- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.601
Ya aman boşver ya böyle geri kafalılara hiçbir şekilde laf anlatamazsın he he deyip geçayy cinnet geçiriyorum şu an cins,yeti öğreneli 5 gün oldu 5 günde soranlara neşeyle kız diye cevap veriyorum. gercekten cinsiyet ayrımı asla yapmam ve kız cocuklarına aşığım.. aaaa diye üzülenler mi tüh vah edenler mi neyse sağlıklı olsun da kız olsun diye teselli edenler mi. insanlar hangi çağda yaşıyo yada erkek dogurmak neden bu kadar önemli anlamıyorum. kız dogurmaktan ne gıbı bı farkı var ıkısı de evlat.
Aynı şeyle bende karşılaştım. OLSUN ÜZÜLME diyen mi dersin aaa tüh diyenmi dersin. Kız olsaydı keşke diyenmi dersin. Hepsinden nefret ettim. Allah akıl versin.ayy cinnet geçiriyorum şu an cins,yeti öğreneli 5 gün oldu 5 günde soranlara neşeyle kız diye cevap veriyorum. gercekten cinsiyet ayrımı asla yapmam ve kız cocuklarına aşığım.. aaaa diye üzülenler mi tüh vah edenler mi neyse sağlıklı olsun da kız olsun diye teselli edenler mi. insanlar hangi çağda yaşıyo yada erkek dogurmak neden bu kadar önemli anlamıyorum. kız dogurmaktan ne gıbı bı farkı var ıkısı de evlat.
ayy cinnet geçiriyorum şu an cins,yeti öğreneli 5 gün oldu 5 günde soranlara neşeyle kız diye cevap veriyorum. gercekten cinsiyet ayrımı asla yapmam ve kız cocuklarına aşığım.. aaaa diye üzülenler mi tüh vah edenler mi neyse sağlıklı olsun da kız olsun diye teselli edenler mi. insanlar hangi çağda yaşıyo yada erkek dogurmak neden bu kadar önemli anlamıyorum. kız dogurmaktan ne gıbı bı farkı var ıkısı de evlat.
Benimde komşumun kızı hamile onun ki erkek benimkinin kız olduğunu öğrenince OLSUN ODA EVLAT dedi gerçekten insanlar bir tuhaf ben kızım olacağı için çok mutluyumm hepte kız istedim Rabbim de verdi çok şükür tek dileğim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasıayy cinnet geçiriyorum şu an cins,yeti öğreneli 5 gün oldu 5 günde soranlara neşeyle kız diye cevap veriyorum. gercekten cinsiyet ayrımı asla yapmam ve kız cocuklarına aşığım.. aaaa diye üzülenler mi tüh vah edenler mi neyse sağlıklı olsun da kız olsun diye teselli edenler mi. insanlar hangi çağda yaşıyo yada erkek dogurmak neden bu kadar önemli anlamıyorum. kız dogurmaktan ne gıbı bı farkı var ıkısı de evlat.
ayy cinnet geçiriyorum şu an cins,yeti öğreneli 5 gün oldu 5 günde soranlara neşeyle kız diye cevap veriyorum. gercekten cinsiyet ayrımı asla yapmam ve kız cocuklarına aşığım.. aaaa diye üzülenler mi tüh vah edenler mi neyse sağlıklı olsun da kız olsun diye teselli edenler mi. insanlar hangi çağda yaşıyo yada erkek dogurmak neden bu kadar önemli anlamıyorum. kız dogurmaktan ne gıbı bı farkı var ıkısı de evlat.
