemiyorum kafam cok karışik rehber ogretmenimizle goruştuk hatta kizima dedim kendini kotu hissettiginde git konuş o da oyle yapmış sevindim buna rehber ogrt. Çok abartmayin diyor normal bi surec diyor da aglayan bakislar la bi de tum gun agliyor olmasi beni cok geriyor ödül yolunu denedim cezayi denedim yok fayda etmedi anaokulunu özlüyor bence valla tıkandım kaldım simdi ogretmenimizin bi bildigi vardır diyorum bakalim napicaz yorumun icin tesekkurederim canım
canım walla bende ortaokula giriyorum bu yaş grubunu bende bilmiyorum,ama oyunla ödülle çocuklar daha hevesli oluyorlar öğrenmek için,bi sebebi wardir muhakkak ya öğretmeni ya arkadaşlarıni sevememistir,umarım kısa sürede alişir.Kızlar bu 1. Sinif ne zormuş ya kızim 2 yıl anaokuluna gitti gayet verimli geçirdik sorunsuzdu simdi ise 1 haftadır agliyor her yolu denedim yok okula git.ek.istemiyorum sıkıcı diyor simdi de 2 tane harf ogrendik birlestirmek istemiyor yani bastan hevesi yok ben napicam sinirlerim laçka oldu yeminle şimdi esime biraktım kactim ama çok mutsuz oldugu belli çaktırmiyorum ona ama çok uzuluyorum aramizda ogretmenlerimiz de vardır bana yol gosteriverin lutfen
inşallah iyi haberler alırsın,bende bu hafta içi yada önümüzde ki hafta gitmeyi düşünüyorumbebîşimle yarın ayrıntılı ultrasonda kavuşcaz :) çok özledim,bu hafta çok kişi doktora gidiyor,hepimiz güzel haberlerle döneriz inş,meleklerimiz saglikli ve iyidir umarim
bebîşimle yarın ayrıntılı ultrasonda kavuşcaz :) çok özledim,bu hafta çok kişi doktora gidiyor,hepimiz güzel haberlerle döneriz inş,meleklerimiz saglikli ve iyidir umarim
günaydın kızlar sabah hastaneye gittim. bi kızım daha olacak. allahım sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin.kızımda kız kardeş istiyordu .. önce kardeşim olsun diye dua etti sonra kız olsun diye dua etti istediği oldu. çok şükür. inşşallah iyi anlaşırlar ömür boyu en iyi arkadaş olurlar
Canım sana aç gel dedi mi?bebîşimle yarın ayrıntılı ultrasonda kavuşcaz :) çok özledim,bu hafta çok kişi doktora gidiyor,hepimiz güzel haberlerle döneriz inş,meleklerimiz saglikli ve iyidir umarim
Hadi guzel haberlerle gel canim isallahbebîşimle yarın ayrıntılı ultrasonda kavuşcaz :) çok özledim,bu hafta çok kişi doktora gidiyor,hepimiz güzel haberlerle döneriz inş,meleklerimiz saglikli ve iyidir umarim
Hayırlısı olsun tatlım, sağlıkla doğsun kızın inşallah.günaydın kızlar sabah hastaneye gittim. bi kızım daha olacak. allahım sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin.kızımda kız kardeş istiyordu .. önce kardeşim olsun diye dua etti sonra kız olsun diye dua etti istediği oldu. çok şükür. inşşallah iyi anlaşırlar ömür boyu en iyi arkadaş olurlar
Gözün aydın canım kızının duası kabul olmuş ne güzelgünaydın kızlar sabah hastaneye gittim. bi kızım daha olacak. allahım sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin.kızımda kız kardeş istiyordu .. önce kardeşim olsun diye dua etti sonra kız olsun diye dua etti istediği oldu. çok şükür. inşşallah iyi anlaşırlar ömür boyu en iyi arkadaş olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?