2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Önerdiğin uygun fiyat var mi acaba canm? 8 ay için çok pahalı bir sey alamam kendiliğinden sallananlarda eminim pahalıdır.ama almak istiyorum şahsen iş yaparken yanıma almak istiyorum biraz panigimde baska odada birakamam

Aynen canım 2 hafta sonra git birsey derlerse uygun zamnda geldim dersin.Ay canım sekreterse hiç takma

https://www.joker.com.tr/urun/bondigo-ana-kucagi-titresimli-ve-muzikli-103505 bak canım bu titreşimli ve müzikli hemde kaliteli hemde fiyatı en uygun olanı. zaten en dandikleri de eşim emiönünden 80 tl ye almıstı söyle soylım sana rezalet bıseydı bır kez kullanmadık.

anladım cnm benimki kolay geçiyo şükür 8. Haftadan sonra bulantım başladı ama aşırı değildi sadece yiyeceklerden tiksinme gibiydi şimdiye kadar 3 kere yediğimi çıkardım saydım ilk çocuğuma göre bu çok kolay geçiyo melek gibi maşallah :) arada baş dönmem oluyor tansiyonum düşüyo okadar ve camış gibi yiyorum ama fazla almadom göbek çıktı sadece valla allah aonumuzu hayır etsin bi avazda kurtarsın inşallah:)

Saymışsın azmış demek ki benim sayılcak gibi falan değildi benim ilk bebegin göbek falan çıkmadı bilmeyenler anlamıyorlar hamile olduğumu çıkar bakalım bekliyorum bende inşallah saglıcakla kucağımıza alalım dediğin gibi bir avazda

benimde ilkince 6. Aydan sonra çıkmıştı cnm bunda 4ten sonra çıkmaya başladı hatta bi günde 9 aylık gibi oldum eşim bile şaşırdı bu ne lan dedi tabi sabahları biraz iniyo akşama doğru şişiyorum yine :) bilmiyorum ben oğlumun tersini yaşıyorum belki kız bebiş bekliyorumdur :) yarın gidicem bakalım dua et göstersin cnm

İnşallah öğrenirsin canım belki kızdır ondan göstermiyodur sağlıklı olsun da benim de göbegim falan az çıksın sorun değil zaten kiloluyum ne kadar az o kadar iyi

Canm ilaç var gebelikte kullanılan kabizlik ilacı ondan icsene canm ben onu içer içmez hemen wc ye gidiyorum..
Evet kullanıyorum bugün daha rahat cıktım ama yapmadıgım şey de kalmadı :) zeytinyagli limon, kayısı, kefir, ilac, tarhana corbası ekmek yemedim. İnşallah bi daha yaşamam

20 ve 24 haftalar arasinda yapiliyo zaten canim. Halt etmis o sekreter, bosver sen.

Ben hala bulamadim isim. Kizimin adi Beril. Anlami arinmis, aklanmis demek. Peygamber efendimizin esi Hz. Ayse'ye iftira atildiktan sonra, Peygamberimize vahiy gelmis, Allah c.c. Hz. Ayse'den Beril olarak bahsetmis, arinmis, aklanmis, temiz manasinda. Anlamini cok begendigim icin koymustum kizima. Bu kizima da yine guzle anlamli bir isim koymak istiyorum nasib olursa.

Merhabalar , nasılsınız ?
Biz geçen haftaki hastalıktan sonra daha iyiyiz şükür
Bir sorum var yine ayrıntılı ultrason konusu geçti mi bilmiyorum ama yaptıran var mı aranızda?fiyatları nasıl?

Bir sorum var yine ayrıntılı ultrason konusu geçti mi bilmiyorum ama yaptıran var mı aranızda?fiyatları nasıl?
haftaya yaptıracağım,senin zamanın geçmiyor mu canm bir an önce yaptırsaydın

Ne alaka ya saçmalamış resmen 19da başlıyor 23-24 haftaya kadar yapılabiliyor nasıl doktor bunlar hiç birşeyden haberleri yok sen bakma onlara canım daha vaktin var

Canım bu aralar yaptırman lazım ben 300₺ ye yaptırcam tabi her yerde aynı olmuyor fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…