cogunun kadın olması bide daha üzücüYa aman boşver ya böyle geri kafalılara hiçbir şekilde laf anlatamazsın he he deyip geç
canım 2. benım 1. de kız ve ben kız cocuk asıgıyım ılkındede bundada kız ıstedım. bıde benım ilkı tup bebek . ilkindede aynı seylerı yasadım. yıllarca cocugum olsun demısım ınsanlar olsun diyo dusunsene . bundada aynı seylerı yasayınca bugun bırıne patladım artık. hayır soruyorlar neşeyle kız diye cevap veriyorum gelen tepki karsısında soka gırıp sınırlerım bozuluyor. gercekten allah kalbımı bılıp ona gore verıyor su an ıcınde oldugum durumdan cok memnun ve mutluyum. asla cınsıyet ayrımı yapmıyorum yokkende yapmazdım. hep bi kızın hayalini kurdum allah 2. yide verdi hemde cocugumuzun olması ımkansız gıbı bıseyken aklımdan nası gecer oyle bısey.İlk çocuğun muydu canım senin?
Benim ilk kızımda bile yaşadığım bir durum bu. Cinsiyet soruyorlar, kız diyorum, 'olsun sağlıklı olsun da' diyor duyan eden. 'Ben zaten kız istiyordum' demekten gına gelmişti. Kv bile yapıyordu aynı şeyi. En son eşime 'bir kişi daha "olsun" ile başlayan bir yorum yaparsa cinnet geçirir, kalp kırarım' dedim; kv'ye falan söylemişti 'kızıyor öyle demeyin' diye
ilk çocuğum olmasına rağmen, ne kızım ne oğlum yokken ve ben "erkek çocuk arıyorum" dememişken insanların bu kadar patavatsız olmasına anlam verememiştim.
Şimdi ikinciye hamileyim ve bu da kızBn mutlu mesut geziyorum, mille yine başladı 'olsun' ile başlayan yorumlara Oğlu olanın 2. De erkek olunca kimse acır gibi yorumlar yapmazken iki kızı olana neden böyle abuk yorumlar yapılır anlam veremiyorum hiç. Çünkü durum benim için tam tersi. Verirse başımın üstünde veri var ama vermezse de 'niye oğlum yok' diye hiç hayıflanmam. İçimdeki gizlemeye gerek görmüyorum Allah içimi biliyor ben hiç erkek çocuğumun olmasını istemedim hala da istemiyorum
Allah herkese gönlündekini versin.
Dengesizler işte. Hayırlı sağlıklı olsun yeter kız erkek fark etmez erkek olup hayırsız olsa erkek olup bi hastalığı olsa doktor doktor gezsek daha mı iyi olacak sanki bu insanları hiç anlamıyorum ya nasıl bi kafa acabacogunun kadın olması bide daha üzücü
canım 2. benım 1. de kız ve ben kız cocuk asıgıyım ılkındede bundada kız ıstedım. bıde benım ilkı tup bebek . ilkindede aynı seylerı yasadım. yıllarca cocugum olsun demısım ınsanlar olsun diyo dusunsene . bundada aynı seylerı yasayınca bugun bırıne patladım artık. hayır soruyorlar neşeyle kız diye cevap veriyorum gelen tepki karsısında soka gırıp sınırlerım bozuluyor. gercekten allah kalbımı bılıp ona gore verıyor su an ıcınde oldugum durumdan cok memnun ve mutluyum. asla cınsıyet ayrımı yapmıyorum yokkende yapmazdım. hep bi kızın hayalini kurdum allah 2. yide verdi hemde cocugumuzun olması ımkansız gıbı bıseyken aklımdan nası gecer oyle bısey.
Erkek doğurmakla ilgisi yok canm onun.bana da aynı seyi yapanlar çok komikler.benimde 2.oglum olacak. Olsun seviliyor genede diyenler mi dersin hadi ya tüh diyenler mi ay kiz olsaydi keske diyenler mi dersin çok komik geliyor bana.ben de hemcins olmasindan çok mutluyum sağlıklı olduktan sonra daha ne isterim ki zaten bir kaybın vardi şimdi Allahim saglikli bir evlat daha nasip etmiş daha ne isteyebilirim şükür etmekten başka.cocugu olmayanlara kim bilir neler yapıyorlar millet konuşmak için konusuyor. Sanki biz çok üzgünüz de telkinde bulunuyorlar.ayy cinnet geçiriyorum şu an cins,yeti öğreneli 5 gün oldu 5 günde soranlara neşeyle kız diye cevap veriyorum. gercekten cinsiyet ayrımı asla yapmam ve kız cocuklarına aşığım.. aaaa diye üzülenler mi tüh vah edenler mi neyse sağlıklı olsun da kız olsun diye teselli edenler mi. insanlar hangi çağda yaşıyo yada erkek dogurmak neden bu kadar önemli anlamıyorum. kız dogurmaktan ne gıbı bı farkı var ıkısı de evlat.
