- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.461
İnşallah canım benimAmin canım inşallah. İnsilun direncin varsa iyi yapmışsın işallah sonucta iyi cikar yarin derin bir ohh çekersin
iyi haberler geliriz ınşallah çok heyacanlıyım bu ultrason benim için çok önemli tomgrafi çekimi yaptırmıştım ya onun için.Ben henüz doktoru kesinleştiremedim beğendiğim doktor çok uzak kış günü o yollar kar buz olabilir diyo eşim o yüzdn bu ay sadece ayrıntılı yaptırmaya gideceğim diğer ayda başka bi doktor a niyetim var1 gün var aramızda senle canım haftaya birlikte gideceğiz o zaman haftaya bakalim bizim minnaklar ne âlemde ben detayli icin ozel hastaneden aldım randevuyu çıkınca birde kendi doktoruma giricem. Sali günüde sağlık ocagina gidicem kan tahlili falan istemisti doktor birde asi yaptiricam haftaya benim doktor haftam resmen
Hayır geç değil bende 2 hafta sonra olucam detaylı ultrason bu haftalarda olurmuş zaten kafana takma bugun doktordan geldim hatta benşm doktorum kendi yaptığından detaylıyı yapar diyodum şeker yüklemesi yaptık bugun 2hafta sonra detaylı istersen dedibugun 20.haftama basladim. aslinda 21hafta diyoruz ya o sekilde aslinda. bugn randevu yaptim detayli ultrason icin,gec kaldiniz onceden yapmaniz lazimdi fln dedi 2 hafta sonraya yer varmis ancak. yani bana sacma geldi 22.haftanin basi olmus olcam cok mu gec??? normalde bugun fln olmaliymis,tatil vs derken yapamamistik randevuyu. sizler nasil yapiyosunuz kizlar beni bi rahatlatin ya
Bende ilk defa yaptım dün hatta içtik biraz fazla eksimis ama guzeldi. Mayalarida baya çoğalmış çok şaşırdımKefir mayam benim de var. Kızım eşim ben ailecek bayılıyoruz kendisine :) yoğurt süt peynir grubunun hepsinden farklı bir şey kefir. Çok faydalı, herkese dağıtmaya çalışıyorum.
zaten sık sık ultrasyona girmek iyi değilmis, artık bulursun isallah doktorunu cok zaman kalmadı birde doktorada alışma süresi var. Benim acimdan doktora alismak guvenmek cok önemli cok gitmek istemem doktora ama biraz pinpirikliyim galibaiyi haberler geliriz ınşallah çok heyacanlıyım bu ultrason benim için çok önemli tomgrafi çekimi yaptırmıştım ya onun için.Ben henüz doktoru kesinleştiremedim beğendiğim doktor çok uzak kış günü o yollar kar buz olabilir diyo eşim o yüzdn bu ay sadece ayrıntılı yaptırmaya gideceğim diğer ayda başka bi doktor a niyetim var
Doktor bana 20-24 haftaları arasına al demişti randevunu gec kaldığını düşünme ya da içim rahatlasın diyorsan başka bir yerden erkene bulanilirsin belki. Genelde randevularımı doktordan çıkınca veya 1 hafta sonra mecbur alıyorum sıra kalmıyor çünkübugun 20.haftama basladim. aslinda 21hafta diyoruz ya o sekilde aslinda. bugn randevu yaptim detayli ultrason icin,gec kaldiniz onceden yapmaniz lazimdi fln dedi 2 hafta sonraya yer varmis ancak. yani bana sacma geldi 22.haftanin basi olmus olcam cok mu gec??? normalde bugun fln olmaliymis,tatil vs derken yapamamistik randevuyu. sizler nasil yapiyosunuz kizlar beni bi rahatlatin ya
Bircede güzel Belin de yakışır bence Beliz'in yanına. Bizim kız olsaydı ismi Asya Duru olacaktı doktor en son erkek de olabilir diyince isim olayı rafa kalktı şimdilik detayından sonra bakarız artıkisim konusunu naaotınız kızlar? benim adım birgül kızımın adı beliz 2. ye de birce mi koysam diyorum. 1-c 2-c diye dalga geçerlermi diye kafama takılıyor. be ile başlayan bişey olacak yine ama kararsızım.
birten de olabilir canım..yada bircanisim konusunu naaotınız kızlar? benim adım birgül kızımın adı beliz 2. ye de birce mi koysam diyorum. 1-c 2-c diye dalga geçerlermi diye kafama takılıyor. be ile başlayan bişey olacak yine ama kararsızım.
