2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aslında erken mi diyede korkmuyor değilim ama nedense çok ağırlaşırım kış günü de çıkamazsam diyerek bi acele düşüncesi birde bu kız bebek eşyalarına ayrı bir heves sanırım canm
Aynen dogru diyorsun kız cicileri daha çok ilgi çekiyor :) Bizimde cinsiyet kesinlesse bende erkenden halletmek istiyorum aslında, hatta ilerleyen günlerde ağırlasirim diye bildigin büyük temizliğe giriştim.İyiki girismisim diyorum gobek olmamasina ragmen zor oluyor birde olsa düşünemiyorum

Hadi gözün aydin minik baya kilo almış annesi :) cinsiyeti neydi? Hadi yükle de bizde gorelim

Benim prensesim de sürekli parmak emiyor :) renklide gosterıyo artık Dr herşeyi çok belli ama ben hala tereddutdeyım her an erkek dicek gibi :) sağlıkla hayırla gelsin inş bütün kuzucuklar
Amin canım hayırlısıyla bereketle saglikla gelsinler :) benimde icimde bir his gittiğimizde kız diyecekmiş gibi geliyor, eşimde ne geciriyorsun aklindan diyor ayda bir cinsiyet mi degisir diye kızıyor bana

Maşallah darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…