2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
yine elim boş döndüm cnm haftaya bidaha gidicem
sıkma canını en azından seninki nazlı göstermiyor.Birsey diyip sonra değiştirseydi o daha kötü oluyor. Göstermeyenlere kız diyorlar ama yine belli olmaz. Ben daha büyük çıkmazdayım bir kız dediler sonra gittiğimde büyük ihtimal erkek dediler bizde bilmiyoruz.

Canlar tetanoz aşısı olan var mı az önce aradılar sağlık ocağından yarın gidicem bide kan ve idrar tahlili istediler doktorunuz bu hafta isteyebilir eğer yapmazsa siz isteyin sonuçları bize getirin dediler sizlerden istendi mi acaba?

Bende haftaya hem aşı olmaya hemde doktor bazı kan tahlilleri ve aclık tokluk seker ölçümü istemişti sağlık ocağında yaptırıcam sonra detaylı ultrasyonda yaptıktan sonra doktora gidicem hayırlısıyla

Ben oldum canım geçen pazartesi. Kan tahlili yaptık ama idrar yapmadık. Sonuçları da doktora watsapptan gönderdim ben. Kullanmadığın koluna yaptır, bende 2-3 gün ağrı oldu ve halsizlik yaptı. Tabii herkeste olcak diye bir şey yok ama genelde ağrı çoğu kişide oluyormuş. 24 Ekim'de bir daha vurulacağım.

Yok canım ama her duş sonrası nemlendiriyorum vazelin sürüyorum iki gün boyunca nemli kalıyor
Bende de olmadı da acaba sonramı olur bilmiyorum. Elimden geldiğince bende nemlendiriyorum
Günaydın kızlar benim oğlumda hiç olmadı bundada yok

karnimda catlak baslamadi her sabah kakao yağlı krem sürüyorum erken değil mi henüz

Günaydın, bende de başlamadı ama 1.5 aydır mustelanın çatlak öncesi bakım kremini kullanıyorum ben ama karnım da öyle çok büyümedi, belki ondandır.
Mustela nın bende aldım. Ama kokusu cok berbat midem bulanıyor o yüzden süremiyorum.. Zeytinyatgı ve Hindistan cevizi yagı sürüyorum

Ben ilk hamileligimde yarim kutu kadar lierac kullanmistim. O da duzenli bile surmedim. Annemin ve ablamin karninda hic catlak yok, benim de ilk gebeligimde olmadi. Biraz genetik faktorler de etkili diye biliyorum cunku. Ama sonra ilk gebelikte catlagi olmayip ikincisinde olanlari okuyunca tekrar lierac phtolastil jel aldim. Oyle belirgin bir kokusu yok zaten. Aksam yatmadan suruyorum, karnima kasiklara, bacaklarin govdeyle birlestigi kisimlara ve goguslerime. Insaallah bunda da catlak olmaz bakalim.

evet canım o daha kötü oğluma ilk kız demişlerdi pembe pembe elbiseler almıştık sonra doğdu pembişleri giydi :) şok oluyo insan gerçekten ama bende yanılma payı bile kalmamıştır artık 21 haftam bitti bu gidişle doğumda öğrenicem :)

Olsun canım seninki baya nazlı çıktı sağlıklı olsun da geç ögreniver üzülme
orası öyle canım bakalım her hafta ultrasona girer oldum bebeğe zararı olmaz inşallah ama şükür ikili üçlü testimiz temiz çıktı ve sağlık ocağında kalp atışını duydum abiside duydu :) aşı oldum kolum bayağı ağrıyo şuan

Benim aşı da haftaya çarşamba günü ilk aşı agrıtıyormuş baya. Yine de çok ultrasona girmemeye çalış canım herşeyin fazlası zarar

Kızlar karnınızda çatlaklar basladı mı

İlk kızımda da olmamıştı bunda da yok. Sürekli elime geçirdiğimi sürüyorum :) Benim göğüslerim çatladı biraz.

Gözün aydın maşallah. Hep böyle güzel haberler alalım hepimiz:)

Aa bize soyleyen kiside 1 hafta dolapta hiç birsey olmuyor demis neyse bir dahakine senin dediğin gibi yapayım teşekkür ederim:)

Bir şey olmasından değil de ekşiyor diye öyle dedim. 2. Günden sonra etkisi azalıyor biraz. Taze taze tüketilmesi en uygunu.

Benim aşı da haftaya çarşamba günü ilk aşı agrıtıyormuş baya. Yine de çok ultrasona girmemeye çalış canım herşeyin fazlası zarar

benim 1. de kız oldugu için çok fazla bişey almıcam . biraz yenidoğan zıbın almam lazım çünkü hiç aklıma yeni bir çocuğumuz olacagı gelemdıgı için hepsini vermiştim. bikaç ufak eksiğimiz var. yavaş yavaş alırım. 2 çocuk da bu yönden rahat fazla masraf olmuyor

Kızlar karnınızda çatlaklar basladı mı
benim ilkinde de olmamıştı şu anda henüz yok. bence çatlak genetik biraz . kuzenim en pahalı krmeleri aldı sürdü çatlak içinde. ben bebe yağı sürdüm o da binde bir sürdüm. hiç olmadı. tabi şuan erken çatlak için bu sefer olacak mı göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…