2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bu sefer gittigimizde yüzunu cok net goruruz diye dusundum ama pozisyondan dolayi yuzunu cok net goremedik malesefbidaki sefere inş
Boyu baya uzunmus canım olsun görürsün birdahakine yüzünüde, herseyin yolunda olmasina sevindim. Bu arada Ayrıntılı yaptirdin mi yoksa tarih mi aldin Seninle günlerimiz ayni haftaya bakalım bizim bicirik ne kadar oldu

haftaya yaptıracağım,senin zamanın geçmiyor mu canm bir an önce yaptırsaydın
Evet canım haftam geldi aslında ben bir özel hastaneye bir de devlet hastanesine gidiyorum devlette gittiğim doktorum böbrek kanallarında darlık gördüğünü ama ilerleyen aya geçebileceğini ayrıntılı ultrason yaptırıp gelmemi söylemişti özeldeki doktorum da kendisinin hiç bir sıkıntı görmedigıni çok istiyorsam ayrıntılı yaptırabileceğimi söyledi . Böyle olunca kafam karıştı yaptırip yaptırmama konusunda . İki hastaneye sordum biri 200 tl derken diğeri 350 tl diyor .sizce fark var mıdır

Kızlar grip oldum çok fena önerilere açığım
Geçen hafta o durumda idim . Bol bol su iç c vitamini al
Ben gün içinde ıhlamur içtim içine de bal limon zencefil karışımı ekledim şimdi daha iyiyim şükür
Bol bol da dinlen,erkenden uyu. Kendini daha rahatlamış hissedersin

canm bence doktor farkı önemli ona bak mesala özel benden 350+85 istedi,araştırmaya sordum aynı gün mesai dışında prof.yaparsa 122 lira diğerleri yaparsa 37 lira veriliyormuş inşallah prof a yaptıracağım bende.Tarama testlerini yaptırmayan biri olarak söylüyorum bu ayrıntılı ultrason zamanını kaçırma bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum herşeyi bunda net biliyorlar

anca girdim canım ,yazılanlar birikmiş okuyordumher şey yolundaymiş tam 20+0da gittim kilosu 330 gr boyu baştan popoya 22 cm,bugünlerimize şükürler olsun kızlar hep güzel haberler duyalim inş
gözün aydın canm darısı bizlere inşallah bizde bi sıkıntı yok denilip döneriz

Canim onemli olan yapan doktorun uzmanligi, hangisi perinatologsa onu sec. Ikisi de perinatologsa zaten uygun olani sec gitsin.

maşallah çok net görüntüçok tatli,inş bidaki sefere net görüntü olur bizimde
Sağol canım darısı size inş
Maşallah cnm çok tatlı Allah bağışlasın.
Sağol canım amin tüm bebişleri inş.
Maşallah kuzuya
Sağol canım senin bebişine de maşallah ayrıntılı uzun uzun görmüşsün bebeğini
Maşallah pasayapek tatlı uyuyor
Teşekkür ederim canım

Sağol canım hepsini yedim içtim bugün daha iyiyim çok şükür hastalık çok zor geçiyormuş hamileyken

benim randevuyu haftaya cumaya one cekmisler,bu ne panikse yani insanda stres yaratiyor. askim bugun okuluna basladi cok guzel gecti. biz ciktigimzda biraz zor olmus aklini dagitmak ama gerisi cok iyiydi diyor ogretmenleri :) o yokken cok bostu ya ilk kez ayri kaldik 2.5 saatlik kisa bi sureydi ama zordu

oğlumun küçükleri var canım ama eşim giydirmem onları diyo yeni ciciler alırız diyor daha erken 7. Aydan sonra başlarız biz alışverişe bakalım bugün nedense erkek hissetmeye başladım deliriyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…