2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Oo hızlısınız canım biz daha birsey almadik. Allah kullanmayi nasip etsin

Şu an gittiğim doktor, ilk kızımı doğurtan doktorum. İlkinde yoktu gebelik şekerim belki ona güvenerek bu kadar geç tarihe bırakmıştır. Umarım sen de güzel sonuçlar alırsın.

Ben 2 gün önce 21+5'te yani 22 bitmek üzereyken yaptırdım ayrıntılıyı. en uygun hafta 22 deniyor, hangi akla hizmet geç kaldınız dediler sana anlayamadım.

Bende ilk defa yaptım dün hatta içtik biraz fazla eksimis ama guzeldi. Mayalarida baya çoğalmış çok şaşırdım

Hava sıcakken 24 saat bekletme canım dışarda, ondan biraz ekşimiş olabilir. Kışın 24 saat bekleyebilir. Ayrıca süzüdükten sonra en fazla 2 gün tutuyorum ben dolapta, artanı döküyorum. İçilmiyor yoksa çok ekşiyor. Sık mayalayınca çoğalıyor, etrafında isteyen vardır mutlaka, paylaş, kefir kardeşliği kurun :)

Beril koyabilirsin uyumlu.

Merhabalar , nasılsınız ?
Biz geçen haftaki hastalıktan sonra daha iyiyiz şükür
Bir sorum var yine ayrıntılı ultrason konusu geçti mi bilmiyorum ama yaptıran var mı aranızda?fiyatları nasıl?

Hoşgeldin gündaşım
Ben pzt yaptırdım. Her şey yolunda çok şükür. Fiyat bilmiyorum, doğum paketi yaptık biz.

Güle güle kullanın canım. Bizde malum 2. olduğu ve cinsiyetleri aynı olduğu için her şey mevcut. Bez ve ıslak mendil dışında masrafımız yok

Evet kullanıyorum bugün daha rahat cıktım ama yapmadıgım şey de kalmadı :) zeytinyagli limon, kayısı, kefir, ilac, tarhana corbası ekmek yemedim. İnşallah bi daha yaşamam
Valla canm bazen hicbir sey ise yaramıyor ama.ilac son çözüm bende de 4 gün olursa ilaç iciyorum. Çok ikinmadigim icin bu kabızlık bence. Kendimi zorlaamıyorum plesantam asagida diye korkuyorum

Bende causal marka alacagim sanirim ... gule gule kullanin canim
casual cadilac dı sanırım baktığım çok güzel duruyor canm ama benim.için en önemlisi hafif ve üst port u çıkarmadan katlanabilmeli diye düşünüyorum alırken dikkat et üst taraf çıkmadan katlayamazsak zor olmaz mı
çok teşekkür ediyorum inşaallah

Oo hızlısınız canım biz daha birsey almadik. Allah kullanmayi nasip etsin
Aslında erken mi diyede korkmuyor değilim ama nedense çok ağırlaşırım kış günü de çıkamazsam diyerek bi acele düşüncesi birde bu kız bebek eşyalarına ayrı bir heves sanırım canm
[QUOTE="engteacher86,

Güle güle kullanın canım. Bizde malum 2. olduğu ve cinsiyetleri aynı olduğu için her şey mevcut. Bez ve ıslak mendil dışında masrafımız yok [/QUOTE]
ohh süpermiş ikinci de de ben öyleydim abisinin kıyafetleri ayırmıştım sadece hastane çıkışı ve bi kaç gözüme takılan şeylerle rahattım.

ohh süpermiş ikinci de de ben öyleydim abisinin kıyafetleri ayırmıştım sadece hastane çıkışı ve bi kaç gözüme takılan şeylerle rahattım.[/QUOTE]

Evet canim ... bilmem onu hic dusunmedim ustu arabaya monte ederiz diye dusundum gerci ama ... yinede tavsiyen icin sagol tekrar bi gozden geciririm jeya

Masallah CNN gözünaydın darısı başımıza inş

Aa bize soyleyen kiside 1 hafta dolapta hiç birsey olmuyor demis neyse bir dahakine senin dediğin gibi yapayım teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…