- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.074
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.501
Bende causal marka alacagim sanirim ... gule gule kullanin canimsağol canm
Oo hızlısınız canım biz daha birsey almadik. Allah kullanmayi nasip etsinkızlarr biz arabamızı da aldık Allah ım içim içime sığmıyor sağlıkla kızımı içine bindirdiğim günlerde gelir inşallah, bi de park yatak alsaydım,geriye çok az ihtiyaç kaldı,bez biberon emzik ıslak mendil bebek çantası gibi
Hadi gözün aydın canım,darısı bizlere hayırlısıylaBizim bugunku ayrintili ultrasonumuz guzel gecti bi sorun gormedi doktor cok şükürdarisi siradaki arkadaslara olsun.baya baya belliler artik ya Rabbim mucize demek az kalir Allaha emanetler hepsi
Sanırım benim hamilelik ten önce insülin direncim vardı doktorum da biliyordu sanırım o yüzden erkene aldı hani şeker çıkarsa erkenden önlem almak için. Önceden bi sorun yoksa o zamanlara bırakmış olabilir :)
bugun 20.haftama basladim. aslinda 21hafta diyoruz ya o sekilde aslinda. bugn randevu yaptim detayli ultrason icin,gec kaldiniz onceden yapmaniz lazimdi fln dedi 2 hafta sonraya yer varmis ancak. yani bana sacma geldi 22.haftanin basi olmus olcam cok mu gec??? normalde bugun fln olmaliymis,tatil vs derken yapamamistik randevuyu. sizler nasil yapiyosunuz kizlar beni bi rahatlatin ya
Bende ilk defa yaptım dün hatta içtik biraz fazla eksimis ama guzeldi. Mayalarida baya çoğalmış çok şaşırdım
isim konusunu naaotınız kızlar? benim adım birgül kızımın adı beliz 2. ye de birce mi koysam diyorum. 1-c 2-c diye dalga geçerlermi diye kafama takılıyor. be ile başlayan bişey olacak yine ama kararsızım.
Merhabalar , nasılsınız ?
Biz geçen haftaki hastalıktan sonra daha iyiyiz şükür
Bir sorum var yineayrıntılı ultrason konusu geçti mi bilmiyorum ama yaptıran var mı aranızda?fiyatları nasıl?
kızlarr biz arabamızı da aldık Allah ım içim içime sığmıyor sağlıkla kızımı içine bindirdiğim günlerde gelir inşallah, bi de park yatak alsaydım,geriye çok az ihtiyaç kaldı,bez biberon emzik ıslak mendil bebek çantası gibi
Sagol canim...evet hayirlisiyla sizlere deHadi gözün aydın canım,darısı bizlere hayırlısıyla
Valla canm bazen hicbir sey ise yaramıyor ama.ilac son çözüm bende de 4 gün olursa ilaç iciyorum. Çok ikinmadigim icin bu kabızlık bence. Kendimi zorlaamıyorum plesantam asagida diye korkuyorumEvet kullanıyorum bugün daha rahat cıktım ama yapmadıgım şey de kalmadı :) zeytinyagli limon, kayısı, kefir, ilac, tarhana corbası ekmek yemedim. İnşallah bi daha yaşamam
İnşallah canım bişey çıkmaz sanmıyorum aslında ama önlem tabiŞu an gittiğim doktor, ilk kızımı doğurtan doktorum. İlkinde yoktu gebelik şekerim belki ona güvenerek bu kadar geç tarihe bırakmıştır. Umarım sen de güzel sonuçlar alırsın.
casual cadilac dı sanırım baktığım çok güzel duruyor canm ama benim.için en önemlisi hafif ve üst port u çıkarmadan katlanabilmeli diye düşünüyorum alırken dikkat et üst taraf çıkmadan katlayamazsak zor olmaz mıBende causal marka alacagim sanirim ... gule gule kullanin canim
Aslında erken mi diyede korkmuyor değilim ama nedense çok ağırlaşırım kış günü de çıkamazsam diyerek bi acele düşüncesi birde bu kız bebek eşyalarına ayrı bir heves sanırım canmOo hızlısınız canım biz daha birsey almadik. Allah kullanmayi nasip etsin
Ay bugün görücem bende 3te randevum var vakit geçmez artıkBizim bugunku ayrintili ultrasonumuz guzel gecti bi sorun gormedi doktor cok şükürdarisi siradaki arkadaslara olsun.baya baya belliler artik ya Rabbim mucize demek az kalir Allaha emanetler hepsi
Yok canım ama her duş sonrası nemlendiriyorum vazelin sürüyorum iki gün boyunca nemli kalıyorKızlar karnınızda çatlaklar basladı mı
Cok heyecanli oluyor ya :))Ay bugün görücem bende 3te randevum var vakit geçmez artık
ohh süpermiş ikinci de de ben öyleydim abisinin kıyafetleri ayırmıştım sadece hastane çıkışı ve bi kaç gözüme takılan şeylerle rahattım.[/QUOTE]casual cadilac dı sanırım baktığım çok güzel duruyor canm ama benim.için en önemlisi hafif ve üst port u çıkarmadan katlanabilmeli diye düşünüyorum alırken dikkat et üst taraf çıkmadan katlayamazsak zor olmaz mı
çok teşekkür ediyorum inşaallah
Aslında erken mi diyede korkmuyor değilim ama nedense çok ağırlaşırım kış günü de çıkamazsam diyerek bi acele düşüncesi birde bu kız bebek eşyalarına ayrı bir heves sanırım canm
[QUOTE="engteacher86,
Güle güle kullanın canım. Bizde malum 2. olduğu ve cinsiyetleri aynı olduğu için her şey mevcut. Bez ve ıslak mendil dışında masrafımız yok
Günaydın kızlar benim oğlumda hiç olmadı bundada yokKızlar karnınızda çatlaklar basladı mı
Masallah CNN gözünaydın darısı başımıza inşHerkese günaydın kızlar.dün ayrıntılı vardı bizimde çok şükür de herşey normal sorun yok dedi.boyunu da unuttum da 388 gr dedi doktor.1 ay sonra şeker yüklemesi olacak.sol yanına yatmaya çalış dedi bizde haberler böyle.darısı sizlerin başına inşallahh.resminide eklerim şimdi
Aa bize soyleyen kiside 1 hafta dolapta hiç birsey olmuyor demisHava sıcakken 24 saat bekletme canım dışarda, ondan biraz ekşimiş olabilir. Kışın 24 saat bekleyebilir. Ayrıca süzüdükten sonra en fazla 2 gün tutuyorum ben dolapta, artanı döküyorum. İçilmiyor yoksa çok ekşiyor. Sık mayalayınca çoğalıyor, etrafında isteyen vardır mutlaka, paylaş, kefir kardeşliği kurun :)
karnimda catlak baslamadi her sabah kakao yağlı krem sürüyorum erken değil mi henüzKızlar karnınızda çatlaklar basladı mı
Güzel haberlerle gel işallahAy bugün görücem bende 3te randevum var vakit geçmez artık
Günaydın kızlar benim oğlumda hiç olmadı bundada yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?