- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.621
Valla canım 1 tane oğlun olacağına 4 tane kizin olsun mantigindayim bende kizlar daha aileye düşkün daha yakın oluyor gördüğüm duyduğum kadariylada ben de kiz olsun isterim ama rabbim erkek verirsede kiz da evlat erkekte aynı rvlat açısından anne baba icin bir fark oldugunu düşünmüyorum. Rabbim kimine kiz kimine erkek kiminede hic vermez tıka kulaklarını güzel kizina ve gelecek kızına sarıl mutlu olİlk çocuğun muydu canım senin?
Benim ilk kızımda bile yaşadığım bir durum bu. Cinsiyet soruyorlar, kız diyorum, 'olsun sağlıklı olsun da' diyor duyan eden. 'Ben zaten kız istiyordum' demekten gına gelmişti. Kv bile yapıyordu aynı şeyi. En son eşime 'bir kişi daha "olsun" ile başlayan bir yorum yaparsa cinnet geçirir, kalp kırarım' dedim; kv'ye falan söylemişti 'kızıyor öyle demeyin' diye
ilk çocuğum olmasına rağmen, ne kızım ne oğlum yokken ve ben "erkek çocuk arıyorum" dememişken insanların bu kadar patavatsız olmasına anlam verememiştim.
Şimdi ikinciye hamileyim ve bu da kızBen mutlu mesut geziyorum, millet yine başladı 'olsun' ile başlayan yorumlara Oğlu olanın 2. De erkek olunca kimse acır gibi yorumlar yapmazken iki kızı olana neden böyle abuk yorumlar yapılır anlam veremiyorum hiç. Çünkü durum benim için tam tersi. Verirse başımın üstünde veri var ama vermezse de 'niye oğlum yok' diye hiç hayıflanmam. İçimdeki gizlemeye gerek görmüyorum Allah içimi biliyor ben hiç erkek çocuğumun olmasını istemedim hala da istemiyorum
Allah herkese gönlündekini versin.
13. Haftada çıkıntı yok kiz bu büyük ihtimala dedi 16 haftada bir cikinti var dedi kordon degilse pipisi haftaya netlesecek isallahSizin cinsiyet belli değil mi daha canım. Değilse ben kızdan yana kullanıyorum tahminimi:)
Ağzın bal yesin işallah kızdır :)Sizin cinsiyet belli değil mi daha canım. Değilse ben kızdan yana kullanıyorum tahminimi:)
dediğin gibi bide çocuğu olmayanların üzerindeki toplumsal baskıyı düşünsenize yada boş konuşmalariErkek doğurmakla ilgisi yok canm onun.bana da aynı seyi yapanlar çok komikler.benimde 2.oglum olacak. Olsun seviliyor genede diyenler mi dersin hadi ya tüh diyenler mi ay kiz olsaydi keske diyenler mi dersin çok komik geliyor bana.ben de hemcins olmasindan çok mutluyum sağlıklı olduktan sonra daha ne isterim ki zaten bir kaybın vardi şimdi Allahim saglikli bir evlat daha nasip etmiş daha ne isteyebilirim şükür etmekten başka.cocugu olmayanlara kim bilir neler yapıyorlar millet konuşmak için konusuyor. Sanki biz çok üzgünüz de telkinde bulunuyorlar.