nix aynı şeyleri yaşıyoruz, 2. kızım geliyor deyince “olsun” diyorlar ya gülüyorum artık
Ya sağlıklı olsun da ne önemi var gerçekten? Evladın kızı erkeği yoktur ki?
Eşime de bazı dengesizler yine mi bulamadınız pipiyi demiş, daha da konuşmam gereksizlerle diyo, cümleye bakar mısın?
Bizim toplumdaki pipi sevdası bitmez canım, gülüp geçeceksin işte.
Atlatacağız isallah yakin zamanda belli olurda cinsiyet kafayı yemeyiz bende abuk subuk rüyalar görüyorumoğlumun küçükleri var canım ama eşim giydirmem onları diyo yeni ciciler alırız diyor daha erken 7. Aydan sonra başlarız biz alışverişe bakalım bugün nedense erkek hissetmeye başladım deliriyorum galiba
İkiside evlat tabikide anne baba için sen millete ne bakıyorsun. Millette ne yoksa o olsun diye diyorlar gül geç bence. Eşimin ailesinde kız yok erkek de olabilir diyince kadınından erkeğine güldüler bir kız sende yapamadın diye. Bende cok isterim kızım oldun.keşke benimkinede kız dese diyorum haftayaayy cinnet geçiriyorum şu an cins,yeti öğreneli 5 gün oldu 5 günde soranlara neşeyle kız diye cevap veriyorum. gercekten cinsiyet ayrımı asla yapmam ve kız cocuklarına aşığım.. aaaa diye üzülenler mi tüh vah edenler mi neyse sağlıklı olsun da kız olsun diye teselli edenler mi. insanlar hangi çağda yaşıyo yada erkek dogurmak neden bu kadar önemli anlamıyorum. kız dogurmaktan ne gıbı bı farkı var ıkısı de evlat.
Amin canim gözün aydın.Hayırlı evlat olur inşallah,hayırlı gelinlere düşersin inşallah kızın gibi olur. doktorun daha önce tahminde bulunmusmuydu cinsiyet için.Kızlar benim de Rabbim nasip ederse oğlum olacak. Biz eşimle geneline aksine kızımız olsun istedik. Aslında ayrım yapmak değil ama kızlar böyle daha kendini sevdirir renk renk giydir sacını ör felan hosuma gidiyordu. Eşimde erkekler hayırsız kızımız bize bakar diyordu şaka maka tabi. Çok şükür Rabbim. Nasip etti ya cocugu olmayan o kadar insan var ki. Cinsiyet ayrımı yapmak bizlere düşmez. Hersey Allahtan. Sadece gönülden gecen olur ya aynen öyle. Ama şu etrafı hiç anlamıyorum. Çocuk benim cocuk size ne erkek olsun kız olsun. Cahilce yorum yapanları anlamıyorum. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en önemlisi bu
Amin annelik böyle bir şey sanırım. Şimdiden askerliğini evlenecegı eşini bile düşünüp dua ettim :) 13. Haftada erkek demişti bize doktorAmin canim gözün aydın.Hayırlı evlat olur inşallah,hayırlı gelinlere düşersin inşallah kızın gibi olur. doktorun daha önce tahminde bulunmusmuydu cinsiyet için.
Sizin cinsiyet belli değil mi daha canım. Değilse ben kızdan yana kullanıyorum tahminimi:)Atlatacağız isallah yakin zamanda belli olurda cinsiyet kafayı yemeyiz bende abuk subuk rüyalar görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?