- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.441
Her hamilelik farklı dedikleri gibi cevremde ne kadar kisiye sorduysam tecrubeli ya az hareket ediyormus ya gec hissetmisler ya belli bir aydan sonra çok hareket etmiş. Son aya kadar eltim diyordu bekliyoruz surekli hareket etsin diye ama gunde 1 kez anca vuruyormuş. Doğdu şimdi 1 aylik oldu tosuncuk maşallahAyy yerim ben onu benim de tokken daha çok hareketli çok dolaşmıyor aynı yerlerde duruyor genelde. Yarın doktordan sonra haber veririm artık.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et ben bu aralar kefire sardım sabah aksam bir bardak iciyorum sindirim icin yararli birsey 1 gün sonra faydasını gördüm normalde hazir alıyordum ise yarayinca esim mayasini bulmus getirmiş 4 litre mayaladım. Ayran gibi birsey marketlerde var al bir dene istersen. Ama zorlama yapma sakın tabiki dokturunu da arayıp sor canım benceGercekten cok zor bir sey. Dupalakı kullanıyorum. Zeytin yagı içiyorum. Birde erik komposto denicem bugün
Benim eşim ne yapıcak acaba çok merak ediyorumBenim içimde olduğu için ben çok rahat hissediyorum ama eşim çoğu zaman yakalayamıyor çünkü o elini koyunca duruyorDün akşam baya hissetti, çok tuhaf oluyor erkekler hissedince
Galiba canım o zaman annesi gibi üşengeç olucak herhalde sıpaHer hamilelik farklı dedikleri gibi cevremde ne kadar kisiye sorduysam tecrubeli ya az hareket ediyormus ya gec hissetmisler ya belli bir aydan sonra çok hareket etmiş. Son aya kadar eltim diyordu bekliyoruz surekli hareket etsin diye ama gunde 1 kez anca vuruyormuş. Doğdu şimdi 1 aylik oldu tosuncuk maşallah
Belki seninkide çok hareket etmeyi sevmiyordur.Güzel haberlerini bekliyorum canım
Olabilir rahattir oda hadi güzel haberlerle gel isallahGaliba canım o zaman annesi gibi üşengeç olucak herhalde sıpabekliyoruz bakalım çıkınca yazarım
niye 2 hafta sonra canm kilosu boyu kaç olmuş aramızda 2 gün var ben çok meraktayım zor geçiyor günler
Rahatlamissindir bebeği gorunce canım. Buyumustur baya simdi minnak.Boyu kilosu ne kadar olmuş. Bu arada gebelik sekerin mi vardı? İsallah normal gelir tüm değerler eksiklerini almaya yönelirsin, zaman ne çabuk gecmis bu arada şubatta evde bebek sesleri abowww
senin ne zaman kontrolün canım benim daha gitmeme var resmen bu ay 5 hafta sonra göreceğiz 11ini iple cekiyoruzniye 2 hafta sonra canm kilosu boyu kaç olmuş aramızda 2 gün var ben çok meraktayım zor geçiyor günler
bugün 20 haftalık oldum canm 1 hafta daha bekleyip gideyim diyorum devlette yaptıracağım gittiğim gün ek ücret ödeyip mesai saatinden sonra yapılıyormuş bakalımsenin ne zaman kontrolün canım benim daha gitmeme var resmen bu ay 5 hafta sonra göreceğiz 11ini iple cekiyoruz
1 gün var aramızda senle canım haftaya birlikte gideceğiz o zaman haftaya bakalim bizim minnaklar ne âlemde ben detayli icin ozel hastaneden aldım randevuyu çıkınca birde kendi doktoruma giricem. Sali günüde sağlık ocagina gidicem kan tahlili falan istemisti doktor birde asi yaptiricam haftaya benim doktor haftam resmenbugün 20 haftalık oldum canm 1 hafta daha bekleyip gideyim diyorum devlette yaptıracağım gittiğim gün ek ücret ödeyip mesai saatinden sonra yapılıyormuş bakalım
Çok geçmiş olsun canım dikkat et ben bu aralar kefire sardım sabah aksam bir bardak iciyorum sindirim icin yararli birsey 1 gün sonra faydasını gördüm normalde hazir alıyordum ise yarayinca esim mayasini bulmus getirmiş 4 litre mayaladım. Ayran gibi birsey marketlerde var al bir dene istersen. Ama zorlama yapma sakın tabiki dokturunu da arayıp sor canım bence
Benim eşim ne yapıcak acaba çok merak ediyorum
Günaydın kızlar boğaz ağrısı ve öksürükle başım dertte sürekli ılık sıvı alıyorum biraz acısı geçiyor sonra devam
Kilo boy söylemedi canım ultrason fotoğrafında da yazmıyor haftasıyla uyumlu dedi 22.haftada yapabilirsin detaylı dedi ondan dedim canım 2 hafta onbeş gün sonra falanniye 2 hafta sonra canm kilosu boyu kaç olmuş aramızda 2 gün var ben çok meraktayım zor geçiyor günler
Rahatladım valla canım boy kilo söylemedi ya bende sormadım canım aklıma gelmediRahatlamissindir bebeği gorunce canım. Buyumustur baya simdi minnak.Boyu kilosu ne kadar olmuş. Bu arada gebelik sekerin mi vardı? İsallah normal gelir tüm değerler eksiklerini almaya yönelirsin, zaman ne çabuk gecmis bu arada şubatta evde bebek sesleri abowww
Sabırsızlık la bekliyorumTuhaf bir ruh haline bürünüyorlar emin ol :)
Sanırım benim hamilelik ten önce insülin direncim vardı doktorum da biliyordu sanırım o yüzden erkene aldı hani şeker çıkarsa erkenden önlem almak için. Önceden bi sorun yoksa o zamanlara bırakmış olabilir :)İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım. benim de şeker yüklemem 3 Kasım'da. 27. Haftada olcam, benim doktor biraz ileri attı. 24'ten sonra yapılıyor diye biliyordum ama seninki erken yapmış, demek ki oluyor bu haftalarda
Amin canım inşallah. İnsilun direncin varsa iyi yapmışsın işallah sonucta iyi cikar yarin derin bir ohh çekersinRahatladım valla canım boy kilo söylemedi ya bende sormadım canım aklıma gelmedigebelikten önce insülin direncim yüksekti o yüzden yaptırmak istedim canım yarın alcam sonucu beklemedim geldim inşallah normal çıkar. Valla zaman çok çabuk geçiyor aslında şubata çok az kaldı saglıcakla alalım hepimiz inşallah
cnm gecmis olsn ama zorlamadan kaynaklidir gibi. ben aci yiyince tuvalete cikaryor. bazen sancim oluyo amaKızlar benim şu kabızlık gecmedi gitti. Korkuyorum bebeğime bir sey olur mu. Çok zorluyorum kendimi hafif pembe kan geldi vajinadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?