Teşekkür ederim canımMaşallah canım, gözün aydın.. :)
Çok patavatsız insan var ya etrafta sırf konuşmak için konuşanlar çok.dediğin gibi bide çocuğu olmayanların üzerindeki toplumsal baskıyı düşünsenize yada boş konuşmalari
Niye sütün olmaz diyorlar anlamadim şişmiş iste sütler oluşmaya başlamış. Göğüs büyümesi de gayet normal süt bile gelenler var olağan seylerKızlar benim göğüslerim inanılmaz çok büyüdü.Herkes şaşırıyor hatta neden bu kadar büyüdü diye anlam veremiyorum bende. Şimdiden göğüslerin büyük sütün olmaz deniliyor ama gece gündüz emziricem o hiç belli olmaz
Aslinda cok buyuyenlere halk arasinda sut cok olur diye duymuştum.Benim cok buyumede ama uclarinda soyle sari sari birseyler kuruyor ve uc kisimlari cok aciyor atlet bile degdiginde canimdan cab gidiyor krem falan sürüyorum ama gunlerdir öyleKızlar benim göğüslerim inanılmaz çok büyüdü.Herkes şaşırıyor hatta neden bu kadar büyüdü diye anlam veremiyorum bende. Şimdiden göğüslerin büyük sütün olmaz deniliyor ama gece gündüz emziricem o hiç belli olmaz
Aslinda cok buyuyenlere halk arasinda sut cok olur diye duymuştum.Benim cok buyumede ama uclarinda soyle sari sari birseyler kuruyor ve uc kisimlari cok aciyor atlet bile degdiginde canimdan cab gidiyor krem falan sürüyorum ama gunlerdir öyle
Atsana resmini,ben daha göremedim ayrıntılida haftaya işallahBen geçen gün burada detaylı ultrason felan çektirmem demiştim ama baktım eşim devlet hastanesine randevu almış gittim ama içeri kimseyi almadı.Ne için geldin genelde problem olduğu zaman geliyorlar dedi bende doktorum istedi dedim. 2li ve 3lü test kadar önemli değil ama bakalım organlarına dedi.Her şey şuan için iyi ama önünde 3 aylık süre var ne olur kimse bilemez dedi. Bebeğimin yüzünü gördüm sizlerde gördünüz mü? Burnu ağzı kafa şekli elleri Allahım inanılmaz bir şey Kayınvalidemin kopyası olacak sürekli bakıyorum yüzüne kendim nazar vericem çocuğuma
Bende bilemedim ben gittigimde sorucam en azindan krem falan onerirse onu kullanayimBenim çok ağrım yok ama banyodan sonra sağ göğsüm sızlıyor sanki çekiliyor gibi. Sütyen giymediğim zamanda oluyor . Sanki karnım yerine göğüslerim büyüyor gibi.Doktora da sormadım sorulacak bir şey mi bilemedim
Sali günü vurulacam canim bende saglik ocaginda öyle çağırdı beniKızlar benim bugün iğne günümdü vurduramadım pazartesiye kadar da vurduramayacagım bişey olmaz dimi haftada bir vurun dedi doktor ama iki gün aksayacak
Ayy şu insalnlarin negatif konusmasina sinir oluyorum yaa ya oyle olsa bile olumlu konuşun gecen haftalarda bana da seni ruyamda goruyorum kötü gordum diyen 2 arkadas oldu inanin psikolojik mi.ne ben baya depresifdim sende boşver takilma o sut işi hiccc belli.olmaz daha lohusa olmadan gereksiz yorumlar gelmeye başlamış bence susup otursunlar yemin ediyorum cok sinir oldum şuanKızlar benim göğüslerim inanılmaz çok büyüdü.Herkes şaşırıyor hatta neden bu kadar büyüdü diye anlam veremiyorum bende. Şimdiden göğüslerin büyük sütün olmaz deniliyor ama gece gündüz emziricem o hiç belli olmaz
Canım tetenoz değil pruloton iğne hamileliğin başından beri kullandığımSali günü vurulacam canim bende saglik ocaginda öyle çağırdı beni
pardon canım o zaman ben anlayamamışım bilgim yok o konudaCanım tetenoz değil pruloton iğne hamileliğin başından beri kullandığım
Olsun canım önemli değil :)pardon canım o zaman ben anlayamamışım bilgim yok o konuda
Valla canım 1 tane oğlun olacağına 4 tane kizin olsun mantigindayim bende kizlar daha aileye düşkün daha yakın oluyor gördüğüm duyduğum kadariylada ben de kiz olsun isterim ama rabbim erkek verirsede kiz da evlat erkekte aynı rvlat açısından anne baba icin bir fark oldugunu düşünmüyorum. Rabbim kimine kiz kimine erkek kiminede hic vermez tıka kulaklarını güzel kizina ve gelecek kızına sarıl mutlu ol
Kızlar benim göğüslerim inanılmaz çok büyüdü.Herkes şaşırıyor hatta neden bu kadar büyüdü diye anlam veremiyorum bende. Şimdiden göğüslerin büyük sütün olmaz deniliyor ama gece gündüz emziricem o hiç belli olmaz
Aslinda cok buyuyenlere halk arasinda sut cok olur diye duymuştum.Benim cok buyumede ama uclarinda soyle sari sari birseyler kuruyor ve uc kisimlari cok aciyor atlet bile degdiginde canimdan cab gidiyor krem falan sürüyorum ama gunlerdir öyle
Ayy şu insalnlarin negatif konusmasina sinir oluyorum yaa ya oyle olsa bile olumlu konuşun gecen haftalarda bana da seni ruyamda goruyorum kötü gordum diyen 2 arkadas oldu inanin psikolojik mi.ne ben baya depresifdim sende boşver takilma o sut işi hiccc belli.olmaz daha lohusa olmadan gereksiz yorumlar gelmeye başlamış bence susup otursunlar yemin ediyorum cok sinir oldum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?