2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ben de biraz alisveris yaptm bizimkiler falan da aldi,biraz da abisinden kalan var. sanirim baya bi ihtiyacimiz olmayacak :) ikisi de ayni cinsiyette olunca cidden cok karli :) Allah saglik sihhat verisn hepsine :)

bende de catlak yok,ilkinde de hic olmadi. bi yag almistim sanirim 2/3euro falandi,yani sadece karnimi rahatlatsin diye cunku baya kasiniyordu. genetik etki de var bende,kimseden catlak lafi duymadim. o degil de karnim baya buyudu masallah yaa sadece gobek de degil mideyle birlikte koca hamile karni :)

Merhaba arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonum çıktı kokulacak bi durum mu fitil ve antibiyotik yazdi doktorum kullanmalimiyim suyun icinde eriyen bi antibiyotikmis fitil de donaxly
Lokosit epitel 20 sınırkenn 25 cikti ilerlemesinden korkuyorum gecen haftalarda daha düşüktü artiyo yani

Canım kullanmalısın tabiki. Doktorun uygun görmüş. İdrar yolu enfeksiyonu sıkıntılı birşey lütfen ihmal etme.

canım ilaçlarını mutlaka kullan. şu an iltihap senin için ilaçtan daha tehlikeli. erken doğum riski yaratır iltihap. bende ilkinde son haftalarda bogaz agrısından antıbıyotık kullanmıstım. gebelikte içilen ilaçlar var. risk yaratmıyor.

Benim tek doz olacak canım ilk gebeliğimde üç doz vurulmuştum

Canlar randevumuz çok güzel geçti doktorum her yerini tek tek gösterdi sanki ayrıntılı ultrasona girmiş gibiydim :) bizimki bacakları kaldırmış havaya ellerini de yanaklarına koymuş:)) ağzını burnunu omuzlarını ayaklarını pipiyi her yerini gördüm boyunu söylemedi zaten artık büyüdüğü için ölçmek zor oluyor ama kilosu 350 gram dedi haftamıza göre gayet iyi maşallah iki hafta sonra da ayrıntılı ultrasona giricez kan ve idrar tahlili de yaptık çok şükür bi sıkıntı çıkmadı sadece kansızlığım var onun için ilaç kullanıyordum zaten eskiye göre iyi değerlerin dedi ama artık feramat kullanmıcam c vitaminli mi kan ilacı yazdı daha iyi dedi kanamam falan yok şükür ama progestana devam edicem olsun buna da şükür bizden haberler böyle canlar darısı sizlerin başına inşallah

maşallah canm gözün aydın

Ay kız evet bende baya duydum kiz demisler erkek doğmuş, erkek demişler kız doğmuş. Fena durum gercekten.Öğreniriz işallah canım sende bende en yakın zamanda, vardır senin o zaman ilk çocuktan ciciler bende birtek 3 tane unisex tulum aldim sadece

ayni ikisindedn kullandım kullan iyi geliyor ama ben fitili kullanirken çok zorlanmistim

Senin adina sevindim ne güzel paşa göstermiş heryerini hafi gözün aydin

Gözün aydin canm kaç haftaliksin? Bende 21.haftamdayim detayliya gec kalmamisimdir insallah daha randevu almadım taşınmadan vakit olmadi

maşallah canm gözün aydın
Sağol canım benim

Senin adina sevindim ne güzel paşa göstermiş heryerini hafi gözün aydin
Sağol canım benim her yerini gördüm çok güzeldi

Gözün aydin canm kaç haftaliksin? Bende 21.haftamdayim detayliya gec kalmamisimdir insallah daha randevu almadım taşınmadan vakit olmadi
sağol canımm şuan tam gün olarak 19+5im ultrasona göre 20+1 2 hafta sonra 22 olurum tam zamanı işte sende bu önümüzdeki hafta randevu al bence canım çünkü randevuyu en fazla 20 gün sonrasına falan veriyorlar bazen o yüzden yarın imkanın varsa randevunu al canım hemen bulunmuyor erken tarihe 20-24 hafta arası uygun geçirmemeye çalış

Evet canm yarın alicam insallah randevu. Çokta heyecanliyim ve çok korkuyorum tasinirken kendimi biraz zorladım çok egilip kalktım inşallah plesantam aşağı inmemiştir daha fazla

Evet canm yarın alicam insallah randevu. Çokta heyecanliyim ve çok korkuyorum tasinirken kendimi biraz zorladım çok egilip kalktım inşallah plesantam aşağı inmemiştir daha fazla
Hiç bir zaman kötü düşünme canım plesantayı streste çok etkiliyor merak etme herşey yolundadır canım benim

Çok geçmiş olsun canım. Enfeksiyon riskli bir durum, ilaçlarını aksatma sakın.

Kızlar grip oldum çok fena önerilere açığım

Geçmiş olsun. Bol meyve, bol su, ballı ıhlamur.

meva888 canım nerelerdesin hersey yolunda mi dün randevun vardı merak ettim yazmadın
anca girdim canım ,yazılanlar birikmiş okuyordumher şey yolundaymiş tam 20+0da gittim kilosu 330 gr boyu baştan popoya 22 cm,bugünlerimize şükürler olsun kızlar hep güzel haberler duyalim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…