:) 1 c iyiymiş sen yazmasan hiç öyle gelmezdi aklıma isim güzelmiş,benim oğlanlar Enes,Eymen kızımda Elisa olacak gibi son anda değişmezseisim konusunu naaotınız kızlar? benim adım birgül kızımın adı beliz 2. ye de birce mi koysam diyorum. 1-c 2-c diye dalga geçerlermi diye kafama takılıyor. be ile başlayan bişey olacak yine ama kararsızım.
evet doktor çok önemli canm ikinci oğlumu doğum yaptığım doktorun sezeryan ı iyiydi ama ağzından lafı cımbızla alıyorum ona o kadar para vereceğime şehir hastanesinde ertan diye bi doktor varmış çok övülen onu bi göreyim diye düşündüm olmadı uzak olan yere gideriz artık kısmetimizde nere varsazaten sık sık ultrasyona girmek iyi değilmis, artık bulursun isallah doktorunu cok zaman kalmadı birde doktorada alışma süresi var. Benim acimdan doktora alismak guvenmek cok önemli cok gitmek istemem doktora ama biraz pinpirikliyim galiba
Canm ilaç var gebelikte kullanılan kabizlik ilacı ondan icsene canm ben onu içer içmez hemen wc ye gidiyorum..Kızlar benim şu kabızlık gecmedi gitti. Korkuyorum bebeğime bir sey olur mu. Çok zorluyorum kendimi hafif pembe kan geldi vajinadan
günümüz aynı canm geç değil canını sıkma illa 20.haftada olacak diye bir şey yok ben de daha gitmedim bakbugun 20.haftama basladim. aslinda 21hafta diyoruz ya o sekilde aslinda. bugn randevu yaptim detayli ultrason icin,gec kaldiniz onceden yapmaniz lazimdi fln dedi 2 hafta sonraya yer varmis ancak. yani bana sacma geldi 22.haftanin basi olmus olcam cok mu gec??? normalde bugun fln olmaliymis,tatil vs derken yapamamistik randevuyu. sizler nasil yapiyosunuz kizlar beni bi rahatlatin ya
Bence övülüyorsa iyidir diye düşünüyorum gorun bakalım en iyi kararı verirsin böyleceevet doktor çok önemli canm ikinci oğlumu doğum yaptığım doktorun sezeryan ı iyiydi ama ağzından lafı cımbızla alıyorum ona o kadar para vereceğime şehir hastanesinde ertan diye bi doktor varmış çok övülen onu bi göreyim diye düşündüm olmadı uzak olan yere gideriz artık kısmetimizde nere varsa
kullanışlı güzel müzikli titreşimli kendinden sallanan bişey baya pratik olur. her bebek sallanmak istiyor naparsan yap . ya kucagında hoplatıcaksın yada anakucagında minik minik sallıcaksın hem evin her odasına taşıyabiliyosun mutfakta yemek yaparken filan . tabi 7-8 ay anca belki o kdr bile kullanamıyosun çünkü tutup kalktıkça tehlike arz ediyor. başlarda hayat kurtarıcı ama .Kızlar anakucagi kullanışlı mi kullanan var mi? Bu sallabaşlardan ben hiç kullanmadim da bilmiyorum doğar doğmaz kullanılır mi
günümüz aynı canm geç değil canını sıkma illa 20.haftada olacak diye bir şey yok ben de daha gitmedim bak
Doktor bana 20-24 haftaları arasına al demişti randevunu gec kaldığını düşünme ya da içim rahatlasın diyorsan başka bir yerden erkene bulanilirsin belki. Genelde randevularımı doktordan çıkınca veya 1 hafta sonra mecbur alıyorum sıra kalmıyor çünkü
yazdiktan sonra okumustm sen de yazmissin 2 hafta sonraya diye. yakiniz senle de cnm sagolasin. biraz gicik ediyor boyle seyler yaHayır geç değil bende 2 hafta sonra olucam detaylı ultrason bu haftalarda olurmuş zaten kafana takma bugun doktordan geldim hatta benşm doktorum kendi yaptığından detaylıyı yapar diyodum şeker yüklemesi yaptık bugun 2hafta sonra detaylı istersen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?