2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Valla canım 1 tane oğlun olacağına 4 tane kizin olsun mantigindayim bende kizlar daha aileye düşkün daha yakın oluyor gördüğüm duyduğum kadariylada ben de kiz olsun isterim ama rabbim erkek verirsede kiz da evlat erkekte aynı rvlat açısından anne baba icin bir fark oldugunu düşünmüyorum. Rabbim kimine kiz kimine erkek kiminede hic vermez tıka kulaklarını güzel kizina ve gelecek kızına sarıl mutlu ol

dediğin gibi bide çocuğu olmayanların üzerindeki toplumsal baskıyı düşünsenize yada boş konuşmalari

Kızlar benim göğüslerim inanılmaz çok büyüdü.Herkes şaşırıyor hatta neden bu kadar büyüdü diye anlam veremiyorum bende. Şimdiden göğüslerin büyük sütün olmaz deniliyor ama gece gündüz emziricem o hiç belli olmaz

dediğin gibi bide çocuğu olmayanların üzerindeki toplumsal baskıyı düşünsenize yada boş konuşmalari
Çok patavatsız insan var ya etrafta sırf konuşmak için konuşanlar çok.
Niye sütün olmaz diyorlar anlamadim şişmiş iste sütler oluşmaya başlamış. Göğüs büyümesi de gayet normal süt bile gelenler var olağan seyler

Aslinda cok buyuyenlere halk arasinda sut cok olur diye duymuştum.Benim cok buyumede ama uclarinda soyle sari sari birseyler kuruyor ve uc kisimlari cok aciyor atlet bile degdiginde canimdan cab gidiyor krem falan sürüyorum ama gunlerdir öyle

Benim çok ağrım yok ama banyodan sonra sağ göğsüm sızlıyor sanki çekiliyor gibi. Sütyen giymediğim zamanda oluyor . Sanki karnım yerine göğüslerim büyüyor gibi.Doktora da sormadım sorulacak bir şey mi bilemedim

Ben geçen gün burada detaylı ultrason felan çektirmem demiştim ama baktım eşim devlet hastanesine randevu almış gittim ama içeri kimseyi almadı.Ne için geldin genelde problem olduğu zaman geliyorlar dedi bende doktorum istedi dedim. 2li ve 3lü test kadar önemli değil ama bakalım organlarına dedi.Her şey şuan için iyi ama önünde 3 aylık süre var ne olur kimse bilemez dedi. Bebeğimin yüzünü gördüm sizlerde gördünüz mü? Burnu ağzı kafa şekli elleri Allahım inanılmaz bir şey Kayınvalidemin kopyası olacak sürekli bakıyorum yüzüne kendim nazar vericem çocuğuma

Atsana resmini,ben daha göremedim ayrıntılida haftaya işallah

Bende bilemedim ben gittigimde sorucam en azindan krem falan onerirse onu kullanayim

Ayy şu insalnlarin negatif konusmasina sinir oluyorum yaa ya oyle olsa bile olumlu konuşun gecen haftalarda bana da seni ruyamda goruyorum kötü gordum diyen 2 arkadas oldu inanin psikolojik mi.ne ben baya depresifdim sende boşver takilma o sut işi hiccc belli.olmaz daha lohusa olmadan gereksiz yorumlar gelmeye başlamış bence susup otursunlar yemin ediyorum cok sinir oldum şuan

Benim için ve kızım için zaten sıkıntı yok, biz 3 kız beraber çok da eğleneceğiz Dertlenen insanlara üzülüyorum

Al bir dangalakça yorum daha Göğsün büyükse sütün olmaz saçmalığını kim üretmiş acaba. Sen bakma kimseye, olağandışı bir durum olmadığı sürece her annenin sütü olur

Arada süt akıyordur da o kuruyordur. Bende de oluyor ara sıra. Penti'de ev sütyenleri var balensiz ve incecik süngerli, onlardan aldım ben evde kullanmaya, çünkü göğüs uçlarımın acısından duramam eğer hiçbir şey takmazsam, tişörte sürttükçe nasıl canım yanıyor

Bende biz gayet bilinçliyiz. İnstagram üzerinden takip ediyorum ebe ve doktorları. Şuan doğum korkum var ama onu da atlatıcam inşallah. O yüzden süt gelmezse bile inşallah uğraşıcam yani kimse bebeğini aç bırakmak istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…