2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayy yerim ben onu benim de tokken daha çok hareketli çok dolaşmıyor aynı yerlerde duruyor genelde. Yarın doktordan sonra haber veririm artık.
Her hamilelik farklı dedikleri gibi cevremde ne kadar kisiye sorduysam tecrubeli ya az hareket ediyormus ya gec hissetmisler ya belli bir aydan sonra çok hareket etmiş. Son aya kadar eltim diyordu bekliyoruz surekli hareket etsin diye ama gunde 1 kez anca vuruyormuş. Doğdu şimdi 1 aylik oldu tosuncuk maşallah
Belki seninkide çok hareket etmeyi sevmiyordur.Güzel haberlerini bekliyorum canım

Gercekten cok zor bir sey. Dupalakı kullanıyorum. Zeytin yagı içiyorum. Birde erik komposto denicem bugün
Çok geçmiş olsun canım dikkat et ben bu aralar kefire sardım sabah aksam bir bardak iciyorum sindirim icin yararli birsey 1 gün sonra faydasını gördüm normalde hazir alıyordum ise yarayinca esim mayasini bulmus getirmiş 4 litre mayaladım. Ayran gibi birsey marketlerde var al bir dene istersen. Ama zorlama yapma sakın tabiki dokturunu da arayıp sor canım bence

Galiba canım o zaman annesi gibi üşengeç olucak herhalde sıpa bekliyoruz bakalım çıkınca yazarım

Günaydın kızlar boğaz ağrısı ve öksürükle başım dertte sürekli ılık sıvı alıyorum biraz acısı geçiyor sonra devam

niye 2 hafta sonra canm kilosu boyu kaç olmuş aramızda 2 gün var ben çok meraktayım zor geçiyor günler

Rahatlamissindir bebeği gorunce canım. Buyumustur baya simdi minnak.Boyu kilosu ne kadar olmuş. Bu arada gebelik sekerin mi vardı? İsallah normal gelir tüm değerler eksiklerini almaya yönelirsin, zaman ne çabuk gecmis bu arada şubatta evde bebek sesleri abowww

bugün 20 haftalık oldum canm 1 hafta daha bekleyip gideyim diyorum devlette yaptıracağım gittiğim gün ek ücret ödeyip mesai saatinden sonra yapılıyormuş bakalım
1 gün var aramızda senle canım haftaya birlikte gideceğiz o zaman haftaya bakalim bizim minnaklar ne âlemde ben detayli icin ozel hastaneden aldım randevuyu çıkınca birde kendi doktoruma giricem. Sali günüde sağlık ocagina gidicem kan tahlili falan istemisti doktor birde asi yaptiricam haftaya benim doktor haftam resmen

Kefir mayam benim de var. Kızım eşim ben ailecek bayılıyoruz kendisine :) yoğurt süt peynir grubunun hepsinden farklı bir şey kefir. Çok faydalı, herkese dağıtmaya çalışıyorum.

Benim eşim ne yapıcak acaba çok merak ediyorum

Tuhaf bir ruh haline bürünüyorlar emin ol :)

Günaydın kızlar boğaz ağrısı ve öksürükle başım dertte sürekli ılık sıvı alıyorum biraz acısı geçiyor sonra devam

Geçmiş olsun canım. Çalışıyor musun? Çok konuşmaktan mı acaba diye soruyorum çünkü benim de sürekli bir boğaz ağrım var, hasta değilim ama. Ses tellerim ağrıyor

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım. benim de şeker yüklemem 3 Kasım'da. 27. Haftada olcam, benim doktor biraz ileri attı. 24'ten sonra yapılıyor diye biliyordum ama seninki erken yapmış, demek ki oluyor bu haftalarda.

niye 2 hafta sonra canm kilosu boyu kaç olmuş aramızda 2 gün var ben çok meraktayım zor geçiyor günler
Kilo boy söylemedi canım ultrason fotoğrafında da yazmıyor haftasıyla uyumlu dedi 22.haftada yapabilirsin detaylı dedi ondan dedim canım 2 hafta onbeş gün sonra falan

Rahatladım valla canım boy kilo söylemedi ya bende sormadım canım aklıma gelmedi gebelikten önce insülin direncim yüksekti o yüzden yaptırmak istedim canım yarın alcam sonucu beklemedim geldim inşallah normal çıkar. Valla zaman çok çabuk geçiyor aslında şubata çok az kaldı saglıcakla alalım hepimiz inşallah

Sanırım benim hamilelik ten önce insülin direncim vardı doktorum da biliyordu sanırım o yüzden erkene aldı hani şeker çıkarsa erkenden önlem almak için. Önceden bi sorun yoksa o zamanlara bırakmış olabilir :)

Amin canım inşallah. İnsilun direncin varsa iyi yapmışsın işallah sonucta iyi cikar yarin derin bir ohh çekersin

bugun 20.haftama basladim. aslinda 21hafta diyoruz ya o sekilde aslinda. bugn randevu yaptim detayli ultrason icin,gec kaldiniz onceden yapmaniz lazimdi fln dedi 2 hafta sonraya yer varmis ancak. yani bana sacma geldi 22.haftanin basi olmus olcam cok mu gec??? normalde bugun fln olmaliymis,tatil vs derken yapamamistik randevuyu. sizler nasil yapiyosunuz kizlar beni bi rahatlatin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…